- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.800
- 32
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.181
Aynen öyle oldu. Tıkandı gitmedi .Çıkarıp kanı boşaltıp yeniden açtılar. Ondan oldu sanırım
Aman Allahm eşim denesn yapamazsa denycm artk napalm canım öğreneceğizAynen öyle oldu. Tıkandı gitmedi .Çıkarıp kanı boşaltıp yeniden açtılar. Ondan oldu sanırım
Yaparsın yaparsınAman Allahm eşim denesn yapamazsa denycm artk napalm canım öğreneceğiz
Tamam canııım sağol. Deneyim bakayın . Netten araştırınca kangren olmaya kadar yolu varmışda :):) tırstım biraz açıkcası.Canm şmdi serum düştü ve kolundaki kelebekte o hızla yerinden çkmş olablr ve snrasnda giden ilaç cilt altına falan kaçtıysa o şişlik ve acı yapmştr aslnda geçmesi lazmdı.Ama şeyi deneyeblrsn hani hastanelerde kullanılan alkol varya eczanede vardr heralde.büyükçe pamuğu al alkolle ıslat güzelce.Snrada koluna bastr beklesn orda şişliği acıyı alır inşallah
Canım valla bugün eli hava alsın die eldiveni çıkardım kaşla göz arası yüzünü çizdi. Kızardı hemen. Allahtan geçti iz kalmadı.jtaime020626 meriiiii ben kestim kızlar hemde iki kere kesme amacım eldiven takmamak içindi ama yinede takıyorum çünkü kessem bile yüzü çiziliyor hep. Kesmesi zor oluyor biraz sakinken yada uyurken daha rahat oluyor :)
Ben de kesicem artık. Acıtırsam diye korkuyorum. Yarın uyurken kesiyim inşallah :)Canım kestim çünkü kedilingen kirilmiyor.
Canım dediğin gibi ben de o bölgeye özellikle dikkat ediyorum temiz olsun die ama yapışıo gelmio pamuğa. İlk gün kayınvalidem pişik kremi ta oraya sürmüş ondan dolayı da yapşıo bi türlü gitmedi ya. Sen nasıl temizliosın. Ben ıslak mendil kullanmıyorum. Temizleme pamuklarını ıslatıp temizliyorum. Ama işte hala kalıyor krem mi akıntı mı emin bile olamıyorum.Canım biz çok iyi bir doktora gidiyoruz. Çok güveniyorum bilgisine. İlk ay kontrolünde bebeğimi bayağı inceledi ve vajina dudaklarını açıp o bölgenin iyice temizlenmesi gerektiğini söyledi. Ben özellikle tertemiz yapıyorum o bölgeyi
Aynı korku bende de var. İnşallah yarın halledeceğim :)Ben kestim bugün tam 20 günlük olduk. İkincisi bile uzadı . Sırtımdan ter boşaldı ama keserken, acıtmayım derin kesmeyim diye :)jtaime020626
Ben ilkimde 8. Ayda olmuştum reglKizlar ben regl olmadim hala 2.5 aylik olduk bende mi sikinti var acaba .benim kizim sabah uyanisi fiks 07. 00 babayi işe abiyi okula gonderiyoruz gulucuklerle sabahlari cok tatli oluyor sonra uyuyo 2 saat arayla uyuyp uyaniyo gunduz henuz duzen olusmadi o yuzden hic bir is yapamiyorum evi .... goturuyor valla . aksam yatis 20.00 da ana kucagina koyuyorum 22 ye kadar sekerleme yapiyor uyaniyor uyuyor sonra bir daliyor daha gece 3 e kadar kalkmiyor karnini doyuruyorum altini degistiriyorum tekrar uykuya devam ediyor onda ve gece uykusundada sikinti yok cok sukur gece 2 kez uyaniyor.gaz sikintimiz azaldi ben rezenenin cok faydasini gordum mamasina 4 tane rezene atıyorum. Birde unutmadan soyleyim benim kiz fotokopi gibi babasi oglumda babasinin kucuklugu ayni bende hu durumda tasiyici anne olmusum hic birseyi bana benzemiyor ikisininde yalnizca kizimin ayaklari bana benziyor zaten ayaklarimdaki taraklanma yuzunden topuklu falan giyemiyordum benzeye benzeye ayak benzemis .tabi bunlar isin espirisi saglkkla kucagima aldimya daha bisey istemem
Neyi kediyosunuz ?Aynı korku bende de var. İnşallah yarın halledeceğim :)
Yok canm Korkma olmaz öyle hemn kangren :) rica ederm cnm benmTamam canııım sağol. Deneyim bakayın . Netten araştırınca kangren olmaya kadar yolu varmışda :):) tırstım biraz açıkcası.
Tırnaklarını bende kesmedim kırkını bekle dedilerNeyi kediyosunuz ?
Kızlar kız bebekler için akıntının silmlinmemesi lazım demissiniz ama ben kendimi nasıl temizliyorsan kızımıza öyle temizliyorum. Şahsen bu temizleme'me olayını ben uygulanıyorum. Her altını açtığımda güzelce temizliyorum. Mikrop kapmasin . Sadece popodan yukarıya doğru silinmicek. Vajinadan aşağı doğru silinecek.
