• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Teşekkür ederim canım.Rabbim hepimizin bebişini sağ salim kollarımıza versin insallah.keseyi gördükten 2 hafta sonrada kalp atisi icin cagiriyorlar demek ki.cok heyecanlandım senin icin.yarin pit pit larini duyarsiniz insallah.haber ver tatlim.seninde hayırlı olsun bebegin.bu arads canim hcg degerin kaçtı.karından mi gözüktü kese vajinal muayene ile mi
Sağol canım inşallah haber veririm yarın :) kesem 10 bin civarında göründü canım karından baktırdım ben bilerek biraz geç gitmiştim karından görünsün diye ;) 5+2 ye 3 e göre git bence sen de canım ;)

Merhaba :) yazdıklarının altına denden koyarak tümünü onaylıyorum :KK66: Benim de tahmini Doğum tarihim 29 mart birkaç gündür emindim ama bugün testle sabitledim hislerimi :) Topiği takip ediyordum ama testle onaylamadan yazmak istemedim.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah
Hayirli olsun :) insallah . Gunlerimiz ayniymis en gec tarih benim saniyordum :)

Hanımlar , ben spiralle hamile kaldım üçüncü gebeliğim kontrolden geldikten sonra idrar yaparken hafif kanlı akıntım oluyor. İç çAmaşırım batmıyor sadece tuvalete oturduğumda oluyor. Haftaya yine gidicez kalp atışı için yarında kan vericem , bi problem olursa diyede endişeliyim. Aynı durumu yaşayanınız varmı acaba.?
Canım hayirli olsun benimde üçüncü gebeliğim evdekiler kac yasinda

Kızlar sabahdan beridir sağ kasığım ağrıyo batıyo arada sızlıyo.. bugün hapşurdum çok fena acıdı kasıklarım korktum.. niye oluyo şimdi böyle bilen yazabilir mi rica etsem..

Kızlar sabahdan beridir sağ kasığım ağrıyo batıyo arada sızlıyo.. bugün hapşurdum çok fena acıdı kasıklarım korktum.. niye oluyo şimdi böyle bilen yazabilir mi rica etsem..
Benimde bugün sağ kasığımda ara ara hep ağrım oldu geçen gün solum ağrıyordu. Benim doktorum bu ağrıların normal olduğunu söylüyo çünkü rahmimiz bebeklerimiz için yer açıyo:)

Benimde bugün sağ kasığımda ara ara hep ağrım oldu geçen gün solum ağrıyordu. Benim doktorum bu ağrıların normal olduğunu söylüyo çünkü rahmimiz bebeklerimiz için yer açıyo:)
Haklısın canım sadece tedirgin oldum ani bişey yapmakdan sakınıyorum Allaha emanet kuzularımız :)

Yarın sorarım doktora ben de teşekkür ederim canım ;)

ben de de kabız olunca kasığımda batma oluyor. kanama leke yoksa endişe etme.

Back