- 21 Aralık 2014
- 390
- 367
- 32
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.161
jtaime020626 ben daha kesmedim ben de onu düşünüyorum valla. cevaplayın bakalım kızçeler. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kız bebekler için akıntının silmlinmemesi lazım demissiniz ama ben kendimi nasıl temizliyorsan kızımıza öyle temizliyorum. Şahsen bu temizleme'me olayını ben uygulanıyorum. Her altını açtığımda güzelce temizliyorum. Mikrop kapmasin . Sadece popodan yukarıya doğru silinmicek. Vajinadan aşağı doğru silinecek.
Bu arada kızlar bebeklerinizin tirnaklarini ne zaman kestiniz. ?
jtaime020626 ben daha kesmedim ben de onu düşünüyorum valla. cevaplayın bakalım kızçeler. :)
ben daha kesemedim cok hareketli izin vermiyorKızlar kız bebekler için akıntının silmlinmemesi lazım demissiniz ama ben kendimi nasıl temizliyorsan kızımıza öyle temizliyorum. Şahsen bu temizleme'me olayını ben uygulanıyorum. Her altını açtığımda güzelce temizliyorum. Mikrop kapmasin . Sadece popodan yukarıya doğru silinmicek. Vajinadan aşağı doğru silinecek.
Bu arada kızlar bebeklerinizin tirnaklarini ne zaman kestiniz. ?
Canım kestim çünkü kedilingen kirilmiyor.jtaime020626 ben daha kesmedim ben de onu düşünüyorum valla. cevaplayın bakalım kızçeler. :)
Canım biz çok iyi bir doktora gidiyoruz. Çok güveniyorum bilgisine. İlk ay kontrolünde bebeğimi bayağı inceledi ve vajina dudaklarını açıp o bölgenin iyice temizlenmesi gerektiğini söyledi. Ben özellikle tertemiz yapıyorum o bölgeyiKızlar bişey sorucam.
Kız bebişlerde kenarlarda biriken akıntı varya, kaka yaptıkça sarı oluyor. Normalde temizlenmemesi gerekiyomuş ama ben kaka bulaşmış diye temizledim biraz önce. Acaba o şekilde enfeksiyona felan sebep olur mu ki ya. Tahlil dışında bi yolu yok mudur anlamanın..
Ben kestim bugün tam 20 günlük olduk. İkincisi bile uzadı . Sırtımdan ter boşaldı ama keserken, acıtmayım derin kesmeyim diye :) jtaime020626jtaime020626 ben daha kesmedim ben de onu düşünüyorum valla. cevaplayın bakalım kızçeler. :)
Bende hep uyurken keserim. İzin vermiyorlar yoksa. Böylesi daha garantiben daha kesemedim cok hareketli izin vermiyor
Yok ben stress yapmadım. Uyanık haldeydim güzel uslu durdu. Bende kestim. İlk defaBen kestim bugün tam 20 günlük olduk. İkincisi bile uzadı . Sırtımdan ter boşaldı ama keserken, acıtmayım derin kesmeyim diye :) jtaime020626
Canım biz çok iyi bir doktora gidiyoruz. Çok güveniyorum bilgisine. İlk ay kontrolünde bebeğimi bayağı inceledi ve vajina dudaklarını açıp o bölgenin iyice temizlenmesi gerektiğini söyledi. Ben özellikle tertemiz yapıyorum o bölgeyi
Happyanne nerelerdesin firsat yok deme
Kuzum sen sağlıkçımıydın bişey danışcaktım. Benim doğumda damar yolu açtılar , serum , antibiyotik falan aldım. Üstüne üstlük epiduralden dolayı bacaklarımı hissetmediğim için , yürürken zorlandım o sıeada ebeler tutamadı beni serum takılı olan alet düştü.. Kolum zorlandı bayağı. İğne takldı gibi oldu. Sonra pıhtılaşmış dediler.
Eve geldik , kolumda fena bi ağrı , sertlik vardı. Dağılmadı halâ ağrısı da aynı şekl duruyor yaa. Az değil 20 gün oldu neden geçmiyo ki bu
Damarlarda sorunmu oluştu acaba? Korkuyorum doktora gitmeye valla.
Bir fikrin varmı senin? D Deli_manya
Valla herkes farklı konuşuyor canım bende şaşırdım artık. Temizleyimmi dursun mu bilemedim. Kontrolümüzde geçti yoksa dr.a sorardım.
Emmediği için üzülme canım maşallah 23 günlük olmuş, daha kuvvetli çekiyorda olabilir onu takip et istersen, göğsün daha çabuk yumuşar öyle ise.
Bizim bebişler aynı senle :) sabahlamadan yatamıyolar. Gündüz olsa neysede gece insan sersemliyor iyice. İnşallah düzelirler tez zamanda ya.
Oyy maşallah canım. İnşallah hep öyle uslu olur. Adet olmaman normal diye düşünüyorum ben. İlkinde oğluma hep sağarak verdim sütü, 4. Ayda sütüm kesilmişti. 6.aydan sonra nadiren adet olmaya başlamıştım. Bu arada bnm çocuklarda hep baba ve onun tarafı :) ağız ve çeneleri benden..
Evt canım. Kimi temizle diyor kimi temizleme. Hangisini yapayım bilemedim ya. Dr.lar bile farklı düşünüyo bu konuda
Aynen öyle oldu. Tıkandı gitmedi .Çıkarıp kanı boşaltıp yeniden açtılar. Ondan oldu sanırımCanm evet sağlkçıym serum düşünce kolundaki kelebek mı zorlandı.nası oldu.şmdi şöyle bi durum var o olay oldktan snra serum gtmeye devam etmişmiydi orda.
Uyurken dene canım. Öyle kolay olur.Ben turnağını falan kesemem bu bebişn nası yapcaz bilmiyorm.Eşim daha soğukkanlı benden ona sen dene dedim o bakacak.Nası kesiyosunz ya ayy benm içim gider derin kesersem diye