2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydınlar..umarım herkes iyidir bebişlerle beraber.ben 7.haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum doktora benimle aynı düşüncede olan yok mu acaba :)
Merhaba. Bende aynı düşünce ile bekledim. Tabi sonuç biraz hüsran oldu ama yine de beklemek hayal kırıklığına uğrama ihtimalini azaltır. Benim geç döllenme olmuş. Kalp atışı duyarız diyordum sadece kese görebildik. Şikayetim yoksa bekle derim

Endişelenme canım benim adetime 2 gun kala tam 14 bin di..cogul gebelik dedim kendi kendime ama erken dollenme olmuş. .adetime 10 gün kala falan öğrenmiş tim zaten hamileligimi..

Allahtan yarın hcg tekrarlatacağızda , endişe etmekten kurtulacağın inşallah. Cumada kontrole gidiyorum. Siz duydunuz mu kalp atışını ? Hamikelik takvimimiz aynı gibi.
Doktor kalp atisi icin haftaya pazartesi cagirdi. O zamana kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum. Yaron guzel haberini bana da ve olur mu?

merhabalar benimde ilk hamileliğim 5+2 deyim ve çevremde kayıp yaşayanları gördükçe çok evhamlanıyorum. 21 temmuzda keseyi gördük bu hafta tekrar gideceğim doktora herşey yolunda gidiyor mu diye bakmaya müthiş bir halsizlik ve uyku hali yaşıyorum henüz bulantı hissetmiyorum, sürekli vücudumu dinliyorum bir şey var mı kanama var mı diye en kısa zamanda bu evhamı atarım üzerimden umarım.

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi

İçini ferah tut. Stres en tehlikelisi bebek için. Herşey yolunda gidecek merak etme. Herkesin belirtileri farklı gelişir o yüzden diğer belirtiler ile kendininkini kıyaslama. Hayırlısı olsun.

Benimde göğüs hassasiyetim azaldı normalmidir ki bilemedim M maviturna @melekyuzlumm
Benimde ne midem bulanıyor, ne göğüslerim acıyo nede başka birşey Yok kalp atışlarını geçen hafta duymuştum yarın yine görücez inşallah sabırsızlıkla yarını bekliyorum hiç hamilelik belirtim Yok sadece bi kaç saattir burnumda çiğ balık kokusu var çok rahatsız edici

Aaa çok sewindim canım seninde sakarya da oturmanna ben Adatip hastanesine gidiyorum remzi erene tavsiye ederim sanada
Ben nedense enteresan bir şekilde Konak ya bir dr a gitmek istiyorum aslında adatıp evime yürüme mesafesinde ama oradaki dr lar çok genç tecrübesiz gibi geldi bana internet sayfalarında benimle yaşıt dr lar hep off zor kararmış ilk ve zor olunca

Endişelenme canım benim adetime 2 gun kala tam 14 bin di..cogul gebelik dedim kendi kendime ama erken dollenme olmuş. .adetime 10 gün kala falan öğrenmiş tim zaten hamileligimi..
2. de olsa insan yinede endişeleniyor teşekkürler cnm içim rahatladı.ikiz biraz korkutur açıkçası beni

Bende konak hastanesine gidicektim annelerin oradaki komşunun kızı konak hasta eşinden doğum yapmış sezeryan mi normal mi bilmiyorum adam babama anlatmış kızla ugrasiyoruz ölümden dondu bizim yapacağımız bsey yok devlete gidon demişler devlet hastanesine gitmişler hemen bunu duyduktan sonra korktum bende açıkçası ve remzi erkenden çok memnun kaldım randewu almak biraz erken tarihe Anlamıyorsun ama 3-4gun e biri iptal ederse bulabiliyorsun

Kızlar 6+3 haftaligim. İki gundur bulantilarim baslamisti. Bugun midem bulanmiyor. Gogus hassasiyetim de azaldi. Korkuyorum neden boyle? Sizde de var mi boyle bir durum?
bende de bir süredir bulantı ve halsizlik vardı bugün bir iyilik var üstümde bulantım da halsizliğim de yok. ama korkmadım , belki bulantılı dönemim bitmiştir diye düşündüm ben

İyi günler bayanlar. Ben 6 yıllık evliyim. İlk 2-3 sene bebek düşünmedik. Sonra sağlık sorunlarım oldu. Ondan sonra da bebek olmadı. 2 senedir korunmuyorduk. 2 kez klomen kullandım. Hatta 3. Sonuncu da iğne vurduramadım. Temmuz başında nihayet misafirimizin geleceğini öğrendim.. Önceki ay azimle incir-havuç kürü uyguladım. 21 gün uyguladım, bıraktım. Tekrar başlayacaktım ki gerek kalmadı. Kür vesilesi ile hamile kaldım. Aklınızda bulunsun arkadaşlar. Çevrenizde mutlaka bu sorunu yaşayan vardır. Allah Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan da razı olsun. İnternette anlatım videoları var. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.. Kendinize iyi bakın anneler

Ben 7. haftamda ufak bir kanama gecirdim, onceden de 1 dusugum var buna ragmen doktorum hic ilac ve igne vermedi. Progestoronun dusuk ya da kanamaya bir etkisi olmadigini, dusecek bebegin hckimse tarafindan engellenemeyecegini soyledi. Cok sukur 3-4 gunde lekelenmelerim gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…