- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Cnm o yuzuk testi simdi yapiliyor muki nasil yaptin ben de duymustum ama nasil yapildigini bilmiyorumKızlar birde benim kızım vsr erkek olsun istiyorum bunu allah nasip ederse.. çin takviminde kız cıktı yüzük testi yaptım erkek birde cok dua ediyorum sizde edin lütfen inşallah sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladım olur :// birde yüzük testini deneyip tutturan oldumu daha önceden veya simdi.. birde böyle birsey duydum kızım olmadan önce hep sola yatardım sonra hamile kaldım kızım oldu. ondan sonra kızımın beşiğini sağa aldık esimle yer değiştirdim hep sağa yatıyorum simdi. Erkek genellikle sağ yumurtalıkta oluyormus diye duydum sizce doğrumu( bilincli bir sekilde sağa yatmıyordum yeni duydum) :))))
Yaaa inanmiyorumMerhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.
Aynen öyle galiba canım :)Kizlar, galiba 3. ayimizi tamamlayana kadar hep telaslanicaz.
Sağ yumurtalık erkek sol yumurtalık ta kız oluyor diyorlar bakalım benimde kızım var ve gerçekten sol yumurtamdaydi buda solda bakalım ne olacakicime kızım olacakmış gibi doğuyor ama bakalım artik nasip sağlıklı olsun da :)
Hayırlı olsun canım, bende 2013 ekim :)Merhaba arkadaşlar Hepimize hayırlı olsun. Benim ikinci hamileliğim. Dört yıl önce 2013 ocak annesiyim. Bir kızım var. Allah nasip ederse beklenen Doğum tarihimiz 2 mart. Hayırlısı bakalım.
Sağlıklı hamilelikler diliyorum hepimize
Geçmiş olsun arkadaşım, Allah daha beterinden sakınsın, vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla nasip etsin yine inşallahMerhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.
sen yazınca ablama sordum ilk yeğenim kız, çin takvimine göre erkek çıkıyormuş. yanlış çıkmışKızlar birde benim kızım vsr erkek olsun istiyorum bunu allah nasip ederse.. çin takviminde kız cıktı yüzük testi yaptım erkek birde cok dua ediyorum sizde edin lütfen inşallah sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladım olur :// birde yüzük testini deneyip tutturan oldumu daha önceden veya simdi.. birde böyle birsey duydum kızım olmadan önce hep sola yatardım sonra hamile kaldım kızım oldu. ondan sonra kızımın beşiğini sağa aldık esimle yer değiştirdim hep sağa yatıyorum simdi. Erkek genellikle sağ yumurtalıkta oluyormus diye duydum sizce doğrumu( bilincli bir sekilde sağa yatmıyordum yeni duydum) :))))
canım seninle benim aramda 4 gün var bende geçen hafta çarşamba kan verdim yani 28 haziranda 2300 küsür çıktı normal sanki değerinKızlar ikiz üçüz derken beni de kıllandırdınız yaaaa :))
Ben salı günü kan vermiştim, beta hcg 3231.07 yazıyo.
Değerlerden hiç anlamıyorum çok mu ya :S
canım seninle benim aramda 4 gün var bende geçen hafta çarşamba kan verdim yani 28 haziranda 2300 küsür çıktı normal sanki değerin
Tmm o zaman cokta farklı değil :) ilkinde hcg felan hiç takip etmedim, zaten idrar vermiştim. Kadın doğumda verdiğim kanda yazıyodu ama herşey normal olunca önemsememiştim. Bu kez kadın doğumada pzts randevu almıştım, o yüzden tereddüt ettim :)
Güzelmiş uygulama :) tşk canımben gebematik diye biyer var kan değerini yazıyorsun orada haftasını yazıyor seninkine baktım tahmini 5 hafta diyor
Dr sol yumuryan çatlamış dedi senin sağa veya sola yatmanla alakalı bsey değil canım hangi yumurtanın çatlar ve dollenirse o olurNasıl anladın canım soldan oldugunu? Bende öyle biliyorum cinsel ilişkiden sonra sağa yatanın erkek sola yatanın kız oluyor. Birde bende kızımdan önce hep sola yatardım simdi sağa yatıyorum beşiğimiz o tarafta oldugu için. Allah gönlümüze göre versin
Çok geçmş olsun hayırlısı böyleymiş 1 sene beklemek çok diilmi acaba birde belirti oldumuMerhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.
Aynen benimde öyle oluyo , ilk hamilelğimde 6. Hafta başladı ama felaketti 16 haftaya kdr yattım nerdeyse bu sefer bu kdr erken başlaması hafifte olsa daha betermi olucam diorumKizlar kahvaltiyi gec yaptiginiz da mideniz bulaniyormu iki gundur oglene dogru yapiyorum kahvaltiyi yapana kadar mide bulantisindan öluyorum yapinca gecio. Istemiom bulanti kusmakkk
benim de 2-3 gündür oluyor açken özellikle.. hurma yiyince geçiyor. çok şiddetli değil. artar mı kesin bu bulantılar çünkü başladı hafiften. tatil planlarımıza el sallarızAynen benimde öyle oluyo , ilk hamilelğimde 6. Hafta başladı ama felaketti 16 haftaya kdr yattım nerdeyse bu sefer bu kdr erken başlaması hafifte olsa daha betermi olucam diorumbulantısı olan 6. Haftadan snra başlıyor 9. Hafta tavan yapıyo bekleyip görücez