2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben çoğu zaman hiç Değiştirmiyorum zaten gece lambası da kullanmıyorum gece olduğunu bilsin diye sabah baya dolu oluyor bez ama sızdırma yapmıyor huggies kullanıyoruz biz. Ben hiç pişik kremi kullanmadım pişik de yapmıyor

Ben gece 24.00 takiyorum sabah cikartiyorum bazen 1kez gece degistirdigim oluyor kesinlikle tasmiyor uyanmiyor prima kullaniyorum gunduz sleepy kullaniyorum

Bu bez bitince bir değiştirelim bakalım markayı. Ondan mı oluyor.
Bende diğerlerinde yatarken temizledim sadece , uykuları açılmasın diye. Gerçekten de nasıl alışırsa öyle gidiyor.
Evet canım aynen öyle. Bide fark ettim ki bu topikte bebekleri gazlı olanlar emziriyorlar. Ben mama veriyorum o yüzden şuan için bir problem yaşamadım . inşallah böyle kalır . Gazını falan cikariyçı çok şükür. Sadece geceleri geç uyuyor. İnsalİnş o da düzelir.

Enhee ilk tabe :) çok acemiyim yaa

Kızlar ya benim bebegimin yüzü sivilce doldu boynunda da biraz var ve saç derisi kas derisinde böyle kepeklenme gibi birşeyler soyuluyor nedir bunlar normal mi doktora gitmeli miyiz lütfen cevap
Canm o sivilceler sütün yaradığını gösterirmiş yağlı olunca falan çıkarmş bzmde çıkıyo ama geçiyo.skntı etme onu.Saçınızdaki şeylerde banyo yaptırnca kafasını güzelce durula o da yapablr.

Canm bi kez alıyosan aslnda taşmaması lazmdı bezden mi ki.Bende bi keç alıyorm ancak oluyo yani.

Aynen sanırım bezden. Ama gevşek bağlıyodum göbekten dolayı.
Deneyim bakalım bidaha da olmazsa bezin msrkasını değiştircez

Bende kullanıyorum mama. sütüm çok az. Gerçi emmediğinden artamıyor süt .
Hem emiyo şimdilik hem mamayla devam. Bizdede uok şükür şimdilik gaz sancısı.

Siz ne kullanıyosunuz canım mama?

Ben gece kaka yapmazsa bir kere açıyodum canım, birkaç gündür açmıyorum. Bu kezde bez dolduğundan mıdır nedir ıslanıyo yanları. Bende canbebe, molfix ve sleepy denedim. Sleepy hiç rahatsız etmedi ama sızıyo, canbebe ve molfix huzursuz ediyo kızımı. Oğlum en çok bunlarda rahat ediyodu aslında bi de huggies. Prima ve huggies kullanmadık bunda, bende gece için almayı düşünüyorum.
Oyy ne güzel :)
Bende emzik veriyorum ama itiyo habire. Canı isterse emiyo sadece :) genelde göğsümde emerken uyuyo, yatırınca kalkıyo

Aynen yaa biri hediye getirmişti sleepy kullanalım dedik. Ama çabuk sızdırıyo sanki. Molfix daha iyi geldi bize. Diğerlerindede hep molfix kullandım. Ama gece için bende prima deneyeceğim.

ah şu gaz canım hepimizin problemi rezene içiyorum simplex damla kulşanıyorum bide ben rezeneyi sütümü sağıp içine biraz atıp veriyorum bebişe günde bir sefer iyi geliyo masaj bide tabi yüz üstü yatmakda daha kolay gaz çıkışı sağlıyor ama yanında durman gerek tehlikeli bi uyku şekli çünkü gögüs ucu için de lansinoh krem kullanıyorum bide çok acırsa sütümü sürüyorum kapatmadan biraz kurumasını sağlıyorum bide krem sürünce elbisene bulaştırma gögüs kalkanı kullanmanı tavsiye ederim

Canım ben yurtdışı ndayim mamalar aynimi bilmiyorum. Bizimkisi modilac doucéa

meriiiii hiçç korkma canım, birkaç defa denedikten sonra daha rahat kesersin emin ol :) ben bugün üçüncü kez kestim. Kestikçe daha çabuk uzuyor onu farkettim :)
Çabuk uzamasın hiç kesmeyelim o zaman ya bugün misafir vardı bebek de uyumadı. Aşırı yoruldum bi bebeğe bi onlara. Eşimle birlikte ilgilenmemize rağmen aşırı yoruldum. Güya bugün kescektim tırnakları. Şimdi uyuttum uzattım ayakları dinlenme..
Canım ben gece bir kez değiştiriyordm ama pişik yaptı. Bebişin poposu kıpkırmızı pişik kremi kullanmama rağmen hem de.. O yüzden şimdi gece uyandıkça emzirmeden sonra değiştiriyorum. Saat 12de yattığımızı düşünürsek iki keZ emzirip alt değiştiriyorum.
Kız Allah iyiliğini versin benim yaş 23 3.cüyü dogurdumgaliba benden hızlısı yok. Her yıla bir cocuk . Herşey e alışıyor insan valla.
Canım kaç yaşında evlendin sen ya.. Hay maşallah :) diğer bebişler kaç yaşında hepsinin arasında bir yıl mı var :)

Canım sütün artması için emmesi şart. Makine denedin mi hiç, benim onun sayesinde arttı. İki üç gün üst üste sağdım. Emzirip kendi sütümü verdim. Sonra çekmeden dolayı arttı süt. Tabi yediklerimin de etkisi var ama kesinlkle makine öneririm..

Kızlar burun temizliği için aparat filan aldınız mı? Nasıl temizliyorsunuz. Kız nefes alırken zorlanıyor gibi. Burnunda da azcık pislik var. Hapşırırken bugün kendi çıkardı kızım. Ama hala içinde var.
Bir de gaz sancısı çekenler, şu videoyu izleyin. Benim ikinci turda işe yaradı. Pıt pıt bırt yaptı. Sonra mışıl mışıl uyudu. Günde bi kez bile yapsak yeter heralde.

Makinem var canım aslında ama çok faydasını göremedim sanki. Belkide makinenin markasından kaynaklıdır. Medikal ürünler satan biyerden aldık markası wollex elektirikli pompa.
Ama dediğin gibi emmezse yeterli süt olmuyor. Biberonu bırakmayı istiyorum , ama evde iki çocuk daha var küçükte sürekli memede olmak isteyince yetişemiyorum. Artık çıldırma noktasındayım

En çok yoran şeyde , nedendir bilmiyorum 21 günlük oldu bugün nerdeyse 10 gündür gündüzleri deliksiz bir saat bile uyumuyor . Çok gerildim bu durumdan ne yapıcamı bilmiyorum valla. Gazı yok , karnı tok altı temiz ee uyusana be çocuğum. güya üçüncü çocuğum ve tecrübeliyim. Yok yok hiçbiri birbirine benzemiyomuş meğer huyların.

Sen nasılsın hazırlıklar koşturmacalar , valiz hazırlamalar başladımı? Az kaldı dimi??

Ayyy ben seni karıştırdım k.bakma kuzum. Onuda etiketleyelim bari Katinaninelindemakasi35

Kesin vezde gece 1 defa yeterli prima kulan derim.

Varsa serum fizyolojikle yumuşatıp , aspiratörle çekiyorum. Evde yoksa azcık tuzlu su sıkıp temizliyorum. Şırıngayla dün yaptım bayağı faydası oldu , akıntı çıktı direk şırınfgayı sıkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…