• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Arkadaslar ben su an 5+2 yim ben 5. hafta mi demeliyim 6. hafta mi sacma bir soru olabilir ama ilk gebeligim de kusura bakmayin :anneadayı::KK200::KK48: tecrubeli hanimlar yardimci olabilir mi

Selam kızlar, birsürü sayfa olmuş okudum hepsini ama cevap yazamadım. Bugün pikniğe gittik EğirdirGölü kenarında bir plaja. Dizime kadar girdim suya oğluşla oynamak için ve üzerimde kıyafetim vardı. Su sıcak olmasına rağmen yine de etkiledi sanırım ki şuan karnımda sancılar dolanıyor. Kendimi sıcak tutmaya devam etsem rahatlarım sanırım.
Bir de burun tıkanıklığı başladı. Gebeliğin sonlarına doğeu olurdu ama bir iki gündür gece yatarken oluyo. Birinci trimesterdan sonra cümleten hayırlısıyla rahatlarız inşallah :)

Hayirli olsun :) insallah . Gunlerimiz ayniymis en gec tarih benim saniyordum :)

Senin sanırım benden bir gün önce diğer takvimlere göre 29 mart Kk takvimine göre 30 mart görünüyor yani ben senden de sonrayım sat 22 haziran en son ben Doğum yapacağım sanırım Allah o günleri gösterirse inşallah :)

Arkadaslar ben su an 5+2 yim ben 5. hafta mi demeliyim 6. hafta mi sacma bir soru olabilir ama ilk gebeligim de kusura bakmayin :anneadayı::KK200::KK48: tecrubeli hanimlar yardimci olabilir mi

5+2 demek 6. Haftanın içindesin demek canım.Yani dolu dolu 5 haftalık ama 6.haftamdayım diyeceksin ;)

Merhaba :) ben de 5 haftalik hamileyim ve tahmini dogum tarihi 29 mart gorunuyor :).bi kac gundur sessiz takipciydim bugun araniza katilmak istedim cunku bu surecte ayni duygulari yasayan sizlerle yola devam etmenin birbirimize destek olmanin daha iyi gelecegine inaniyorum herkese hayirli olsun hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz insallah :)
MerhAba.aamıza hoşgeldin.tAhmını Doğum tarıhlerınız yakın.bızım sat 27 mart

Hanımlar , ben spiralle hamile kaldım üçüncü gebeliğim kontrolden geldikten sonra idrar yaparken hafif kanlı akıntım oluyor. İç çAmaşırım batmıyor sadece tuvalete oturduğumda oluyor. Haftaya yine gidicez kalp atışı için yarında kan vericem , bi problem olursa diyede endişeliyim. Aynı durumu yaşayanınız varmı acaba.?
Gecmıs olsun CNm.ıns bebegınde ıyıdır sağlıklıdır.stres yapma .keseyı gördü mü doktor??

Kızlar günaydın. Cumartesi günü kontrole gittim keseyi gördük ama bana geç döllenme olmuş henüz 5buçuk hafta dedi yani beşbuçuk ne oluyor anlamadım. 5+4 yada 5+3 mü? kalp atışı için on gün sonrası için randevu verdi. Şeker ve beyaz ekmeği azaltman gerekiyor dedi. Sebze tüket dedi bol bol. Tahlil istedi 5/6 tane.

Kızlar günaydın. Cumartesi günü kontrole gittim keseyi gördük ama bana geç döllenme olmuş henüz 5buçuk hafta dedi yani beşbuçuk ne oluyor anlamadım. 5+4 yada 5+3 mü? kalp atışı için on gün sonrası için randevu verdi. Şeker ve beyaz ekmeği azaltman gerekiyor dedi. Sebze tüket dedi bol bol. Tahlil istedi 5/6 tane.
Canım hayırlı olsun bebegin.bende cuma günü gidecegim doktoruma.heyecanla bekliyorum o günü.son adet tarihim 20 haizran ya senin ki?sanırım srnin ki 5+3 oluyor.karından gözüktü mü kese?bende kilolu hamile kaldım.bana da diy et uygular

Canım hayırlı olsun bebegin.bende cuma günü gidecegim doktoruma.heyecanla bekliyorum o günü.son adet tarihim 20 haizran ya senin ki?sanırım srnin ki 5+3 oluyor.karından gözüktü mü kese?bende kilolu hamile kaldım.bana da diy et uygular

63 kiloyum bende 10/12 kilo alman normal olan hamileliğinde senin dedi. Son adet 5 haziran ama geç döllenme olmuş zaten adetlerim çok düzensizdi 35/40 günde bir olurdum. Ozaman bugün 5+5 olmuş oluyor.

Back