- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.281
Al benden de o kadarrr :)Öyleymiş valla canım. İster ilk ilk beş olsun , yeni yine yeniden acemilikler bile oluyomuş :):)
Hele cinsiyet değiştiyse ilk çocuktan sonra.
Bizimkide aynı , tam gününde olmasa bile arak haftasına girdiğinde başladı ilk 3. Haftada bunu atlatırsam darısı 5 e
Tabii bu arada ben ataklar geçirmezsem. Atakmııı deyiim krizmi sen düşün bacım.:):)
Canımız sağolsun yaa , iyi olsunlarda kuzular alışıyo insan herşeye. Önceki gibi hafta saymaya çalışıyorum ohooo Allahım nasıl 40 hafta geçecek diyorum :) daha üçç yaa üç hafta:)
Anamm deme 76 mııı :)Al benden de o kadarrr :)
Cinsiyet değişince işler daha bi değişiyomuş:)
Biz 2 hafta önce de yaşadık buna benzer bir durum ama açıp bakmak aklıma gelmemişti. Şimdi 6,5 haftalık ve 2 gündür tamamen pertim :))
Sen 40 hafta sayıyosun kuzum, ben az önce son atak döneminin 76.hafta olduğunu, sonrasında 2 yaş sendromunun geldiğini okuyunca umutlarımı rafa kaldırdım :)))
Tabi sağlık olsun canım. Bizde onlarla büyüyüp gidicez inşallah :)
Yok yok bizim kızlarımızda oğluşlarımızda akıllıdır, atak da neymiş canııımmAnamm deme 76 mııı :)
Saçıma aklar düşecek ooyyy :):)
40 biraz daha yakın geldi şuan 76 yı duyunca senden
En iyisi bu zaten. Başka türlü hem kendimizi hem bebeleri üzüyoz :)Yok yok bizim kızlarımızda oğluşlarımızda akıllıdır, atak da neymiş canııımm
Bizimkiler annelerini üzmezler, hepsi çabucak alışır eziyet etmeden büyürler :))
Hadi pollyannacılık oynayalım :))
Daha o şekil olması normal canım kanamanın. Bende tam bitti diyorum diğer gün yeniden başlıyo :)kizlar hic giremiyorum buralara cok az okuyabildim genelde gazdan dem vurulmus bizde bugun onbes gunluguz sariligimiz azalıyor cok sukur sekerli seyleri kestim bebek uykudan uyandı daha iyi yani eger szde de böyle bir durum varsa sekeri kesin kizlar çocuk doktoru bi tanidigimizxsoyledi
uyurken hikirdiyor bizimki sizinkilerde var mi böyle bi durun:)
ve kanamam artti baya sanki adetmisim gibi aktigini hissediyorum halbuki iki gun once cook azalmisti gelmiyodu nerdeyse bu kanama bi bende mi var
Haberlerini bekliyorum canımBaktm videoya canm uyanir uyanmaz deniycem bakalm ins ise yarar
Canım yatarak emzirmenin doğru olmadığını duymuştum. Bebeğin kafası vücudundan 45derece kadar yukarda olması gerekiyor. Boğazına süt kaçma ihtimaline karşı. Ayrıca ilerde orta kulak sorunu olabildiğini duymuştum. Yatırarak bir şey yedirip içirmenin.Yatarak hic denemedik daha canm ama denicem onuda bakalm
hm tamam canım saol kanama olayi icin:)Daha o şekil olması normal canım kanamanın. Bende tam bitti diyorum diğer gün yeniden başlıyo :)
22 gün oldu bizede .
Şekerli suya başlamasaydınız keşke. Sanırım sarılığından dolayı başladınıx. Düşüşe geçtiyse endişelenmeyin daha artmaz sarılığı , güzel besleniyosa.
Hıımmm anladım canım. Evet ben yanlış anlamışım bebeğe veriyosunuz sanmıştım şekerli suyu :)hm tamam canım saol kanama olayi icin:)
sekerli su vermedim yanlis anladin sen:)bana sut olsun diye habire sekerli yiyecekler yediriyolardi o da bebekte uyku yapıyomus bi turlu uyanamiyodu bizim kiz kan sekeri birden yukselip düşüyomus ondan da uykudan gozunu acamiyomus sarilik olan cok uyur derler ya aslinda biraz da sekerli yiyecekleri kesmek lazım demek ondan uyuyomus kestim sekeri bebek uyandi:)
yalniz ben iki saatte bazen iki bucuk hatta cok emdiyse uc saatte bir emziriyorum diger turlu emmiyor cunku ve dk olarak her zaman on on bes dk emmiyor tazzikli geliyor oksuruyor falan sonra da almiyor kolay kolay illa on bes dk emince diyacak diye bi şey yok demi cunku agzi sut dolu oluyo biriktiriyo yatinca onu cikariyo mesela ya cok tecrubesizim o yuzden soruyorum böyle size doyuyodur demi yavrum
paylaştığın video süper canım çok faydasını gördüm cidden bizde masaj yapıyoduk eşimle ama bu kadar etkili olmuyodu teşekkürler :)Cnm bugün bi video paylaştım sabah da akşam da uyguladım. Kesinlkle etkili. Anında çıkartıyor gazı. Emip mışıl mışıl uyuyor. 10dakkada çözüm..
