2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
y4zy4qmurum y4zy4qmurum benim kızımda akıntı falan yoktu ama bazen kaka geliyordu ben hep temizledim bir sorun olmadı hiç enfeksiyonda olmadı
Temizleyince değil kuzum, temizlemedikçe enfeksiyona mı sebep oldum ki diye düşünüyorum. Bende temizleyim bundan sonra artık, teşekkürler
Canım biz çok iyi bir doktora gidiyoruz. Çok güveniyorum bilgisine. İlk ay kontrolünde bebeğimi bayağı inceledi ve vajina dudaklarını açıp o bölgenin iyice temizlenmesi gerektiğini söyledi. Ben özellikle tertemiz yapıyorum o bölgeyi
Tamam canım sağol, bende temizlicem artık içime sinmiyordu zaten. Sonuçta kaka da değiyo, enfeksiyon mu olur vs diye düşünmekten kurtulurum hiç değilse

meriiiii meriiiii hiçç korkma canım, birkaç defa denedikten sonra daha rahat kesersin emin ol :) ben bugün üçüncü kez kestim. Kestikçe daha çabuk uzuyor onu farkettim :)

Kızlar ya benim bebegimin yüzü sivilce doldu boynunda da biraz var ve saç derisi kas derisinde böyle kepeklenme gibi birşeyler soyuluyor nedir bunlar normal mi doktora gitmeli miyiz lütfen cevap

Kızlar ya benim bebegimin yüzü sivilce doldu boynunda da biraz var ve saç derisi kas derisinde böyle kepeklenme gibi birşeyler soyuluyor nedir bunlar normal mi doktora gitmeli miyiz lütfen cevap

Günaydın S Salty , o sivilce gibi şeylere annem büyüyor diye oluyor der .Birşey sürdürmez ama istersen sütünden biraz sık sür yüzüne. Kepeklenmelere de konak deniyor, genelde bebeklerde olur endişe edecek birşey yok . Banyodan önce zeytinyağı yada bebek yağı sür beklet , yıkadıktan sonra da nazikçe geriye doğru tara . Geçiyor büyüdükçe ama bu şekilde temizlenmiş oluyor. Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini .

Günaydın S Salty , o sivilce gibi şeylere annem büyüyor diye oluyor der .Birşey sürdürmez ama istersen sütünden biraz sık sür yüzüne. Kepeklenmelere de konak deniyor, genelde bebeklerde olur endişe edecek birşey yok . Banyodan önce zeytinyağı yada bebek yağı sür beklet , yıkadıktan sonra da nazikçe geriye doğru tara . Geçiyor büyüdükçe ama bu şekilde temizlenmiş oluyor. Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini .
Amin kuzum hepimiz saglikla büyütelim inşaallah.sutumu sıkyorum ama gittikçe artıyor egzama falan mı acaba dedim.esim de sakallı hep opuyo o da arttırms olabilir.kafasi evet konak,ve saçları dökülüyor belliki yenilecek.normal market zeytinyagi var hakikisini bulamam onla mi yapsam,bir de sebamed bebek yağı almıştım arkasında bsz bölgesi için yaziyo yanlış mı aldım yoksa bunu mu kullaniyo herkes bilemedim

Amin inşallah , yok egzema değildir sanmam , biliyorum bende zor tutuyorum herkesi:stop: ama yinede yüzünden öpmesin babası bence daha hassas cildi onun . Sebamed kullanabilirsin bence , ben geçen gün dalin bebe yağı kullandım mesela .

Benimde oldu sonra kendiliginden gececek dedi doktor ve gecti .cildi hassas hava almayinca kabarıyor soguk hava sık banyoda yaptiramiyoruz ben sirdum doktor ilaca bile gerek yok dedi

Amin kuzum hepimiz saglikla büyütelim inşaallah.sutumu sıkyorum ama gittikçe artıyor egzama falan mı acaba dedim.esim de sakallı hep opuyo o da arttırms olabilir.kafasi evet konak,ve saçları dökülüyor belliki yenilecek.normal market zeytinyagi var hakikisini bulamam onla mi yapsam,bir de sebamed bebek yağı almıştım arkasında bsz bölgesi için yaziyo yanlış mı aldım yoksa bunu mu kullaniyo herkes bilemedim
Ay bende ilk ondan aldım yanlışlıkla, bez bölgesi için o yağ. Sonra değiştirdim hemen mustellanın bebek yağını aldım. Hastanede de mustella bebek yağı sürmüşlerdi

Selam kızlar.. doğduydu doğacaktı derken 12 günlük olduk bugün, buraya girmeye fırsat olmuyor hiç.. acayip gazımız var :KK43: Rezene çayı içiyorum kimyon taneli, yediklerime kimyon ekliyorum, bebişin ayaklarına adaçayı yağı sürüyorum, bide doktor bi damla önerdi bebeğe onu veriyorum ama yok hala gaz hala gaz :KK43: nasıl kıvranıyor yavrum napacağımızı şaşırdık artık. Var mı başka öneriler ? Bide göğüs ucu için krem kullanıyorum ama başka Öner’iniz var mı ki ???
Sütünü az sıkıp sür memene bana Acıbadem’de ki ebe demişti. Bende kutu kutu göğüs ucu kremi aldım hiç kullanmadım.

