2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bisey sormak istiyorum.ben ilk hcg 18 temmuzda baktırdım.288.7 cikti.devlet hastanesindeki doktor hiç onemsemedi bile hamilesin bile demedi.düşük olabilirhaftaya gel dedi.normalde ben cuma günü özel deki dr gidecegim ama yarın bir hafta oluyor devlet has.gitsem mi sizce?

Sadece betahcg degerine bakarak mi dusuk olabilir dedi. Eger oyleyse cok sacma. Bence ilgisiz bir doktora benziyor ve moral bozucu ben olsam gitmezdim

bazen kendi kendinin doktoru olmalısın ona mecbur bırakıyorlar,sen kan verdikten 3 gün sonra tekrar verecektin düzenli artış varmı diye ,baktın düzenli sonraında sonuçlarınla özele gidecektin

bazen kendi kendinin doktoru olmalısın ona mecbur bırakıyorlar,sen kan verdikten 3 gün sonra tekrar verecektin düzenli artış varmı diye ,baktın düzenli sonraında sonuçlarınla özele gidecektin
Canım ben ilk 18 temmuzda kan verdim.288.7 çıktı.sonra sehir disina cikmistik.baska bir dev has.yaptırdım 20 temmuzda 757.6 cikti.sonra tekrar kendi dev hast.22 temmuzda yaptirdim acilde o da >1000.0 diye bir sonuç cikti.kendi ozeldeki dr.hemen progestan ic dedi folikasit kullan dedu neyse ben sonuclarla ozeldeki doktoruma gideyim

Merhaba kızlar doktordan geliyorum bebeğimizi gördük kalp atışlarını dinletmedi doktor ama kalp atışları da normal dedi. Adet tarihine göre bugün tam 8 haftalık ama ölçümde 14,9 mm çıktı 7 hafta 6 günlükmüş çok fark yok yani. Baya da kan verdim ilk kez gittiğim için.

Canım çok sevindim maşallah bebisine

Kızlar doktordan geldim :)

Kalp atışını duyduk bebeğimin çok şükür herşey yolunda mükemmel bi duyguydu hala gülümsüyorum :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah ❤

@Kelebekcikkk
Canımm ne mutlu sana. Allah bize de nasip etsin haftaya pazartesi bizim kontrol. Bir mucizeye tanık olmak gibi annelik. Tadını çıkaralım:)

Canımm ne mutlu sana. Allah bize de nasip etsin haftaya pazartesi bizim kontrol. Bir mucizeye tanık olmak gibi annelik. Tadını çıkaralım:)
Valla öyle canım araştırdıkça bazen boşa kuruntu yapıyoruz kendimizi üzüyoruz tadını çıkaralım dua edelim inşallah herşey çok güzel olacak :)

Senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…