- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.141
Bende tam dalmışken uyanıyor ya geri o yüzden acaba enfeksiyon mu kaptırdım ki diye düşündüm. Yaparken acıyo da mı uyanıyo ki felan.. Kurup duruyorum kafamda..Valla inanmazsın ama bende sürekli bunu düşünüyorum.ilk defa kız annesiyim iki oğlandan sonra. Onlarda görmediğim bişey bu akıntı falan.
Temizlerken bende korkuyorum . Silsemmi silmesem mi.... Biraz ağlıyor acaba temizledüm idrsr yolu enfeksiyonumu kaptırdım diye düşünüyorum. Napıcaz ???
Evt canım anneden geçen hormonlardan dolayı oluyormuşkızlar ne akıntisi bu ben analamadim hic te farketmedim ama akıntı mı oluyor bebislerde normalde ?
O akıntı doğal floranın korunmasını sağlıyomuş sanırım canım. Nette de araştırdım, kız annelerinin bazılarından da yorum aldım. Dış kısmı temizleyip o akıntıya pek dokunmamak gerekiyomuş. Ben bugün baktım kaka yapınca ön tarafa da bulaşıyo, o akıntı da kaka rengine dönüyor. İçime sinmedi öyle olunca ve temizledim olabildiğince. Kız bebeklerde o bölgenin bakımı biraz daha detaylıymış galiba ya.Canım biz 15günlüğüz. Emerken bakıyor. Babasının kıcağındayken filan da yandan kesiyor. Ama her bebek aynı değil sonuçta. Düşünme bence bunu.
Kim söyledi canm temzlenmemeli diye. Kaka yaptığındA dediğin gibi her yere bulaşıyor. İlk defa duydum temizlenmemeli die.