- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.001
Gözün aydın olsun canımC citos59nev ben doğurdum canım 22 gün oldu tam gününde geldi oğlum :) sen nasılsın
Kuzum selam!Kelebekcikk34 A Albeni7 @EhliKumpir @jtaime020626 @NurrBanuu @dilfeza ve diğer doğum yapan tum arkadaslar kızlar herkesi tebrik ediyorum,okudum hep hepinize dua ettim ama yazamadim.oglum çok gazlı surekli onunla uğraşıyorum su kalan anneler de doğursun artık,subat anneleri gibi bebek konularına gecemedik,hala sorularimin cevaplarını başka forumlarda arıyorum dee haydee acele edin
Arada kullanıyorum ama bi işe yaramadı bende .bebis de kremli olunca alıp alıp çıkarıyor tadını mi beğenmiyor anlamadım kigöğüs ucu kremi kullandin mi canim benimde ilk hafta cok fenaydi kanamisti bile lansinoh krem aldim 3 4 gune gecti sukurler olsun
Ohh ohh yesin masallah ona,aynen her telasimiz böyle olsun ya,nasil oldunuz bebis kaç günlük olduKuzum selam!
Benim bebişte doymuyor cocuk aç doğmuş herhalde :) bende onun hızına yetişemiyorum ve telefonu elime alamaz oldum :) şikayetçi değilim tabiki :) böyle güzel telaşlar nasip etsin Allah hepimize.
Yaa dogsun dogsun dedin al sana meme başı sancısı:)))olsun ya kavustun ya sukur hepsi geçecek ben hala geciremdim uç ağrılarını ama olsun sukur ki emdiği için oluşan bi sknti ya emmese süt olmasaydı diye diye kendimi teselli edip şükrediyorsunuz elbet gececkSağol kuzum tşk ederm. Bizde daha yok gaz sancıları daha çok yeniyiz, ama meme başı yaraları öldürdü beni yaa
Ağlayasım geliyo artık valla
Telas yapma canım bak bi gün bile kalmadı yarın meleğin kucağında olacak,artik kismetknde ne varsa onu yasayacaksinYarın sabah yatışım yapılacak, duruma göre karar veririz demişti doktor şu an acaba sezeryana döner mi diye merak ediyorum. Galiba endişe ve kaygı çöküyor üzerimeuffff ne olacak nasıl olacak geçmiyor bugün hiç
Yarın geliyo işte bak acele derken bunu kastettim:)))Acele mikız biz burda doğuramadık bi türlünün derdindeyiz ne acelesi
Sağol kardeşim tşk ederim. Var heralde son birkaç kişi
Sağol teyzesi kavuştuk çok şükür :)
21 günlük canımOhh ohh yesin masallah ona,aynen her telasimiz böyle olsun ya,nasil oldunuz bebis kaç günlük oldu
Hayırlısı olsun canım ikiniz içindeAyy takvimim de silinmiş
Vallaa öyle yaa :):)Yaa dogsun dogsun dedin al sana meme başı sancısı:)))olsun ya kavustun ya sukur hepsi geçecek ben hala geciremdim uç ağrılarını ama olsun sukur ki emdiği için oluşan bi sknti ya emmese süt olmasaydı diye diye kendimi teselli edip şükrediyorsunuz elbet gececk
Öylemi dersin :)Canim daha dün doğum yaptin hemen taş gibi olmuyoki bebis emdikce süt inecek cogalacak bol bol emzir
Göbeği boş gordukce huzunleniyorumalismistim karnımdaki kipirtilara