2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen öyle oldu. Tıkandı gitmedi .Çıkarıp kanı boşaltıp yeniden açtılar. Ondan oldu sanırım

Canm şmdi serum düştü ve kolundaki kelebekte o hızla yerinden çkmş olablr ve snrasnda giden ilaç cilt altına falan kaçtıysa o şişlik ve acı yapmştr aslnda geçmesi lazmdı.Ama şeyi deneyeblrsn hani hastanelerde kullanılan alkol varya eczanede vardr heralde.büyükçe pamuğu al alkolle ıslat güzelce.Snrada koluna bastr beklesn orda şişliği acıyı alır inşallah

Tamam canııım sağol. Deneyim bakayın . Netten araştırınca kangren olmaya kadar yolu varmışda :):) tırstım biraz açıkcası.

Canım valla bugün eli hava alsın die eldiveni çıkardım kaşla göz arası yüzünü çizdi. Kızardı hemen. Allahtan geçti iz kalmadı.
Canım kestim çünkü kedilingen kirilmiyor.
Ben de kesicem artık. Acıtırsam diye korkuyorum. Yarın uyurken kesiyim inşallah :)
Canım dediğin gibi ben de o bölgeye özellikle dikkat ediyorum temiz olsun die ama yapışıo gelmio pamuğa. İlk gün kayınvalidem pişik kremi ta oraya sürmüş ondan dolayı da yapşıo bi türlü gitmedi ya. Sen nasıl temizliosın. Ben ıslak mendil kullanmıyorum. Temizleme pamuklarını ıslatıp temizliyorum. Ama işte hala kalıyor krem mi akıntı mı emin bile olamıyorum.

Ben yogun gecio sukur lohusalik bulalimdayim agliom sIkiliom emerken uyuyo mecbur burda gunluk 2buuck euro makine kiraladik sagiyorum 1 haftadir ama emmesini istion aslinda ama doymuo aglio amam verirourz aekeri dusmustu dusmesin diye böle istee o vajinadaki beyaz seyi ben ebeye sordum elleme dediler bilmiom carsamab yine sorarim ins

Ben ilkimde 8. Ayda olmuştum regl

Kızlar ya biseye sorucam ben ilkinide ikinciyide epidural oldum ilkinde hiç bisekilde iğne yapılan yerde ağrı hissetmesini bunda iki gün sonra kırkım cikicak hala agriyo yaslaninca oturup kalkınca falan var mı böyle birşey yaşayan ne zaman geçecek bu ağrı umarım kalıcı değildir zaten belimde boynunda fıtık var bi de bunun agrisini cekmeyeyim

jtaime020626 ben daha kesmedim ben de onu düşünüyorum valla. cevaplayın bakalım kızçeler. :)
Ben coktan kestim kızlar hatta ikinciye kesicem uzamış eldiven hic kullanmadık minicik elleri gogsumde onu emzirmek sahane .. Ben uyurken kesiyorum kızlar

Ben de temizleme pamuğuyla siliyorum. Tam temizlenmiyor haklısın. Bir de bizimki altını açınca kaka yapıyor korkudan hıZlı davranmak zorunda kalıyorum.

Canım makineyi alsan daha uygun değil mi neden kiralıyorsunuz.
Kendini sıkma canım çok skıosun. Akışına bırak. Ağlama kendini üzme. Bebeğin de hisseder.

Neyi kediyosunuz ?
Tırnaklarını cnm. Onun telaşı sardı :)

Ben coktan kestim kızlar hatta ikinciye kesicem uzamış eldiven hic kullanmadık minicik elleri gogsumde onu emzirmek sahane .. Ben uyurken kesiyorum kızlar
Doğumdan sonra hemşire demişti emerken elini göğsüne koy seni hissetsin diye. Ama bizimki parçaladğı için göğsümü eldivensiz emziremiyorım. Keseyim de bari ten teması önemli vesselam :)
Ben de temizleme pamuğuyla siliyorum. Tam temizlenmiyor haklısın. Bir de bizimki altını açınca kaka yapıyor korkudan hıZlı davranmak zorunda kalıyorum.
Ayyy bugün benimki üstüme kaka yaptı. Dediğin gibi altını açınca ya çiş yapıyor ya kaka. İki gündür 3tane alt açma attm kirliye :) hızlı da olamıyorum sil, kremle filan :)

Ayyy bugün benimki üstüme kaka yaptı. Dediğin gibi altını açınca ya çiş yapıyor ya kaka. İki gündür 3tane alt açma attm kirliye :) hızlı da olamıyorum sil, kremle filan :)
Sorma canım ben de hızlı olamıyorum bir de bazen tüm bunlar yaşanırken kusuyor neye müdahele edeceğimi bilemiyorum :)

M.etme canım. Dikkat'li kesersen bişey olmaz.

Canım bende sadece ilk doğduğu günler taktım eldiven. Hastane doktor dedi niye eldiven takitorsun bende elleri üşümesin cizmesin diye dedim. Doktorda eldivene gerek yok. Kendini çizsede bişey olmaz bdedi. Bebekler dokunarak hissederek sizi tanıyor dedi. Bende bugün kestim tırnaklarını ohh mis gibi oldu. duşunuda aldı. Rahatladı. Öğleden sonra yattı hiç zaten top patlasa duymuyordu. Şimdide uyuyor ama inşallah uyanmaz. Çünkü ben yatacam artık. derken başlıyor uyanmaya. Ayy bittik biz bu gece.

Ayy bu alt değiştirme tırnak kesme falan olayından korkanlar ilk kez mi? Anne oluyorsunuz?merakından soruyorum. Malum insan tecrübe edince aynı olmuyor. Bende ilkinde oyleydim. Ama zamanla herşeyi anliyorsun. Merak etmeyin. Kendinizi kasmayın .

Evet canım ilk. Yaşım da çok büyük sayılmaz. 26 :)
30a merdiven dayamışım ama içim hala çocuk. İnanamıyorum hala nasıl anne olduğuma :) eşim bebek yapalım dedikçe, ben kendim çocuğum daha derdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…