- 13 Nisan 2018
- 28
- 10
- 31
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #36.381
Bu aşı kaç aylıkken yaptırılıyor canim bana bu aşıdan bahsetmedi doktor şimdi napmam lazım 3 aylık oluyoruz yarınben yaptırdım rotariks 2 doz olacakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aşı kaç aylıkken yaptırılıyor canim bana bu aşıdan bahsetmedi doktor şimdi napmam lazım 3 aylık oluyoruz yarınben yaptırdım rotariks 2 doz olacakmış
3.aydada yapılıyor mutlaka yaptırın derimBenim oğlum yarın 3 aylık olacak bana bu aşıdan bahsetmedi doktor sağlık ocağında da bilgi verilmedi geç mi kaldım bu aşı için ne zaman yapılmalı
Anladim canim peki doktora mi gidip aşıyı yaptirmam gerekiyor nasil yapicam3.aydada yapılıyor mutlaka yaptırın derim
Eczaneden alınıyor bildiğim kadarıyla aşılarını nerde yaptırıyorum oraya danış istersen yarınAnladim canim peki doktora mi gidip aşıyı yaptirmam gerekiyor nasil yapicam
Sağlık ocağında yaptırıyorum ama ebe de bisey demedi 11 haziranda bi aşı var ama ne aşısı olduğunu sormadım hiç en iyisi ben ebeyi bi arayayım tavsiye için teşekkür ederim canımEczaneden alınıyor bildiğim kadarıyla aşılarını nerde yaptırıyorum oraya danış istersen yarın
Zaten bu özel aşıları onlar pek söylemiyorlar cnmSağlık ocağında yaptırıyorum ama ebe de bisey demedi 11 haziranda bi aşı var ama ne aşısı olduğunu sormadım hiç en iyisi ben ebeyi bi arayayım tavsiye için teşekkür ederim canım
Bu aşı kaç aylıkken yaptırılıyor canim bana bu aşıdan bahsetmedi doktor şimdi napmam lazım 3 aylık oluyoruz yarın
Anladım canım teşekkür ederim yarından sonra mi yaptiralim o zaman yarın 3. ay olacak3 ayın içinde ,bu özel aşı devlet karşılamıyor cnm istersen eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırablirsin biz öyle yaptık, damla yani ağızdan, iğne değil,
Iyi ki bu kulüp varmış valla yoksa bihaberdim benZaten bu özel aşıları onlar pek söylemiyorlar cnm
12 haftalık olunca işte bizim 3 şubatta doğdu 10 mayısta yaptırdık.yalnız eczaneden alıcaksan soğuk uygulaması ile veriyorlar mutlaka iste yani soğuk olmalı bizim eczane ile karşı karşıya sağlık ocağı vakit kaybetmeden yaptıAnladım canım teşekkür ederim yarından sonra mi yaptiralim o zaman yarın 3. ay olacak
Tamam canim cok tesekkur ederim gerçekten12 haftalık olunca işte bizim 3 şubatta doğdu 10 mayısta yaptırdık.yalnız eczaneden alıcaksan soğuk uygulaması ile veriyorlar mutlaka iste yani soğuk olmalı bizim eczane ile karşı karşıya sağlık ocağı vakit kaybetmeden yaptı
Tamam canım mutlaka dikkate alicam2. Ay-4.Ay veya 3.Ay-5.Ay uygulanıyor sen 2. ayı geçtiğin için 3 ve 5 yaptıracaksın ayrıca rotariks marka al
rica ederim yarın mutlaka git ama 13. hafta olmasın yaniTamam canim cok tesekkur ederim gerçekten
Tamam canım -*rica ederim yarın mutlaka git ama 13. hafta olmasın yani
Merhaba kızlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Uzun zamandır yazamadım. Bildiğiniz üzere erken Doğum yaptım. 3 Aydan fazla hastanede kaldık ve oğluşum 5 ameliyat geçirdi. Rabbime şükürler olsun şimdi iyi, dün tam 5 aylık oldu tabi onca hastalık geçirdiği için yeni doğan bebek gibi 3800gr 53 cm. Bizde olaylar böyle yıkılmadık ayaktayız ya sizler nasılsınız?
29 haftalık yaptım erken doğan bebekte olabilecek herşey bebeğimiz başına geldi çok zor zamanlardı ama geçti çok şükürkaç haftalık doğum yapmıştın cnm çok geçmiş olsun