Bende bugün oglumda tuvalet eğitimine başladim dislerimi sikmaktan kiricam bir günde 5defa cisini kiloduna yaptıEn iyisi bu zaten. Başka türlü hem kendimizi hem bebeleri üzüyoz :)
Pembe gözlüklerimle bakıyorum şuan hayata. Üç çocukta neymiş ayool onüçüne birden bakarım ben . Arsızlaştım mı nee.
Beni aslında küçük şimdilik çok yormuyor teyzesi deee büyük danalar daha çok ilgi bekliyo okul , 23 nisan .ortancanın dışarıya çıkma isteği. Bazen saçımı başımı yolma noktasına getirmiyo değil valla
Annem yakın olmasa sanırım hastanelik olmuştum :) Geçecek ama yaa inanıyorum ge çe cek.
Allah can sağlığı , huzur versin hepimize de atlatırız inşallah
OoYy canım yaa zordur biliyorum. Bizde daha 40 gün kadar önce hallettik. Ben geciktiğimi düşünüyodm aslnda ama hiç zorlanmadık. Benim oğlan 33 aylık bu arada.Bende bugün oglumda tuvalet eğitimine başladim dislerimi sikmaktan kiricam bir günde 5defa cisini kiloduna yaptı
Bende vermeye başladım ağzı pamukçuk olunca.Merhaba kızlar bebeklerini sadece mamay'la besleyen anneler bebeğinize su veriyor musunuz. Ben bugün verdim baya bı rahatladı su içince. Artık günde 2 3 defa su verecem.
Oh ohhEn iyisi bu zaten. Başka türlü hem kendimizi hem bebeleri üzüyoz :)
Pembe gözlüklerimle bakıyorum şuan hayata. Üç çocukta neymiş ayool onüçüne birden bakarım ben . Arsızlaştım mı nee.
Beni aslında küçük şimdilik çok yormuyor teyzesi deee büyük danalar daha çok ilgi bekliyo okul , 23 nisan .ortancanın dışarıya çıkma isteği. Bazen saçımı başımı yolma noktasına getirmiyo değil valla
Annem yakın olmasa sanırım hastanelik olmuştum :) Geçecek ama yaa inanıyorum ge çe cek.
Allah can sağlığı , huzur versin hepimize de atlatırız inşallah
Amiin kuzum sağol Allah razı olsun.Oh ohh
Bende de var 4,5 yasında bi sıpa:) sürekli oyun ve gezme isteme modunda. Bazen çok daralıyorum ama sağlık olsun.
Senin işin biraz,daha zor kuzum ama iyiki annen var. Allah eksik etmesin. Çok yardımı oluyordur eminim.
34 aylık aslında fena değildi ilk güne göre takı misafir gelene kadar ya hiç soylemiyo bi bakmisiz yapmış offf kizmiyorum kizmam da ama eşofmani kalmadı ne yapicaz bilmiyorum geri adım atmak istemiyordumO
OoYy canım yaa zordur biliyorum. Bizde daha 40 gün kadar önce hallettik. Ben geciktiğimi düşünüyodm aslnda ama hiç zorlanmadık. Benim oğlan 33 aylık bu arada.
oyun oynar gibi , bikere ben oturdum lazımlığa sonra o denedi. Oyun gibi alkışlar havada uuçuştu. Ufak kazalar oldu tabii ama hiç kızmadım. Biliyotum çünkü benim oğlum çook inat kızsam bidaha asla oturmazdı lazımlığa falan.
yaşını bilmiyorum yavrununun ama zorlanıyosa brnce hiç ısrsr etmeyin erteleyin. Aklı ne kadar çok yeterse o kadar kolay bırakıyorlar.
Tam cevabı olmayabilir ama ben ilkimde adet girmeden de her ay adet olucakmisim gibi hafakanlar basardi ta 8 ayında adet olmuştumKızlar 46 gün oldu doğum yapalı ama bende bu ara yine acayip ter boşalıyo ara ara ve kan şekerim düşmüş gibi bitkinleşiyo bedenim, yatsam uyuyacak gibi oluyorum. Sersemliyorum resmen. Normal mi bu ya? Adet görmemekle falan mı alakalı acaba ya da böyle olupta sebebini bilen var mı?