2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kuzum sizin sarilik dususe geçmişti yanlış hatırlamıyorsam birazcik bile gerilese artık dususe geçermiş ilerlemezmis benim doktor söyledi.hic bi makina bebek kadar iyi çekemez k alacağını aloyodur benim de hala hiç bi zaman bitiremedi gogsumu doyunca bırakıyor.sen yinede sarılığı iyice dusene kadar kalanı sağ ver için rahat etsin bizim de sarılık 16 olmuştu sadece beslenmeyle geçti yatrmadik hastaneye icini rahat tut geçer hemencecik inşaallah surekli tık ağzına memeyi yudum yudum da olsa icsin
evet canım 16dan 10a dustu bi gece fototerapi aldi iste sürekli emsin istiyorum biraksam 8saat uyur zorla veriyorum yok almiyo inşallah dedigin gibi olur canım ya cok saol

Canm makineyle saginca cikana bakma sen.benimde oyle oldu sagmayi denedim 10cc bile cikmadi senin yine 30cikmis.ama dikkat ettim bebek emdikce emiyor goguslerim iki saate doluyor.makinanin sagmasyla bebegin cekmesi bir degil yani bence
ya canım benim hani demek istedigim ilk cekince iyi doyuyo mudur cunku ilk cektiginde emiyi sonra çok zor uyuyo hemen mememde

ya canım benim hani demek istedigim ilk cekince iyi doyuyo mudur cunku ilk cektiginde emiyi sonra çok zor uyuyo hemen mememde
Tabiki doyuyodur zaten bebekler yuzde doksanini ilk bes dakikada alirmis sonrasi biraz keyif bence.benm bebek de basta deli gibi cekiyo sonra yavasliyo uyukluyo.bende senin gibi yetmiyo emmiyo diyodum simdi akisina biraktm sut daha iyi gelior kafan rahat olunca

evet canım 16dan 10a dustu bi gece fototerapi aldi iste sürekli emsin istiyorum biraksam 8saat uyur zorla veriyorum yok almiyo inşallah dedigin gibi olur canım ya cok saol
Benim de başta öyleydi biraksm uyanmazdi şimdi de gazdan uyumuyo :))geciyo işte herşey ferah tut annesi icini

Ya bizde ebe gelio eve doktor 8 gün bi yorucu sistem var her 3 saatte bir uyandir emzir ates örc dosyayi doldur baya yoruldum ama ykinda böke olmaz sanirim

Merhaba kızlar sonunda telefonum oldu .Şimdi gelelim bebeklere.Oncelikle bütün topikteki en son doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun herkesin bebeği.sonunda mart anneleri doğurdu darısı bütün doğum yapacak olanlara. Çok şükür biz iyiyiz . Ayın 16 Sina 1 aylık olacaz çok şükür.zaman çok çabuk geçiyor. Doğurdu ha doguracam derken dogurduk hepimiz çok şükür. Herkesin güzel günleri olsun . Bizimde gaz sıkıntımız var ama inşallah zamanla oda geçer. Birde bakmisiz 1 yaşına girmiş ler. Hadi herkese hayırlı günler öpüyorum hepinizi grsrz. :anne::emir_bebek::KK200::KK49:

12 den beri aglayan susmayan bebegim cok bunaldim kizlar ya bazen ah yeter diye bagirasim geliyor bugun bebegimle birlikte bende ağladim dayanamadim arttik :KK43: simdi babasi aldi gitti .pusete koyar koymazda sustu bebegim anlamadim hep mi disarida gezmek ister bir bebek

Benim sütüm bayağı az canım biz hep mamayla devam edicez mecbur ama sevdi mamayı huzuru rahatı yerinde önemli olan da o.Takmıyorum artık süt olayını.
Bende aynı durumdayım canımm. Sağlık olsun napalım... Hangi mamayı kullanıyosunuz , gaz olayınız varmı? Şuan 15 günlk benim kızım . Çok şükür gaz sancısı yok ama asıl bu haftadan sonra başlayacak olursa :KK43: inşallah olmaz. Sizin bebek kaç günlük?