Bu arada kızlar bebeklerinizin tirnaklarini ne zaman kestiniz. ?
Ben coktan kestim kızlar hatta ikinciye kesicem uzamış eldiven hic kullanmadık minicik elleri gogsumde onu emzirmek sahane .. Ben uyurken kesiyorum kızlar
Ben de temizleme pamuğuyla siliyorum. Tam temizlenmiyor haklısın. Bir de bizimki altını açınca kaka yapıyor korkudan hıZlı davranmak zorunda kalıyorum.Canım valla bugün eli hava alsın die eldiveni çıkardım kaşla göz arası yüzünü çizdi. Kızardı hemen. Allahtan geçti iz kalmadı.
Ben de kesicem artık. Acıtırsam diye korkuyorum. Yarın uyurken kesiyim inşallah :)
Canım dediğin gibi ben de o bölgeye özellikle dikkat ediyorum temiz olsun die ama yapışıo gelmio pamuğa. İlk gün kayınvalidem pişik kremi ta oraya sürmüş ondan dolayı da yapşıo bi türlü gitmedi ya. Sen nasıl temizliosın. Ben ıslak mendil kullanmıyorum. Temizleme pamuklarını ıslatıp temizliyorum. Ama işte hala kalıyor krem mi akıntı mı emin bile olamıyorum.
Canım makineyi alsan daha uygun değil mi neden kiralıyorsunuz.Ben yogun gecio sukur lohusalik bulalimdayim agliom sIkiliom emerken uyuyo mecbur burda gunluk 2buuck euro makine kiraladik sagiyorum 1 haftadir ama emmesini istion aslinda ama doymuo aglio amam verirourz aekeri dusmustu dusmesin diye böle istee o vajinadaki beyaz seyi ben ebeye sordum elleme dediler bilmiom carsamab yine sorarim ins
Tırnaklarını cnm. Onun telaşı sardı :)Neyi kediyosunuz ?
Doğumdan sonra hemşire demişti emerken elini göğsüne koy seni hissetsin diye. Ama bizimki parçaladğı için göğsümü eldivensiz emziremiyorım. Keseyim de bari ten teması önemli vesselam :)Ben coktan kestim kızlar hatta ikinciye kesicem uzamış eldiven hic kullanmadık minicik elleri gogsumde onu emzirmek sahane .. Ben uyurken kesiyorum kızlar
Ayyy bugün benimki üstüme kaka yaptı. Dediğin gibi altını açınca ya çiş yapıyor ya kaka. İki gündür 3tane alt açma attm kirliye :) hızlı da olamıyorum sil, kremle filan :)Ben de temizleme pamuğuyla siliyorum. Tam temizlenmiyor haklısın. Bir de bizimki altını açınca kaka yapıyor korkudan hıZlı davranmak zorunda kalıyorum.
Sorma canım ben de hızlı olamıyorum bir de bazen tüm bunlar yaşanırken kusuyor neye müdahele edeceğimi bilemiyorum :)Ayyy bugün benimki üstüme kaka yaptı. Dediğin gibi altını açınca ya çiş yapıyor ya kaka. İki gündür 3tane alt açma attm kirliye :) hızlı da olamıyorum sil, kremle filan :)
M.etme canım. Dikkat'li kesersen bişey olmaz.Canım valla bugün eli hava alsın die eldiveni çıkardım kaşla göz arası yüzünü çizdi. Kızardı hemen. Allahtan geçti iz kalmadı.
Ben de kesicem artık. Acıtırsam diye korkuyorum. Yarın uyurken kesiyim inşallah :)
Canım dediğin gibi ben de o bölgeye özellikle dikkat ediyorum temiz olsun die ama yapışıo gelmio pamuğa. İlk gün kayınvalidem pişik kremi ta oraya sürmüş ondan dolayı da yapşıo bi türlü gitmedi ya. Sen nasıl temizliosın. Ben ıslak mendil kullanmıyorum. Temizleme pamuklarını ıslatıp temizliyorum. Ama işte hala kalıyor krem mi akıntı mı emin bile olamıyorum.
Canım bende sadece ilk doğduğu günler taktım eldiven. Hastane doktor dedi niye eldiven takitorsun bende elleri üşümesin cizmesin diye dedim. Doktorda eldivene gerek yok. Kendini çizsede bişey olmaz bdedi. Bebekler dokunarak hissederek sizi tanıyor dedi. Bende bugün kestim tırnaklarını ohh mis gibi oldu.Ben coktan kestim kızlar hatta ikinciye kesicem uzamış eldiven hic kullanmadık minicik elleri gogsumde onu emzirmek sahane .. Ben uyurken kesiyorum kızlar
Evet canım ilk. Yaşım da çok büyük sayılmaz. 26 :)Ayy bu alt değiştirme tırnak kesme falan olayından korkanlar ilk kez mi? Anne oluyorsunuz?merakından soruyorum. Malum insan tecrübe edince aynı olmuyor. Bende ilkinde oyleydim. Ama zamanla herşeyi anliyorsun. Merak etmeyin. Kendinizi kasmayın .