2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kuzum selam!
Benim bebişte doymuyor cocuk aç doğmuş herhalde :) bende onun hızına yetişemiyorum ve telefonu elime alamaz oldum :) şikayetçi değilim tabiki :) böyle güzel telaşlar nasip etsin Allah hepimize.

göğüs ucu kremi kullandin mi canim benimde ilk hafta cok fenaydi kanamisti bile lansinoh krem aldim 3 4 gune gecti sukurler olsun
Arada kullanıyorum ama bi işe yaramadı bende .bebis de kremli olunca alıp alıp çıkarıyor tadını mi beğenmiyor anlamadım ki

Kuzum selam!
Benim bebişte doymuyor cocuk aç doğmuş herhalde :) bende onun hızına yetişemiyorum ve telefonu elime alamaz oldum :) şikayetçi değilim tabiki :) böyle güzel telaşlar nasip etsin Allah hepimize.
Ohh ohh yesin masallah ona,aynen her telasimiz böyle olsun ya,nasil oldunuz bebis kaç günlük oldu

Sağol kuzum tşk ederm. Bizde daha yok gaz sancıları daha çok yeniyiz, ama meme başı yaraları öldürdü beni yaa
Ağlayasım geliyo artık valla
Yaa dogsun dogsun dedin al sana meme başı sancısı:)))olsun ya kavustun ya sukur hepsi geçecek ben hala geciremdim uç ağrılarını ama olsun sukur ki emdiği için oluşan bi sknti ya emmese süt olmasaydı diye diye kendimi teselli edip şükrediyorsunuz elbet gececk

Telas yapma canım bak bi gün bile kalmadı yarın meleğin kucağında olacak,artik kismetknde ne varsa onu yasayacaksin

Vallaa öyle yaa :):)
İçerde daha mı kolay büyüyolarmış ne sanki :)
Canımız sağolsun atlatıcaz inşallah hepimiz.

İyi aklamlr kızlar. Bişey sormak istyrm
Bebeğim 20 günlük oldu. Kalbinde hafif üfürüm varmış ekg çekldi 2 hafta sonra eko çeklck. Ben tabi internet belirtiler okudm. Bebeğim uyurken göğsü hareket edio. Dr hızlı nefes alıp vermesi normal bizim hemen hemen 3 katımız daha hızlı ddi. Ama belirtilerde okuyunca içime şüphe girdi. Bebeğimn kalp hastası olma ihtimali var mı acaba. Hafif dediler bütün muayene eden dr lar da içim rahat etmio.
Sizin bebeklrnz de nefes alırkn göğsü hareket edio mu özellkle uyurkn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…