2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Petekte su var kuzum aslında havalandiriyorum ya ama ev çok sıcak 28-29 oluyo bazen teri mi kuruyor acaba çok da sık degistirip dikkat ediyorum Ama. Bilemedim ya dışarısı ona iyi gelir inşallah artık sık sık çıkariz

Hamdolsun gittiler:))))artik kimse bizi tutamaz evde.Bizim de sarılık çok yüksekti 16 yi gördük ilk zamanlar saat başı emzir dedi doktor yoksa fototerapi gorecekti sonra dususe geçti sukur şimdi tamamen geçti.bende artık saate pek uymuyorum yalnız olmadığıma sevindim,ilk bebek olunca insan yanlış yapmaktan daha çok korkuyo galiba tecrübesizlik olduğu icin

canım burun tıkanıklığı nemlede çok ilgili ben derece aldm nemi ölçen hem sıcaklığı komtrol altında tutuyorum hem nemi mesela 60ı geçerse rutubet yapabiliyo yada 40dan düşük olursa burnu tıkıyo geniz yanması oluyo derecede 23gibi ideal

Canım biz 32 günlük olduk ben hala silikon uç kullanıyorum arada çıkarıp veriyorum biraz zor alıyor ama alıyor yani göğüs ucun varsa bence sıkıntı olmaz.Silikon uç çok rahat acısız emziriyorum nasıl bırakacağım bilmiyorum benim sorunum da bu :)

Canım benim doğumuma kontrole Derya Bozkurt girdi. Muayeneye de ona götürdüm. Vedat beyi bilmiyorum ama bizim doktor da çok iyi. Doğuma da girdiği için heralde bebeği muayenede filan çok sevdi.
Akıntı bende aşırı kaşıntı yapıyor. Adette bile 7gün mahvederdi ped. Şimdi bitse artık die dua ediyorum.
Normal oturabiliyorum, alt değiştirirkrn bağdaş bile kuruyorum. Ama ped yapışınca canım acıo.. Sürekli düzeltiyorum.
Pantolon tabi rahatsız ediyor ama mümkünse yumuşak dar olmayan şeyler giy.

inş canım çok çektik valla gazdan hoşbuldum bu arada bizim kız epey yaramaz gazlı ve acayip kucak düşkünü bide gece uyanık daha çok denge. şaştı yazcam akıl kalmıyo inan ki :)) yüz üstü yatırmak da iyi geliyo gazı daha rahat çıkarıyo bebekler ama tehlikeli bi uyku şekli o yüzden başındayken yapabilirsin mesela bitkisel diilde probiyotik etkili bi damla varmış adı bio bişeydi eczaneye bi sor istersen bağırsakşarı düzenliyomuş biz bu damlayı sonradan öğrendik ama benim aldığım damla acayip işe yaradı damla masaj baya rahatladk çok şükür bizim kız büyük adam gibi pırt pırt yapıyo çok komik :))) inşallah geçer gazlarınız hepinizin çok zor bebek içinde anne içinde

Kızlar bebeğinizi yıkarken şampuan olarak ne kullanıyorsunuz? Ben mustelanin yenidoğanını almıştım ama bebeğimin kafası banyodan sonra kıpkırmızı oluyor alerji mi yaptı anlamadım ne kullanacağını da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Unibaby veya Chicho bebek şampuanı kullanıyorum ben cnm. İkisi de var. Her hangi bir yan etkisi olmadı. Belki alerji yapmıştır seninki. Başka bir şey dene istersen

Ah canım ben de öyle hem sütümün azlığına üzülüyorum hem de yavrum 1 ay ac kalmış ona üzülüyorum. Mamadan sonra mışıl mışıl uyuyor artik o yüzden ben de cok takmak istemiyorum bu durumu.

Benim sütüm bayağı az canım biz hep mamayla devam edicez mecbur ama sevdi mamayı huzuru rahatı yerinde önemli olan da o.Takmıyorum artık süt olayını.

Benim sütüm bayağı az canım biz hep mamayla devam edicez mecbur ama sevdi mamayı huzuru rahatı yerinde önemli olan da o.Takmıyorum artık süt olayını.
Canım süt artırıcı yöntemleri denedin mi hiç. Sıcak su torbası ile kanalları açtım ben. Yatarken koydum. Uyandığımda önce emzirdim sonra pompaladm. Denedin mi?

kizlar lutfen cvplayin simdi benim kiz cani isteyince ilk emiste cok hizli cokurcokur cekiyor bi 3-4 dk makina var lansinosh onun gibi cekiyo makinada da 3 4 dk da 30 ccyi buluyo neyse sonra benim kızın hizi yavaşlıyo aheste aheste ben memeden sonra sagdim simdi iki gogusten 35-40cc cikti,iki gogsumu de araliklarla emiyo o emdiginde bi 30cc icmis midir yoksa icemez mi 6 dk da falan,sariligimiz var sk emmemiz laximama emmiyor o yüzden doymasi çok önemli benim için ilk emmede cok hizli emiyosa kac cc iciyodur kuzum sizce biberonu istemiyo sonrasinda sagdigimi veriyorum ac olsa alir mi cunku bi ara verdik emdi hemen biberonu,bizle oynuyo bu bebek napacam bilmem cumabi iyi ciksa

Bizde de tam tersi oldu canım annem bu çocuk ac dedikce ben kabul etmedim daha çok emzirdim ama hep ağlıyordu. Şimdi de bu yüzden suçluyorum kendimi ac kaldı yavrum diye. Benim sütüm çok az canım inşallah artar ama artmazsa da yapacak bi şey yok mamaya devam edeceğiz

Canm makineyle saginca cikana bakma sen.benimde oyle oldu sagmayi denedim 10cc bile cikmadi senin yine 30cikmis.ama dikkat ettim bebek emdikce emiyor goguslerim iki saate doluyor.makinanin sagmasyla bebegin cekmesi bir degil yani bence

Evet canım ya bende termometre aldım ama nem i olcen biseyimiz yok belki de ondan ona da bi dikkat edelim

Seni alması çok güzel canım ama daha fazla alismadan bırak bence göğus ucum iyilestiyse subat annelerinde bu konuda sorun yaşayanlar vardı sana alissn minnos bence

Canım ben tüm ürünlerini sebamed aldım kendimde hep sebamed kullanırım çok memnunum oglumada iyi geldi

Biogaia biz kullanıyoruz valla çok etkili ve bitkisel gaz sorunu olanlar alabilir bence

kuzum sizin sarilik dususe geçmişti yanlış hatırlamıyorsam birazcik bile gerilese artık dususe geçermiş ilerlemezmis benim doktor söyledi.hic bi makina bebek kadar iyi çekemez k alacağını aloyodur benim de hala hiç bi zaman bitiremedi gogsumu doyunca bırakıyor.sen yinede sarılığı iyice dusene kadar kalanı sağ ver için rahat etsin bizim de sarılık 16 olmuştu sadece beslenmeyle geçti yatrmadik hastaneye icini rahat tut geçer hemencecik inşaallah surekli tık ağzına memeyi yudum yudum da olsa icsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…