Kızlar kız bebekler için akıntının silmlinmemesi lazım demissiniz ama ben kendimi nasıl temizliyorsan kızımıza öyle temizliyorum. Şahsen bu temizleme'me olayını ben uygulanıyorum. Her altını açtığımda güzelce temizliyorum. Mikrop kapmasin . Sadece popodan yukarıya doğru silinmicek. Vajinadan aşağı doğru silinecek.
Bu arada kızlar bebeklerinizin tirnaklarini ne zaman kestiniz. ?
10 günlüktü kestiğimde, jilet gibi keskindi tırnakları. Eldivenleri çıkarıp yüzünü çiziyordu. Baya zorlandım ama şükür kesebildim. Aşırı dikkatli olmak lazım çok dikkatli. Tırnağı etine çok yakındı Benim kızın. O yüzden mikrobik ameliyat gibi kesebildim yavaş yavaş

Canım biz çok iyi bir doktora gidiyoruz. Çok güveniyorum bilgisine. İlk ay kontrolünde bebeğimi bayağı inceledi ve vajina dudaklarını açıp o bölgenin iyice temizlenmesi gerektiğini söyledi. Ben özellikle tertemiz yapıyorum o bölgeyi
Bende altını her açtığımda orayı temizliyorum. Benim kızda da beyaz akıntı gibi bişi vardı

Kızlaar , gece kaç kez bez değiştiriyosunuz?
Benim kız , altı açılınca uykusu dağılıyo uyanıyo. Ondan dolayı yatarken temizliyorum , gecede bir kez açıyorum. Ama sabahları idrarı dışına çıkmış oluyo bazen. Bezden mi acaba? Molfiz kullanıyorum.

Siz ne sıklıkla değiştiriyosunuz?

Evet canım ilk. Yaşım da çok büyük sayılmaz. 26 :)
30a merdiven dayamışım ama içim hala çocuk. İnanamıyorum hala nasıl anne olduğuma :) eşim bebek yapalım dedikçe, ben kendim çocuğum daha derdim :)
Kız Allah iyiliğini versin benim yaş 23 3.cüyü dogurdum:halay:galiba benden hızlısı yok. Her yıla bir cocuk . Herşey e alışıyor insan valla. :KK48:

Benim kız , altı açılınca uykusu dağılıyo uyanıyo. Ondan dolayı yatarken temizliyorum , gecede bir kez açıyorum. Ama sabahları idrarı dışına çıkmış oluyo bazen. Bezden mi acaba? Molfiz kullanıyorum.

Canım ben bezini sadece yatacağım iz zaman değiştiriyorum . Gece hiç değiştirmiyorum . Nasıl alisirsa öyle kalır. Ben pampers kullanıyorum. Çok iyi hiç sızdırma falan yok.

Canım ben bezini sadece yatacağım iz zaman değiştiriyorum . Gece hiç değiştirmiyorum . Nasıl alisirsa öyle kalır. Ben pampers kullanıyorum. Çok iyi hiç sızdırma falan yok.
Bu bez bitince bir değiştirelim bakalım markayı. Ondan mı oluyor.
Bende diğerlerinde yatarken temizledim sadece , uykuları açılmasın diye. Gerçekten de nasıl alışırsa öyle gidiyor. :KK66:

ben kaka yaptiysa degistiriyorum yoksa degistirmiyorum yoksa dedigin gibi uykusu kaciyor bide bebekler gece alt acmaya alisirsa ilerde bezi birakmakta zorlanirmis diye duydum . ben prima premium care kullaniyorum hic sizma yapmiyor canim

2-3 saate bir alıyorum bazen değiştir değiştirmez bir bakıyorum mavi olmuş gösterge. Ben prima cure kullanıyorum çok memnunum. Bazen birden fazla çiş yapmış oluyor beze ağır oluyor ama hiç taşma olmadı

ben kaka yaptiysa degistiriyorum yoksa degistirmiyorum yoksa dedigin gibi uykusu kaciyor bide bebekler gece alt acmaya alisirsa ilerde bezi birakmakta zorlanirmis diye duydum . ben prima premium care kullaniyorum hic sizma yapmiyor canim
Pişik olmaz mı canım çişli kalırsa, ben neredeyse 2 saate bir bakıp değiştiriyorum. Uykulu ise mırıldanıyor sonra dalıyor yine

Bizimde öyle malesef. Gece sabaha kadar uyutamadım. Gün içinde de aynı artık. Pusete koyuyorum hafiften sallıyorum artık napıyım. Birazcık sakinleşiyo bazen uyuyor bazen o da fayda etmiyor
Ben aşırı huysuz ise emzik veriyorum onun dışında vermiyorum. Emziği verince bir sakinleşiyor sonra kendi atıyor zaten. Bizimki de göğüste uyumak istiyor hep. Uykuya dalınca yerine koyunca açıyor gözleri. Bazen babası ile göğüs göğüse uykuya dalıyorlar

Pişik olmaz mı canım çişli kalırsa, ben neredeyse 2 saate bir bakıp değiştiriyorum. Uykulu ise mırıldanıyor sonra dalıyor yine
ben surekli pisik kremi kullaniyorum hic pisik olmadi simdiye kadar canim bide bezle alakali sanirim bizim bez hemen emiyor bez folu oldugu halde dokundugumda islaklik olmuyor oyuzden sanirim pisik olmadi hic

X