2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
21 günlük canım ❤️
Benmde göğüslerim yara oda saat başı emmek istiyor o yüzden cok zor oluyor.
Adaptasyon süreci zormuş gerçekten ilk bebeği olanlara...çok güzel ama zor :)

Emerkn hemen uyuyor mu cnm. Benm ikinci ama unutuo insan. Kızımda emerkn uyurdu çenesiyle burnuyla oynar emzrrdm ama oğlumda aynı mı yoksa daha mı çabuk uyuyor kestremyrm:KK43:

İyi aklamlr kızlar. Bişey sormak istyrm
Bebeğim 20 günlük oldu. Kalbinde hafif üfürüm varmış ekg çekldi 2 hafta sonra eko çeklck. Ben tabi internet belirtiler okudm. Bebeğim uyurken göğsü hareket edio. Dr hızlı nefes alıp vermesi normal bizim hemen hemen 3 katımız daha hızlı ddi. Ama belirtilerde okuyunca içime şüphe girdi. Bebeğimn kalp hastası olma ihtimali var mı acaba. Hafif dediler bütün muayene eden dr lar da içim rahat etmio.
Sizin bebeklrnz de nefes alırkn göğsü hareket edio mu özellkle uyurkn
canim gecmis olsun insallah onemli bisey degildir ekoda da bisey cikmaz umarim. gogüs hareketleri normal canim benim kizda oyle uyurken cok hizli hareket ediyor göğsü nefes alip vermeden dolayi o . internette yazilanlari fazla dikkate alma orda en kücük biseyde bile en kotü ihtimalleri yaziyorlar

Çok saçma ama benim gibi göbeği gittigi için hamileligi bittiği için üzülen oldumu :KK43: sürekli dogurayim dedim artık kRnimi tasiyamiyodum ağrı sancı uyuyamiyodum ama şimdide içim bi tuhaf :KK43: hormonlardanmi acaba
ben o günleri unuttum bile sanki hic hamile kalmamişim gibi bu halim daha iyi hatirlamasam da olur senin hormonlardan oyledir

İyi aklamlr kızlar. Bişey sormak istyrm
Bebeğim 20 günlük oldu. Kalbinde hafif üfürüm varmış ekg çekldi 2 hafta sonra eko çeklck. Ben tabi internet belirtiler okudm. Bebeğim uyurken göğsü hareket edio. Dr hızlı nefes alıp vermesi normal bizim hemen hemen 3 katımız daha hızlı ddi. Ama belirtilerde okuyunca içime şüphe girdi. Bebeğimn kalp hastası olma ihtimali var mı acaba. Hafif dediler bütün muayene eden dr lar da içim rahat etmio.
Sizin bebeklrnz de nefes alırkn göğsü hareket edio mu özellkle uyurkn
İçini ferah tut canım. Üfürüm hatta küçük delikler nile müdahale edilmeden kendi kendine iyileşen sorunlar...
Yoktur inşallah bişeyi kuzunun. Benim bebeğinde göğsü oynuyo ama diğerleri de aynıydı abilerinin...

Yaa bide süt varmı yokmu anlamadım valla. Memişler yumuşaak , ama rlimle sıktıkça geliyor görüyorum. Hiç taş gibi olmadı daha. Yetmiuomu acaba diye düşünmeeye başladım. Normalmi ki?
İlk bir iki gün öyle oluyor canım. Sıcak dusa girebilirsen daha çabur iner sütün. Sen sıktığında sarımsımı geliyor sütün? Benimde vardı sütüm ama ağız sütü kıvamlı olduğundan bebek tam çekemiyodu. Eve geçer geçmez duşa girdim sonra arttı. İlkinde taş gibi oluyodu.
Yarın sabah yatışım yapılacak, duruma göre karar veririz demişti doktor şu an acaba sezeryana döner mi diye merak ediyorum. Galiba endişe ve kaygı çöküyor üzerime :KK43: uffff ne olacak nasıl olacak geçmiyor bugün hiç
Canım hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun, sağ salim sağlıcakla kavuşun inşallah.
Göbeği boş gordukce huzunleniyorum :KK43: alismistim karnımdaki kipirtilara:KK43:
Benimde aynı oluyordu ilk zamanlar karnımdaki boş şişliğe baktıkça.. Şimdi göbüşün şişliği indikçe o his geçti. Ama sanki hamileliğimin üzerinden çokk zaman geçmiş gibi oluyor :)

Yarın sabah yatışım yapılacak, duruma göre karar veririz demişti doktor şu an acaba sezeryana döner mi diye merak ediyorum. Galiba endişe ve kaygı çöküyor üzerime :KK43: uffff ne olacak nasıl olacak geçmiyor bugün hiç
Canım Beklemeyecek mi doktor 1hafta daha. Sormadı mı..
Ben 40+5im yarın. Cumaya kadr gelmezse benim de yatış var. Ben de tedirginim :bicak:

Emerkn hemen uyuyor mu cnm. Benm ikinci ama unutuo insan. Kızımda emerkn uyurdu çenesiyle burnuyla oynar emzrrdm ama oğlumda aynı mı yoksa daha mı çabuk uyuyor kestremyrm:KK43:
Canım 20 dk hiç dinlenmeden emse bile onu her kucağıma aldığımda emme hareketi yapıyor ve emince susuyor.Obur mu yoksa dudak tiryakisi gibi mi bende anlamadım huyunu daha.