Bende aynı durumdayım canımm. Sağlık olsun napalım... Hangi mamayı kullanıyosunuz , gaz olayınız varmı? Şuan 15 günlk benim kızım . Çok şükür gaz sancısı yok ama asıl bu haftadan sonra başlayacak olursa :KK43: inşallah olmaz. Sizin bebek kaç günlük?
32 günlük bebeğim 5 gün önce başladık mamaya. Hipp 1 kullanıyoruz iyi geldi bize günde 2 kez kaka yapmaya başladı. yaparken zorlanıyor çok ıkınıyor ama şiddetli gaz sancıları yok. Gece de iyi uyuyor. Günde 1 ya da 2 kez nurse harveys gaz damlasından veriyorum mamasına zeytinyağı ve rezene koyuyorum 1-2 çay kaşığı onlar da iyi geliyor. 15 günden sonra başlıyor evet canım inşallah gazlı bir bebek olmaz senin bebiş

31 martta dogum yapmis bi 3 uz annesi olarak yaziyorum.araniza daha erken katilmak isterdim.aslanda mayis annesiyim ama 3 uz oldugu icin biraz erken oluyo maleseff.simdi herkesin bebisi yaninda oldugu icin ugrascak bi cok seyleriniz vardir.bizimkiler kuvezde oldugu icin benim.ole bi sansim yok malesef.neyse onlar iyi olsunlarda onemli degil.aranizda sezeryan dogum yapan varmi ?

32 günlük bebeğim 5 gün önce başladık mamaya. Hipp 1 kullanıyoruz iyi geldi bize günde 2 kez kaka yapmaya başladı. yaparken zorlanıyor çok ıkınıyor ama şiddetli gaz sancıları yok. Gece de iyi uyuyor. Günde 1 ya da 2 kez nurse harveys gaz damlasından veriyorum mamasına zeytinyağı ve rezene koyuyorum 1-2 çay kaşığı onlar da iyi geliyor. 15 günden sonra başlıyor evet canım inşallah gazlı bir bebek olmaz senin bebiş
Bizde hipp le devam ediyoruz. İlki aptamildi , bende zeytinyağı ekliyorum mamasına. Faydasıda var bence , sanırım yarıyor kilo alımı iyi kaka yapmakta zorlanıyodu. Zeytinyağından sonra daha iyi oldu.
Tek korkum gaz şuan valla . İnşallah olmaz :) sende güle güle büyüt canım. Biberonu nasıl seçtiniz? Wee almış eşim antikolik biberon ama pek içime sinmedi sanki .

31 martta dogum yapmis bi 3 uz annesi olarak yaziyorum.araniza daha erken katilmak isterdim.aslanda mayis annesiyim ama 3 uz oldugu icin biraz erken oluyo maleseff.simdi herkesin bebisi yaninda oldugu icin ugrascak bi cok seyleriniz vardir.bizimkiler kuvezde oldugu icin benim.ole bi sansim yok malesef.neyse onlar iyi olsunlarda onemli degil.aranizda sezeryan dogum yapan varmi ?
Allah anali babali büyütsun canim sag salim küvezden cikarlar ve yaninda olurlar insallah :). bu arada ben sezeryan oldum

Bizde hipp le devam ediyoruz. İlki aptamildi , bende zeytinyağı ekliyorum mamasına. Faydasıda var bence , sanırım yarıyor kilo alımı iyi kaka yapmakta zorlanıyodu. Zeytinyağından sonra daha iyi oldu.
Tek korkum gaz şuan valla . İnşallah olmaz :) sende güle güle büyüt canım. Biberonu nasıl seçtiniz? Wee almış eşim antikolik biberon ama pek içime sinmedi sanki .

