2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kizlar bebegi sağa yatirip uyuymuştum mutfaga gidip geldigimde sola döndürmüş kendini gecen gece de yastiktan düşmüş kendini döndürmüştü yatakta . artik yalniz birakmaya korkuyorum evin bütün işi duruyor aksam baba eve gelene kadar napicma ben hep basinda mi duruyorsunuz siz

Arkasına önüne destek koysanız , battaniye vya küçük yastık gbi. Dönemez o zaman hem de yan yatmış olur kusarssa falan diye
Ben öyle yapıyorum. Çabaladııkça benmlkide döndü çünkü korktum ondan.

Canım internetten baktım iki kademeli diyoe belki ondan olabilir. Bendeki 9kademe.6.kademede iyi süt geliyor. 1ve2.kademe masaj die geçiyor. Acaba çekim gücü mü az ki.. Sen yine de fırsat buldukça emzirdikten sonra dene bakalım. Belki yaptıkça etkisi olur. Benim emdikten sonra tek göğüsten ortlama 20-30cc çıkıyor.ilk gün 2mm çıkmıştı,şırınga dolmamıştı

Serum fizyolojik de kulağa kaçar orta kulak iltihabı olur dediler korktum açıkcası. Görümcem ecza deposunda çalşıyor. Ona söyledim bakalım aspiratör getirecek haftasonu.

Canım ben daha doğmadan kamera aldım. Ali expres sitesinden alışveriş yaptın mı hiç. Çok uyguna geliyor fiyatı Türkiyeye göre. Ama tabi sipariş 1aydan önce gelmiyor. 200-300arası orda. Normalde aynısı tr de 500den aşağı yok.
Ben kamerayı kuruyorum. Mutfağa gidiyorum. Tuvalete gidiyorum. :) başında durulmaz ki sürekli

evet biliyorum kargo suresi uzun diye hic siparis vermedim ondan ama kamera şart artik wc ye gittigimde bile nasil geri dönecegimi şaşiriyorum bisey olcak diye . ben bi bakayim o siteye 1ay daha beklerim artik e bebekten bakmistim 500 den basliyordu 1000 tlye kadar gidiyordu aliexpresste daha uyuna bulursam alirim

Canım bak benimki şu. Foto yüklenmiyor. Kendimkinin açık hali ile fotosunu atacaktım.
http://s.aliexpress.com/BNfeimMJ?fromSns=Copy to Clipboard

Saat 4ten beri bi bi durup bi ağlıyor, huzursuz ya. Napıcamı şaşırdım artık. Gazdan mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum. Kafamda kurup duruyorum. Bugün 15.30a kadar hastanedeydim, iki böbreğimde de taş varmış, tahlil tetkik derken aksamı ettim orda. Eve geldik geleli durmuyor, ordayken sıkıntıda yoktu, arabasında uyudu süekli gezdirdiğim için. Şimdi neyi var anlamıyorum

Gazi vardir bas belasi bi bitseydi canm ya

Gaz problemine aglamasina alistim da gazi yuzunden ememiyor bebegim basina gelen varsa bi fikir versin allaskina ya
canim dusta karnina sicak suyla masaj yapmayi denedin mi hic ben oyle yapiyorum dustan bir saat sonra pıt pıt cikariyor gazini birde onu dene gazini cikarirsa emer zaten kiyamam ona ya bir an once gecer insallah

cok gecmis olsun canim biran once iyileşirsin insallah. bebişin de ya gazı vardir yada uykusu o yuzden huzursuzdur kafanda kurup kötü seyler düşünme

Bugün benimkide perişan etti canım benim doğru düzgün uyumadı saat 5 ten beri uyumadı ağlıyor sızlıyor susturamadim sinirlerim bozuluyor ne yapacağımı sasiriyorum bazen gazdandir büyük ihtimalle başka birşeyler düşünüp yorma kendini gerçi bende neler düşünüyorum o anlar ama düşünmemek en iyisi

Aynı sorun bugün benim bebeğimde de vardı.kesinlikle gaz. avazı çıktığı kadar bağırıyor çocuk. zannedersin etlerini cımbızla çekiyoruz.Derken şu ses olayı aklıma geldi.Telefonuma indirdim bi tanesini .(bebek uyutucu i phone için) Açtım saç kurutma makinesi sesini.Aman allahım dünya varmış.Beş saattir aralıksız ağlayan çocuk bir anda sustu.Mucizevi bir şey.Kendime geldim inan.Sinirlerim alt üst olmuştuAllah yapanlardan razı olsun.Dene bence hemen hem de :)

Denerim canim ama hep gazi var bizmkinin emerken hava yutuyo
emme pozisyonun mu yanlis acaba canim yada burnu mu tıkalı ki burun tikali olursa emerken cok hava yutarlarmis. benimki mesela kucaktayken cok hava yutuyor luk diye ses geliyor anliyorum yatarak emzirdigim zaman olmuyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…