• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, ben bütün gün hastanedeydim ama kendim için değil annem için... annem 51 yaşında ve ne zamandır belirgin unutkanlığı ve cümle kurmada zorluğu vardı. Bugün test yaptılar ve sonuçlar kötü çıktı alzheimerın öncesi demanstan şüphelendiler... tomografi istediler ve ben bütün gün ağladım tomografi radyasyon yaydığı için annemin yanında durmamam lazımmış yazlıktan dönmek zorunda kaldım. Zor bir dönemden geçiyorum ve geçeceğim dualarınıza ihtiyacım var...

çok geçmiş olsun benim babamda demanstı zor bir hastalık öncelikle buna kendinizi alıştırmalısınız ,bakan için daha zor rabbim şifa versin

çok geçmiş olsun benim babamda demanstı zor bir hastalık öncelikle buna kendinizi alıştırmalısınız ,bakan için daha zor rabbim şifa versin

Evet kesinlikle çok zor :( ve kendimi nasıl alıştırıcam bilemiyorum... çok kötü bir durumdayım, hiç uyuyamadım ve ağlıyorum sürekli...

Evet kesinlikle çok zor :KK43: ve kendimi nasıl alıştırıcam bilemiyorum... çok kötü bir durumdayım, hiç uyuyamadım ve ağlıyorum sürekli...
Canım sen şuan annes in ve bebegin bundan cok etkileniyor şuan onu strese sokuyorsun ve bu doğumdan sonrasına yansıyacak cunku bir çocuğun duygu ve hissiyatları anne karnında oluşur..benim anneannemde alzeimr ama bizim elimizde olan birsey yok ki ..lutfen sakinleşmeye çalış bebeğin icin ...rabbim yar ve yardımcın olsun.uzulmenin ve ağlamanın ne sana ne annene nede bebeğine faydası var şimdi anneliğin ilk sınavını verme ve güçlü kalmak zorundasın dik olmak zorundasın.. emin ol bu hayatımız boyunca boyle gidiyor ..

Evet kesinlikle çok zor :KK43: ve kendimi nasıl alıştırıcam bilemiyorum... çok kötü bir durumdayım, hiç uyuyamadım ve ağlıyorum sürekli...

kndini üzmek sana birşey kazandırmıyor cnm ben babamı 25 gün oldu kaybedeli ve hamileydim ağladım ,kendimi heba ettim ama ne yazık geri gelmedi şuan için sadece bebeğine zarar verirsin başka birşey yapmazsın siz annen için elinizden ne geliyorsa yapın gerisi Allaha kalmış seni okadar iyi anlıyorumki ama elden birşey gelmiyor ,tedaviye cevap verir düzelir belki Allahdan umut kesilmez,

Ben 457 çıkmıştı değerim adetim 1 hün gecikmişti öyle gittim siİn gözülmedi mi kese değeriniz ka

Ben 457 çıkmıştı değerim adetim 1 hün gecikmişti öyle gittim siİn gözülmemi kese değeriniz ka
benım randevum bugün öğleden sonra gıdıcem.inş kesemizi görürüz Ilk gecıktıgı gün 108 di benım degerım.bugun kan ister dıye düşünüyorum

Canım sen şuan annes in ve bebegin bundan cok etkileniyor şuan onu strese sokuyorsun ve bu doğumdan sonrasına yansıyacak cunku bir çocuğun duygu ve hissiyatları anne karnında oluşur..benim anneannemde alzeimr ama bizim elimizde olan birsey yok ki ..lutfen sakinleşmeye çalış bebeğin icin ...rabbim yar ve yardımcın olsun.uzulmenin ve ağlamanın ne sana ne annene nede bebeğine faydası var şimdi anneliğin ilk sınavını verme ve güçlü kalmak zorundasın dik olmak zorundasın.. emin ol bu hayatımız boyunca boyle gidiyor ..
Çok haklısın kendimş toparlamam lazım, bu uzun bir süreç ve bu şekilde gidemem... teşekkür ederim desteğin için...

kndini üzmek sana birşey kazandırmıyor cnm ben babamı 25 gün oldu kaybedeli ve hamileydim ağladım ,kendimi heba ettim ama ne yazık geri gelmedi şuan için sadece bebeğine zarar verirsin başka birşey yapmazsın siz annen için elinizden ne geliyorsa yapın gerisi Allaha kalmış seni okadar iyi anlıyorumki ama elden birşey gelmiyor ,tedaviye cevap verir düzelir belki Allahdan umut kesilmez,
Başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten... desteğin için çok teşekkür ederim...

Kizlar haftasonu bakamamistim, sayfalar ilerlemis :)bir sey sorucam size, saglik ocagina kayit yaptirdiniz mi, galiba orada tetanoz asisi yapiyorlarmis. Yaptiran var mi, bebise sikintisi olmaz dimi
Ben kaydımı yaptırdım canım.ama tetenoz aşısı 20. Haftada olacakmış.

Kızlar benimde 3.hamileligim olduğu icin bende kilo almamak adına ne yapabiliriz sorusu kafamda daha cok yankılanıyor artık yaşda ilerledikçe kiloda daha çabuk yerleşiyor.. neler yapabiliriz heem bebelerimize kilo sağlık olacak hemde bizi zayıflatacak kilo aldırmayacak bir yöntem varmi....

günaydınn kızlarrr.benimde kafama takıldı.sat 16 haziran 19 temmuzda kan testi yaptırdım beta hcg 6663 çıktı.şimdi sizinkilere bakıyorum az hep benimki niye fazla çıktı böyle.doktora cumartesi gideceğim

Kızlar benimde 3.hamileligim olduğu icin bende kilo almamak adına ne yapabiliriz sorusu kafamda daha cok yankılanıyor artık yaşda ilerledikçe kiloda daha çabuk yerleşiyor.. neler yapabiliriz heem bebelerimize kilo sağlık olacak hemde bizi zayıflatacak kilo aldırmayacak bir yöntem varmi....
Ben biraz kilolu hamıle kaldım doktorum bana kılo alma dedı. Bende dun diyetisyene gittim. Oda ilk 4 ay sen zayıflayabilirsin. Sadece bebek için yararlı seyler vericegım dedi. Bebege en cok salata ve meyve kılo aldırıyomuş. Bende şimdi hem diyet hemde yürüyüşle az kilo almayı planlıyorum. Tabi ne kadar devam ederim bilemedim

Kizlar haftasonu bakamamistim, sayfalar ilerlemis :)bir sey sorucam size, saglik ocagina kayit yaptirdiniz mi, galiba orada tetanoz asisi yapiyorlarmis. Yaptiran var mi, bebise sikintisi olmaz dimi
Merhaba , evet dün yaptrdım ben kaydımı. Gebe kaydı alınıyor ebeler tarafından.
Tetanoz aşısı benim bu üçüncü gebeliğim olduğu için yok aşımız ama sizin olabilir kart veriyolar zaten aşı kartı gibi. Zararı da olmaz annesi oda bağışıklık kzanmş oluyo. :)

Kayıt yaptırdım bende canım, 20.haftada alı yapılıyor. Sonra 1 doz daha var onuda hemşire söylüyor zaten. Tetanos hem anne hemde bebek için koruyucu. Özellikle yenidoğan tetanosuna karşı.

Back