2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

jtaime020626 ben daha kesmedim ben de onu düşünüyorum valla. cevaplayın bakalım kızçeler. :)

1 haftalık kontrolüne gittiğimizde doktor tırnaklarını kesebilirsiniz artık demişti :)

Beni oğlan upuzun tırnaklarla doğdu ama yumuşak olduğu için kendiliğinden koptu hep ama artık sertleşti uzamış dün kestim

ben daha kesemedim cok hareketli izin vermiyor

Canım biz çok iyi bir doktora gidiyoruz. Çok güveniyorum bilgisine. İlk ay kontrolünde bebeğimi bayağı inceledi ve vajina dudaklarını açıp o bölgenin iyice temizlenmesi gerektiğini söyledi. Ben özellikle tertemiz yapıyorum o bölgeyi

Kuzum sen sağlıkçımıydın bişey danışcaktım. Benim doğumda damar yolu açtılar , serum , antibiyotik falan aldım. Üstüne üstlük epiduralden dolayı bacaklarımı hissetmediğim için , yürürken zorlandım o sıeada ebeler tutamadı beni serum takılı olan alet düştü.. Kolum zorlandı bayağı. İğne takldı gibi oldu. Sonra pıhtılaşmış dediler.
Eve geldik , kolumda fena bi ağrı , sertlik vardı. Dağılmadı halâ ağrısı da aynı şekl duruyor yaa. Az değil 20 gün oldu neden geçmiyo ki bu

Damarlarda sorunmu oluştu acaba? Korkuyorum doktora gitmeye valla.
Bir fikrin varmı senin? D Deli_manya

Canm evet sağlkçıym serum düşünce kolundaki kelebek mı zorlandı.nası oldu.şmdi şöyle bi durum var o olay oldktan snra serum gtmeye devam etmişmiydi orda.

Ben turnağını falan kesemem bu bebişn nası yapcaz bilmiyorm.Eşim daha soğukkanlı benden ona sen dene dedim o bakacak.Nası kesiyosunz ya ayy benm içim gider derin kesersem diye

Valla ben sizden duymasam orası çok içte kalıyo diye doknmaya korkmuştm ya napcaz bilmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…