2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba arkadaşlar Hepimize hayırlı olsun. Benim ikinci hamileliğim. Dört yıl önce 2013 ocak annesiyim. Bir kızım var. Allah nasip ederse beklenen Doğum tarihimiz 2 mart. Hayırlısı bakalım.
Sağlıklı hamilelikler diliyorum hepimize

Benim de beklenen doğum tarihim 2 mart ama tabi buyuk ihtimalle bu tarihten once olur gibime geliyor

uçuk kremi alıp sürmek stemedim sarımsak daha doğal diye, gerçekten de uçuk kreminden daha çabuk geçirdi.
ben de hergün yumurta keçi peyniri ceviz muz yiyorum, süt içmiyorum onun yerine yoğurt yiycem evde kendim yoğurt yaptım.
Krem suremiyor muyuz? oje, makyaj bunlar yasak mi hamileyken?
Hamilelikle ilgili kitap almam lazim, tam acemi ciktim.
ben artık makyaj yapmıyorum hatta güneş kremi bile sürmüyordum ablam sür yüzün çok leke olur deyince onu sürmeye karar verdim.
ilk 6 haftaya kadar zararı olmuyormuş
inşallah canım bu günlerimiz sabır günlerimiz gerçekten 1 hafta sanki 1 yıl gibi geliyor
17 temmuzda kalp atışı için gitcem inşallah zaman hiç geçmiyor aynen
Bende aynı şeyi düşünüyorum Erken olur sanki.
benimde martın ilk haftası. şubat annesi mi oluruz sizce

sağlıklı gebeliklerde 5. haftada kese gözükür 6 haftada kalp atımı demişti doktorum ben bugün kalp atımı için gidicem bakalım,sizde bulantı varmı benim düne kadar sadece sabah oluyordu ama şuan da midem ağzımda

En dogrusu da.. benimkiler hamile oldugumu bilselerdi de zaten o kadar aslaa yapmazlar di. Diyorlar ki. biz hamileyken oo her isi yapardik. Yapmak mesele degilde. Insan kendini daha degerli hissediyor ya.
Valla eski bünyeler Yok artık eski dayanıklı kadınlar Yok okadar zor hamile kalınıyor ve okadar kolay düşük yapılıyor ki bence dikkatli olmak geeekiyor ben prenses moduna aldım kendimi :)

Kızlar benim adet günüm bugün tahlil verdim 1628 çıktı. Bir hafta önce 39 du pazartesi 176 ydı.Anormal bir büyüme mi bu yoksa normal mi? Bir hafta sonra doktor randevum da.

Merhaba, biz bugün keseyi gördük çok şükür, haftaya bebeği görüp kalp atışı dinlicez inşallah. 3 tüp kan verdim, ayrıca idrar. Allah hepimize sağlıklı kolay hamilelik nasip etsin inşallah, zamanında yavruları kucağımıza alalım, isteyenlerede tez zamanda nasip etsin. Amin.

benimde martın ilk haftası. şubat annesi mi oluruz sizce[/QUOTE]

Nedense ben öyle hissediyorum. Şubat sonu gelebilir gibi :))) hayırlısı ve sağlıkla gelsinler inşallah

Makyaj yapabilirsiniz kızlar bi zararı olmaz tabiki güvenilir markalarla eğer çok icinize sinmiyorsa phsicians formula diye bitkisel bi marka var pudrasi allıklari gayet guzel o tarz urunler kullanabilirsiniz.

Makyaj yapabilirsiniz kızlar bi zararı olmaz tabiki güvenilir markalarla eğer çok icinize sinmiyorsa phsicians formula diye bitkisel bi marka var pudrasi allıklari gayet guzel o tarz urunler kullanabilirsiniz.
bende max factor pudrası lorealin de fondetini var.. kullanayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…