- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #36.401
29 haftalık yaptım erken doğan bebekte olabilecek herşey bebeğimiz başına geldi çok zor zamanlardı ama geçti çok şükür
Çok teşekkür ederim
İnşallah canım birdaha hastalık yüzü görmeyizatlattığınıza sevindim çabucak toparlar kilosuna takılma sen bende oğlumu 32 haftalık yapmıştım hemen yaşıtlarını yakaladı önemli olan sağlık problemi kalmasın
atlattığınıza sevindim çabucak toparlar kilosuna takılma sen bende oğlumu 32 haftalık yapmıştım hemen yaşıtlarını yakaladı önemli olan sağlık problemi kalmasın
Aksine meri kadınlarda bozulan ph değeri için sirkeli su öneriyo doktorlar . Tabi sulandırmadan denemek zararlı olabilir ama :)Sirke ph ı bozmaz mı cnm acaba
Maşallah canımBizde perşembe günü olucaz yaa çok zorluyor mu ?? Bizde bebekli hayata alıştık artık :) gazımız biraz daha hafifledi çok şükür popomuzdaki kırmızılık geçti gün boyu ıkınmıyoruz artık :) dün 2 aylık olduk
Bir de rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırdınız mı
Ben bu cuma başlıyorum. Anneme bırakıcam ama yine de gitmek istemiyorumIyi aksamlar kızlar.bebislerimiz büyüyor çok şükür.calisan anneler için izin süreleri bitiyor.ne yapacaksınız izinlerinizi uzatacak misiniz.ben prensesimi bırakıp gidecek gibi değilim...
ben başlayalı 3 hafta olduIyi aksamlar kızlar.bebislerimiz büyüyor çok şükür.calisan anneler için izin süreleri bitiyor.ne yapacaksınız izinlerinizi uzatacak misiniz.ben prensesimi bırakıp gidecek gibi değilim...
Canm sütün ne durumda, bebiş emiyor mu? Benm de az kaldı izin bitmesineben başlayalı 3 hafta oldu
Merhaba canim Allah kolaylık versin. ben süt iznimi toplu kullandım ve yıllık izinlerim var eylül de başlayacağım kismetse.Iyi aksamlar kızlar.bebislerimiz büyüyor çok şükür.calisan anneler için izin süreleri bitiyor.ne yapacaksınız izinlerinizi uzatacak misiniz.ben prensesimi bırakıp gidecek gibi değilim...
sütüm yok artık maalesef emmiyor,bebeğime annem bakıyor,ilk gün zorlandım sonra alıştım,yönetici asistanıyımCanm sütün ne durumda, bebiş emiyor mu? Benm de az kaldı izin bitmesinebebişe kim bakıyor, çok zorlanıyor musun bi de sen ne iş yapıyorsun cnm
canim süt sağma makinende iş yok sanirim. sağma işleminin yarim saati geçmemesi lazım. benim de bu civarlarda çıkıyor biz mama takviyesi yapıyoruz ama sen sütüm yetiyor demissin.Ben bu süt sağma işini beceremedim herhalde. Göğüs pompası dün geldi kaynat yıka kurula derken gece sağıma fırsatım oldu. Normalde sütüm bebeğime yetiyor. Ama sağarken 2 göğüsten bir buçuk saatte 80 cc zorla çıktı. Az değil mi. Bugün işe başladım sabah da 40 cc sağabildim . İnşallah yeter
Off ben de bundan korkuyodum yasütüm yok artık maalesef emmiyor,bebeğime annem bakıyor,ilk gün zorlandım sonra alıştım,yönetici asistanıyım
Ben yanlış kullandım herhalde. Çünkü dün daha iyi randıman aldımcanim süt sağma makinende iş yok sanirim. sağma işleminin yarim saati geçmemesi lazım. benim de bu civarlarda çıkıyor biz mama takviyesi yapıyoruz ama sen sütüm yetiyor demissin.
canim 3 aylikta göz kontağı olması lazım bence doktorunuza bir sorun, eşyaları olmasa bile seni takip etmesi lazım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebisleriniziMerhaba kızlar. Ben mart 15de ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Haftaya 3 aylık olucaz. Kızım gülümsüyor göz kontağı kuruyor takip ediyor. Ama oğlum göz kontağı kurmuyor ve eşyaları takip etmiyor. Benim gibi olan var mı? Daha erken mi yoksa bu sıkıntı mı sizce?
Benim oğlum da seninki gibiydi.bos bakardı çoğu zaman o aylarda.ama aylık kontrollerde doktoru hep normal dedi.sakin bebekti.acikinca ağlar yoksa sessizdi.annem durmadan bu çocukta bisey olmasın doktora götür diye başımın etini y3di.cok şükür bir sıkıntımız olmadı senin ikiz olduğundan karsilastieiyo4sun ama her bebek kendin3 has huylarla dünyaya geliyor.kizim da 19 mart doğumlu.konustugum zaman resmen konuşuyor.emzirmeye aldığımda seviniyor bakıyor konuşmam için gülüyor.sen hep konuş ann3si oğlumla nasıl bakacak sana.3. Ay kontrolünde doktorda inşallah bir sıkıntısının olmadığını söyler. Çok mübarek bir geçeceğiz.rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin.nice kadir geceleri görmeyi hepimize nasip etsin.hayirli kandiller güzel anneler..Merhaba kızlar. Ben mart 15de ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Haftaya 3 aylık olucaz. Kızım gülümsüyor göz kontağı kuruyor takip ediyor. Ama oğlum göz kontağı kurmuyor ve eşyaları takip etmiyor. Benim gibi olan var mı? Daha erken mi yoksa bu sıkıntı mı sizce?
Ben uzatıcam 1 yıla kdr düşünüyorm şmbdilkIyi aksamlar kızlar.bebislerimiz büyüyor çok şükür.calisan anneler için izin süreleri bitiyor.ne yapacaksınız izinlerinizi uzatacak misiniz.ben prensesimi bırakıp gidecek gibi değilim...
Kısmi süreli çalışma?Merhaba canim Allah kolaylık versin. ben süt iznimi toplu kullandım ve yıllık izinlerim var eylül de başlayacağım kismetse.
ben genel olarak herkese soracağım, kısmı sureli çalışma hakkında ne düşünüyorsunuz çevrenizde bu şekilde çalışan varmı?
https://www.verginet.net/dtt/11/Vergi-Sirkuleri-2016-110.aspx
erkek çocuklarının daha geç yaptığını duymştm bn kız çocuğuna göre.başı tutma kontak kurma gibi şeyleriMerhaba kızlar. Ben mart 15de ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Haftaya 3 aylık olucaz. Kızım gülümsüyor göz kontağı kuruyor takip ediyor. Ama oğlum göz kontağı kurmuyor ve eşyaları takip etmiyor. Benim gibi olan var mı? Daha erken mi yoksa bu sıkıntı mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?