2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım raporunda bitiş tarihi yazıyor muydu bi atsana buraya, ya da bakıp yaz. Yazmıyorsa günü bitince yeniden rapor alıp iş yerine bildirmen lazım rapor bitiş tarihini. Doğumdan sonra yeniden rapor veriliyor zaten onu da iş yerine bildirmen lazım. Bunlar rapor bitimi sgk dan ödeme alabilmen için gerekli
Evet yazıyorr 29 mart olarak yzıyprr. Tamam ben o zaman onu unutmayayım rapor ısını kızlarr. Onemli cunku , bır de ıs yerıne sorayım bakalımm.

bugun gene temizlik yaptim yurudum hareket ettim pilates topunda zipladim kocamla da odevimi yaptim:)psikolojik mi yoksa gercekten mi anlamadım biraz sancim var gibi nasil anlicam ama sanci mi degil mi boyle adet sancısı gibi hafif ama birden agir mi olmasi gerek dogum sancisinin
Dakika tut cnm bende anlamiomkii
Ilkmi senin hadii sende gidersen kimler kalioooo kaldiiiii dogurmayannn

doğurmayanlarda bugün ben de varım :))
beklemeye devam.
günüm bugün doldu.
bu rapor olayını okuduğum iyi oldu sağolun kızlar ben de devlet memuruyum, raporu uzatacağız demek ki.

bugun gene temizlik yaptim yurudum hareket ettim pilates topunda zipladim kocamla da odevimi yaptim:)psikolojik mi yoksa gercekten mi anlamadım biraz sancim var gibi nasil anlicam ama sanci mi degil mi boyle adet sancısı gibi hafif ama birden agir mi olmasi gerek dogum sancisinin
Hareketlilik oluyor da canım, benim anladığım kadarı ile daha ağrılı bir sancı olması gerekiyor. Düzenli aralıklarla gelmesi gerekli. Adet ağrısı gibi bendr de var keşke ilerlerse işte o sancı :)

Oyy çok sağol kuzum. Moral oldun bizede... Hepimiz güle güle büyütelim inşallah.
Biz daha tazeciğiz tteyzesi , o yüzden banyo konusunda bişey diyemiyorum. Hergün yıkamak belki zor olabilr malum havalar değişik gidiyor.

Bende sana bişey soracaktım, özellikle kız annelerine ...
Benim kızımın pipisinde kremsi beyaz o koltuk altlarındaki bacak aralarındaki gibi beyaz kremsi sıvıdan var.
Ama ben ilk defa kız annesiyim ya korktum , akıntı da olmuş bebeğin vajinasında normal mi o kremsi beyaz akıntı. Sizde geçti mi?

Enfeksiyon değildir demi :KK43: şiş gibi sanki pipiside. Rengi kırmızıya çalıyor.

Sizde de oldumu kızlar??? Kızı olan annişler... @jtaime020626 y4zy4qmurum y4zy4qmurum @mutlumuyum ki
akinti ve şişlik benim kizimdada vardi canim doktoruna sordum normal dedi o kendi kendine düzelicek demisti 2 haftaya sanirim geçmisti

Muayene ücreti 82tl canm. Ben doğum paketi aldığım için şu an hiç bir şeye ödeme yapmıyorum :)
saol canım hic ugrasmayim direkt etmedden alayim raporu bir sknti olmuyir degil mi daha once hep devletten aldom cunku yani iste bir hafta daha izinli yaziyo doktorun imza ve kasesi var degil mi canim birde doktor olarak seninki iyiydi demi neydi adi

saol canım hic ugrasmayim direkt etmedden alayim raporu bir sknti olmuyir degil mi daha once hep devletten aldom cunku yani iste bir hafta daha izinli yaziyo doktorun imza ve kasesi var degil mi canim birde doktor olarak seninki iyiydi demi neydi adi
Canım banu uçar benim doktorum. Ama 1hafta öncesinde randevu bulabilir misin bilmiyorum aşırı yoğun. Şimdiden al randevuyu bu saatte alabiliyorsun. Hiç bi skıntı olmuyır cnm özel devlet fark etmez. Rapor rapordur :) imzalı onaylı.

Hareketlilik oluyor da canım, benim anladığım kadarı ile daha ağrılı bir sancı olması gerekiyor. Düzenli aralıklarla gelmesi gerekli. Adet ağrısı gibi bendr de var keşke ilerlerse işte o sancı :)
ay hic anlamiyorum nasi olcak ya colta utkum geldi:)suyun falan gelmesi ssrt degil heraldeya da Nisanin gerci ben nisani attim galiba her catidan sonra leke ve iki haftasir sari akinti ooo nisan mi kaldi daha:)

ay hic anlamiyorum nasi olcak ya colta utkum geldi:)suyun falan gelmesi ssrt degil heraldeya da Nisanin gerci ben nisani attim galiba her catidan sonra leke ve iki haftasir sari akinti ooo nisan mi kaldi daha:)
Suyun gelmesi şart değil cnm. Zaten uyuyabilecek haldeysen yalancı sancıdır o :)

Beline vuruyorsa kesin dakika tut. 15dakkada bir gelecek sancı o zaman hastaneye koş :p
belime vuruyo cidden ya boyle cok arada gidiyo geliyo da dur bakiyim bi takip edeyim ben kendimi doktor sabaha kadar yat sancin dayanilmicak olursa falan demişti gece uyandirma beni dedi galiba kibarca:)sabahi et oyle gel dedi:)

Canım banu uçar benim doktorum. Ama 1hafta öncesinde randevu bulabilir misin bilmiyorum aşırı yoğun. Şimdiden al randevuyu bu saatte alabiliyorsun. Hiç bi skıntı olmuyır cnm özel devlet fark etmez. Rapor rapordur :) imzalı onaylı.
Cnm sen dogurmamiydinn dogurdun biliordum.

Benimde ilk cnm ya bende anlamiomya esimde.dior bu gidisle evde diguracan
benim esimde rahattir bide yani sabaha kadar bekleriz biz cok kotu olmazsam ne biliyim ya doktor bana iliskiden sonra kesin gelirsin sabaha demisti kendimi sartlandirmis gibi hissediyorum o yuzden anlayamiyorum iste bi sanci var ama onemli mi degil mi ikircikliyim:)

akinti ve şişlik benim kizimdada vardi canim doktoruna sordum normal dedi o kendi kendine düzelicek demisti 2 haftaya sanirim geçmisti
Ah iyi bari kuzum yaa. Korktum valla , hep oğlanlara alışığım ben. İlk defa kız annesi olunca korumacı ruhum şahlandı :):):)
Tşkler. İyi geceler.

X