Güle güle büyüt bebeğini inşallah , biz de aptamil kullanıyoruz neden hipp mamaya geçtiniz öğrenebilir miyim ? Artısı eksisi nedir ?

Ben varım canım,Allah evlatlarına saglikla kavustrsn inşaallah

inş canım çok çektik valla gazdan hoşbuldum bu arada bizim kız epey yaramaz gazlı ve acayip kucak düşkünü bide gece uyanık daha çok denge. şaştı yazcam akıl kalmıyo inan ki :)) yüz üstü yatırmak da iyi geliyo gazı daha rahat çıkarıyo bebekler ama tehlikeli bi uyku şekli o yüzden başındayken yapabilirsin mesela bitkisel diilde probiyotik etkili bi damla varmış adı bio bişeydi eczaneye bi sor istersen bağırsakşarı düzenliyomuş biz bu damlayı sonradan öğrendik ama benim aldığım damla acayip işe yaradı damla masaj baya rahatladk çok şükür bizim kız büyük adam gibi pırt pırt yapıyo çok komik :))) inşallah geçer gazlarınız hepinizin çok zor bebek içinde anne içinde
y4zy4qmurum y4zy4qmurum canım ismini yazmış S Salty saolsun bidene istersen bu damlayı bende çok direndim ilaç vermim diye ama nafile ağrı çekcene kullanim dedim
Sağol kuzum, o damladan oğlumda üç şişe kullanmıştık. Probiyotik bi damla evet. Bize dr farklı bişey yazmış almadım valla çünkü içime sinmedi. Sonraki gidişimde nurseharveys veya biogaia kullan demişti. Ben kimyonun faydasını gördüğüm için almadım ama eğer yine idare edemicek olursam alıcam. Suan ne kullanıyosun canım, etkisi nasıl oldu? Başlar başlamaz fayda ediyor mu?
12 den beri aglayan susmayan bebegim cok bunaldim kizlar ya bazen ah yeter diye bagirasim geliyor bugun bebegimle birlikte bende ağladim dayanamadim arttik :KK43: simdi babasi aldi gitti .pusete koyar koymazda sustu bebegim anlamadim hep mi disarida gezmek ister bir bebek
Canım puset karnına ve gazına daha iyi gelmiş olabilir mi? Benim kızda durmuyodu hiç, geçenlerde bnde rahatsızlanmıştım. Gece yine durmayınca kv.ye verdim. Biraz uğraşmış olmayınca pusete koymuş yanına yatırmış öyle uyumuş. Bu arada reflüde başlamış bizde, emdiği ağzına geliyo sonradan. Sanırım pusette dik olunca daha rahat etti. Şimdi hep yükseltiyorum başını.

Canım erkek bebekler gazlı olur dediler çok şükür benim oğlan çok sorunlu değil. Sağ ol canım hepimiz sağlıkla büyütelim:)
Aventin yenidoğan zor çekişli biberonunu kullanıyorum cam olanı 120cclik. Ben memnunum canım. Antikolikleri duydum da nasıl bilmiyorum kullan bakalım memnun kalmazsan değiştirirsin önemli olan çekişinin zor olması. Bebisler kolaya alışmasın :)

A Albeni7 canım ben oğlumda aventin antikolik olanını aldım ama memnun kalmadım. Çünkü akışı diğer biberonlarla nerdeyse aynıydı. Sonra da düz biberonların yavaş akış uçlarını kullandım. Bazen umulmadık markalarda daha iyi sonuçlar alınabiliyo. Yinede elindekini bi dene istersen, olmazsa nuk'u araştır derim. Yengemde var birkaç tane en çok ondan fayda gördü.

Kızlar Bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz .Iki katmı yoksa zıbın ve alt üst takımmı sadece

Kızlar ben 20 kilo almistım 11 vermisim
.Göbek basen kalca yanlar duruyo .Igrenc oldu fizigim.Sizde durumlar nasıl

X