- 27 Haziran 2016
- 2.988
- 3.595
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Mrb canım keseyi hangi değerdeyken gördün brnim dün değerim 915 dide çarşamba ya randevu aldım inşallah keseyi de bebeği de görebiliriz :)Merhabalar 6. hafta içindeyim dün keseyi gördük ama bebiş henüz gözükmüyor haftaya görebiliriz inşallah
Benim de beklenen doğum tarihim 2 mart ama tabi buyuk ihtimalle bu tarihten once olur gibime geliyorMerhaba arkadaşlar Hepimize hayırlı olsun. Benim ikinci hamileliğim. Dört yıl önce 2013 ocak annesiyim. Bir kızım var. Allah nasip ederse beklenen Doğum tarihimiz 2 mart. Hayırlısı bakalım.
Sağlıklı hamilelikler diliyorum hepimize
Benim de beklenen doğum tarihim 2 mart ama tabi buyuk ihtimalle bu tarihten once olur gibime geliyor
uçuk kremi alıp sürmek stemedim sarımsak daha doğal diye, gerçekten de uçuk kreminden daha çabuk geçirdi.Her gün yumurta kaşar peynr süt ceviz muz( ilk hamilelğimden biliyorum çocuğa en kilo yapıcı şeyler) birde öğünlerimi güzel yapmaya çalışıorum , kahve çay bıraktım katkılı şeyleri en aza indrdm , sarımsak gibi doğal şeylern bi zararı olmaz sanırım ,krem sürersek eczaneye danışıp sürmek lazm bitek
ben artık makyaj yapmıyorum hatta güneş kremi bile sürmüyordum ablam sür yüzün çok leke olur deyince onu sürmeye karar verdim.Krem suremiyor muyuz? oje, makyaj bunlar yasak mi hamileyken?
Hamilelikle ilgili kitap almam lazim, tam acemi ciktim.
ilk 6 haftaya kadar zararı olmuyormuşKullamdogimiz kozmetik urunlerin cok buyuk zatari olacagimi zannetmiyorum hatta ben hamile odugumuogre meden 3 gun once sacımi boyatmistım insallah bi zarari olmaz ama hani derlerya öğrenmeden olan seylerden bi sey olmaz diye insallah bi zarari olmamistir
17 temmuzda kalp atışı için gitcem inşallah zaman hiç geçmiyor ayneninşallah canım bu günlerimiz sabır günlerimiz gerçekten 1 hafta sanki 1 yıl gibi geliyor
benimde martın ilk haftası. şubat annesi mi oluruz sizceBende aynı şeyi düşünüyorumErken olur sanki.
Valla eski bünyeler Yok artık eski dayanıklı kadınlar Yok okadar zor hamile kalınıyor ve okadar kolay düşük yapılıyor ki bence dikkatli olmak geeekiyor ben prenses moduna aldım kendimi :)En dogrusu da.. benimkiler hamile oldugumu bilselerdi de zaten o kadar aslaa yapmazlar di. Diyorlar ki. biz hamileyken oo her isi yapardik. Yapmak mesele degilde. Insan kendini daha degerli hissediyor ya.
Hayırlı olsunBenim bat tarihi 10 haziran tahlil yaptirdim 90 cikti
Kızlar benim adet günüm bugün tahlil verdim 1628 çıktı. Bir hafta önce 39 du pazartesi 176 ydı.Anormal bir büyüme mi bu yoksa normal mi? Bir hafta sonra doktor randevum da.
benimde martın ilk haftası. şubat annesi mi oluruz sizce
Yok canım ya altta değerlerin üstü çıkarsa ikiz dediler ama :)))) bir kıllandık biz de ilk gebelik olduğundan kafamız hep soru işareti dolu.Doktoru da kaçırdık soramadık:))) ikizmi yoksa?
Inşallah tatlım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzDoktor garantiye almak için dedi galiba o zaman ya da ben kalp atışıyla karıştırdım canım :) çarşambaya randevu aldım bakalım inşallah kese ve kalp atışı olur :)
Ay inşallah Allahım bizlere de nasip etsin sizede sağlıklı bir doğum diliyorumvay be 2018 Mart anneleri :) bir zamanlar minnacık bebeğimle bende bakınıyordum ama şimdi kocamann oldu doğumu bekliyoruz. darısı başınıza :)
Makyaj yapabilirsiniz kızlar bi zararı olmaz tabiki güvenilir markalarla eğer çok icinize sinmiyorsa phsicians formula diye bitkisel bi marka var pudrasi allıklari gayet guzel o tarz urunler kullanabilirsiniz.uçuk kremi alıp sürmek stemedim sarımsak daha doğal diye, gerçekten de uçuk kreminden daha çabuk geçirdi.
ben de hergün yumurta keçi peyniri ceviz muz yiyorum, süt içmiyorum onun yerine yoğurt yiycem evde kendim yoğurt yaptım.
ben artık makyaj yapmıyorum hatta güneş kremi bile sürmüyordum ablam sür yüzün çok leke olur deyince onu sürmeye karar verdim.
ilk 6 haftaya kadar zararı olmuyormuş
17 temmuzda kalp atışı için gitcem inşallah zaman hiç geçmiyor aynen
benimde martın ilk haftası. şubat annesi mi oluruz sizce
bende max factor pudrası lorealin de fondetini var.. kullanayım o zamanMakyaj yapabilirsiniz kızlar bi zararı olmaz tabiki güvenilir markalarla eğer çok icinize sinmiyorsa phsicians formula diye bitkisel bi marka var pudrasi allıklari gayet guzel o tarz urunler kullanabilirsiniz.