- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #3.501
Canım çok teşekkürler cevap için. Boşu boşuna strese sokuyorlar insanı. Benim de ne kanamam var ne ağrım. E birde yan etkilerini okuyunca progestanın içmek istemedim hiç. İçim rahatladı şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkürler cevap için. Boşu boşuna strese sokuyorlar insanı. Benim de ne kanamam var ne ağrım. E birde yan etkilerini okuyunca progestanın içmek istemedim hiç. İçim rahatladı şükür
Ben sana bıraz verebılırım kılo ıstersen canım.ben şikayetçiyim kilomdanBirinin şikayet ettiği diğerinin hayali olabilir diye birşey var ya :) ben de 52 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim ama malesef eski kiloma çabuk döndüm, ben çok zayıfım biraz kalsın isterdim, inşallah bu gebeliğimde biraz kalır :)
Bence gıtmelısın.kendını yıyıp bıtırecegıne git gör sonucunu CNm.Günaydın kızlar.zaman çabuk gecsin istiyorum.cuma gelsin istiyorum.kızlar geçen salı devlet hastanesinde kan vermistim.288.7 çıkmıştı.dr haftaya tekrar gel. Dedi yolladı.hamilesin bile demedi.bugün gitsem mi gitmesem mi cok kararsız kaldım.cuma günü özel has.gidecegim.ama meraktanda catliyorim degerim arttimi acaba diye
Sağolasın kuzuumm Sağlıkla gelsinlerde çekeriz ağrıyıGözün aydın canımm. Şuan 5 haftalıüız bizde devam ara ara kasık batmasına normal ama. Rahim de değişikler oluyor malum
Benim şuan 7 hafta bitti 8. Icindeyim insaAllahAynı şeyi bende okudum biliyor musun? O yüzden kullanmamaya karar verdim. Zaten araştırdığım kadar ile bu değer 10-12. hafta sonrası artışa geçiyormuş. haftaya tekrar ölçüm yaptıracağım. Düşmediği sürece sıkıntı yok bence. Allaha emanet olsun bebeklerimiz. Senin kaç haftalık peki ?
Aynen bende 54 le hamile kaldım 65le doguma girdim. Doğumdan sonra 54 bile degil 50 ye indim. Gerçi cok fazla kalmasını istemem ama birkaç kilo kalabilir:)Birinin şikayet ettiği diğerinin hayali olabilir diye birşey var ya :) ben de 52 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim ama malesef eski kiloma çabuk döndüm, ben çok zayıfım biraz kalsın isterdim, inşallah bu gebeliğimde biraz kalır :)
Aynen bende 6+3 oldum daha gitmedim. Haftaya haftasonu gidersem 8bitmiş olur. Umarım kalbini de duyar öyle doneriz.Ben de öyle düşünenlerdenim.Gebelik testi ile pozitif olduğunu öğrendim henüz kan testi de yaptırmadım.6+1 deyim şuan ,nasipse haftaya gidicem bir aksilik olmazsa tabi...
Aynen bende 6+3 oldum daha gitmedim. Haftaya haftasonu gidersem 8bitmiş olur. Umarım kalbini de duyar öyle doneriz.Ben de öyle düşünenlerdenim.Gebelik testi ile pozitif olduğunu öğrendim henüz kan testi de yaptırmadım.6+1 deyim şuan ,nasipse haftaya gidicem bir aksilik olmazsa tabi...
Bende de Öyle. 3 gündür bulantım var ama ara ara kayboluyor. Geceleri şiddenleniyo.Kızlar 6+3 haftaligim. İki gundur bulantilarim baslamisti. Bugun midem bulanmiyor. Gogus hassasiyetim de azaldi. Korkuyorum neden boyle? Sizde de var mi boyle bir durum?
Canim cevap verdigin için sag ol. Aslinda rahat olmak gerek ama hep kendimi dinliyorum. Insallah sorun yoktur. Rahatlatti biraz beni cevabin...Bende de Öyle. 3 gündür bulantım var ama ara ara kayboluyor. Geceleri şiddenleniyo.
Ayyy ben de zayıfgillerdenim ama seviyorum bu durumu.Benim ilk geneliğim olduğu için ne olacağı hakkında bir fikrim yok.Ama dikkat edicem bebek için sağlıklı beslenip kilo almamaya.54'le başladık bakalım.Aynen bende 54 le hamile kaldım 65le doguma girdim. Doğumdan sonra 54 bile degil 50 ye indim. Gerçi cok fazla kalmasını istemem ama birkaç kilo kalabilir:)
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimBenim şuan 7 hafta bitti 8. Icindeyim insaAllah
Canım bilmiyorum ki.. Ben de endişe ettim. Her şey yolundadır umarım
Canım keseye bakıyorlar nub diye bsey war mis ona bakıyorlar bende pek bilmiyorumAy nasıl yaptılar ki nasıl anlıyorlar acaba?
Neyse canım geç olsun güç olmasın artık napalım. Bizimkiler biraz ağır kanlı ve tembel şeyler olacaklar herhalde.. İhtimaller sinir bozucu tabi yoksa beklenir kolayca..Canim ben de senin durumundayim 5arti ucte sadece 3mm bos kese gordum gunde 1mm buyuse senin haftanda ancak seninki kadar olur normal dedi ama ben de cok tedirginim cunku cevremdekilere gore az ama normal dedi sonucta bekluyecez artik
Aaa çok sewindim canım seninde sakarya da oturmanna ben Adatip hastanesine gidiyorum remzi erene tavsiye ederim sanadaBende Sakarya'da oturuyorum :) hangi hastanede hangi dr a gidiyorsun acaba ben daha bir dr bılupta gidemedim
hayır 2 yaşında bir oğluşum var o yüzden amanın dedimm.. ilki kaçtı hatırlamıyorum ama sizler yazınca benimki baya bi yüksek dedim kendi kendimeEğer bhgc yüksekse tabiki neden olmasın.. ilk gebeliğin mi.