İlk bir iki gün öyle oluyor canım. Sıcak dusa girebilirsen daha çabur iner sütün. Sen sıktığında sarımsımı geliyor sütün? Benimde vardı sütüm ama ağız sütü kıvamlı olduğundan bebek tam çekemiyodu. Eve geçer geçmez duşa girdim sonra arttı. İlkinde taş gibi oluyodu.

Canım hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun, sağ salim sağlıcakla kavuşun inşallah.

Benimde aynı oluyordu ilk zamanlar karnımdaki boş şişliğe baktıkça.. Şimdi göbüşün şişliği indikçe o his geçti. Ama sanki hamileliğimin üzerinden çokk zaman geçmiş gibi oluyor :)
Evet yaa krem den birsz daha sıvı kıvamlıydı ağız. Bugn sulanmış sarı su :) yakında beyaz süte geçicez anlaşılan :)

Herkese iyi aksamlar teyzeler ve guzel bebeleri :) biz bir haftalık olduk bile Zaman Nasıl
Gecti Anlamadim bile :KK68: A Albeni7 gozun aydın Can'ım yaa sende kurtuldun sonunda ohhh :KK66: gigus ucuyla benim de basım dertte yaa ama daha iyiye gidiyor hastaneden çıkarken Dr bana garmastan yazmis sürdüm
Bir kac kere yıkamak gerekiyor onu emzirmeden once. ben o ikinmada sıkıntıyı
Oglumda yasamıştım Şen'de ayni olmussun neyse gecti bitti gitti :21:
Kızlar göbuslerin boşlugu Benide arada bir duygulandırıyor fkt gun ne gun zayıflamak ve istedigim kıyafetlerimi giymek guzel bence :KK66: yüz üstü uyumak yuksege uzanmak aniden zıplamak özgürce hareket etmek sahane :KK73: bol sütlü Memiş'ler gazsız sancısız gülücüklü bebislerimiz olsun insaallah :KK66: havalar düzeliyor bizim göbek düşmedi ama yıkamaya basladik pazartesiden beri. 40
Çıkana kadar hergun yıkmakta lazım fkt annemler hasta ederiz diyorlar
Korkuyorum siz hergun yıkıyor musunuz Can'lar ?

Bizde o gunleri görcez deme kizlar xaa dua edin bizede agrilar artti annem yarin gelio insaAllah ama o bendende panikk hahahha kiziyimyaäa hahhah evlat iste ama bitior deme oldu bitti bak sizeee anneannem der hamilelik hastalik degil saglam hasta diyee hahah

Herkese iyi aksamlar teyzeler ve guzel bebeleri :) biz bir haftalık olduk bile Zaman Nasıl
Gecti Anlamadim bile :KK68: A Albeni7 gozun aydın Can'ım yaa sende kurtuldun sonunda ohhh :KK66: gigus ucuyla benim de basım dertte yaa ama daha iyiye gidiyor hastaneden çıkarken Dr bana garmastan yazmis sürdüm
Kızlar göbuslerin boşlugu Benide arada bir duygulandırıyor fkt gun ne gun zayıflamak ve istedigim kıyafetlerimi giymek guzel bence :KK66: yüz üstü uyumak yuksege uzanmak aniden zıplamak özgürce hareket etmek sahane :KK73: bol sütlü Memiş'ler gazsız sancısız gülücüklü bebislerimiz olsun insaallah :KK66: havalar düzeliyor bizim göbek düşmedi ama yıkamaya basladik pazartesiden beri. 40
Bana doktor haftada bir yıka hasta olur sonra dedi,ama baktım çocuk kokuyo:)3 günde bir yıkıyorum simdi

21 günlük canım ❤️
Benmde göğüslerim yara oda saat başı emmek istiyor o yüzden cok zor oluyor.
Adaptasyon süreci zormuş gerçekten ilk bebeği olanlara...çok güzel ama zor :)
Simdiki mevzumuz göğus uçları belli oldu :)) senin minik obur yesin buyusn işte ne güzel benimkini gorsen zorla sokuyorum ağzına,annemde yıllarca zorla yedirdi bana hatta üniversite ye kadar zorla yedim,diyorum annemin ahı tuttu

Oyy çok sağol kuzum. Moral oldun bizede... Hepimiz güle güle büyütelim inşallah.
Biz daha tazeciğiz tteyzesi , o yüzden banyo konusunda bişey diyemiyorum. Hergün yıkamak belki zor olabilr malum havalar değişik gidiyor.

Bende sana bişey soracaktım, özellikle kız annelerine ...
Benim kızımın pipisinde kremsi beyaz o koltuk altlarındaki bacak aralarındaki gibi beyaz kremsi sıvıdan var.
Ama ben ilk defa kız annesiyim ya korktum , akıntı da olmuş bebeğin vajinasında normal mi o kremsi beyaz akıntı. Sizde geçti mi?

Enfeksiyon değildir demi :KK43: şiş gibi sanki pipiside. Rengi kırmızıya çalıyor.

Sizde de oldumu kızlar??? Kızı olan annişler... jtaime020626 jtaime020626 y4zy4qmurum y4zy4qmurum @mutlumuyum ki

bugun gene temizlik yaptim yurudum hareket ettim pilates topunda zipladim kocamla da odevimi yaptim:)psikolojik mi yoksa gercekten mi anlamadım biraz sancim var gibi nasil anlicam ama sanci mi degil mi boyle adet sancısı gibi hafif ama birden agir mi olmasi gerek dogum sancisinin

X