2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Şuan yaşadığın büyük ihtimalle lohusa alınganlığı :KK43: herkes de oluyormuş kalbini ferah tut bence anneni de Kırma o senin ve Bebeğin için orada sen nasıl bebeğine kıyamıyorsan o da seni uyandırmak istememiş
Cnm 100 kere soyledim ama 100.buna sinirlenecegimi biliyor.mamayi sakladim.istemedgim birseyin israrla yapilmasindan nefret ediyorum.esimi de hic gormek istemiyorum.beni sadece geriyor varligi tum hareketleri.aksam eve geliyor 2 kelime sohbeti yok surst kirk karis asik yorgun modunda surekli.sanki ben yorgun degilim neler yasadim.

Sağ olun kızlar çocuk doktoruna cumartesi gidicem uzak bize o yüzden sağlık ocağına gittim doktor bisey yok düşer bikac güne dedi düştükten sonra pansuman yapmamı istedi. 10 günlük olduk bakalım ne zaman düşecek

Bugun itibariyle sütüm kesildi.süt kesilince tekrar gelir mi:cry:
Sağ canım bol bol emmiyormu bebek: zor olacak ama yılmazsanız başarırsın...
Manuel pompada zorlanıyosan elektirikli dene ama keşke imkanın olsa da bebek emse. Hiçbi pompa bebek kadar iyi çekemez. Süt olmasada tutuyosa ver bebeğe gelir Allahın izni ile.
Stres yapma , bol bol dinlenmeye ve sıvı almaya çalış hemen pat diye kesilmez kuzum gelir o sen devam et yeter...

Sağ canım bol bol emmiyormu bebek: zor olacak ama yılmazsanız başarırsın...
Manuel pompada zorlanıyosan elektirikli dene ama keşke imkanın olsa da bebek emse. Hiçbi pompa bebek kadar iyi çekemez. Süt olmasada tutuyosa ver bebeğe gelir Allahın izni ile.
Stres yapma , bol bol dinlenmeye ve sıvı almaya çalış hemen pat diye kesilmez kuzum gelir o sen devam et yeter...
Bebek emebiliyor canim cok sukur ama gelmiyor sutum o da sinirleniyor ve doymuyor.mama verdik bugun hatta dun gece de.tekrar gelir mi ya cok korkuyorum gelmez diye.hi asiri stresli ve uzgunum o ayri bir konu.surekli sivi aliyorum ama yine de boyle oldu:KK42:elektrikli pompam var sagiyordum arada bir ona da ama su an sutum yok ki zaten bebekte emebiliyir normalde.dedigin gibi bebegin emmesi daha kuvvetli sanirim pompaya gore zaten.

Karnı doyunca düzeldi teyzesi .. :KK66:
Ama coşmuyo diğer haftalardaki kafar normaldir umarm. Sormuştum , doktpra yeri daraldı ancak o kadar olur demişti
Oh iyi mşallah kuzuya azalma olur zaten canm kocaman oldularya minişlerimz :)
Benmde bugün çok fazla kaslma ve bel ağrılarm oldu ama son iki saattr yine geçti ya.Nası olcak bilmiyorm.Böyle yalancı sancılar olunca suni daha etkili olur mu ki yani yalancı da olsa rahim kndini hazrlıyomş ya etkisi olur mu ya.

Oh iyi mşallah kuzuya azalma olur zaten canm kocaman oldularya minişlerimz :)
Benmde bugün çok fazla kaslma ve bel ağrılarm oldu ama son iki saattr yine geçti ya.Nası olcak bilmiyorm.Böyle yalancı sancılar olunca suni daha etkili olur mu ki yani yalancı da olsa rahim kndini hazrlıyomş ya etkisi olur mu ya.
Daha önce açıklık olmadan suni ile doğum yapan annelerin hikayelerüni okuduğum kadarıyla işe yarıyor canım.
Açıklık olmasa da fitille başlıyorlar rahim ağzı açılsın diye sonra damardan veya senin doktorunun dediği gibi , ağızdan alınan suni sancılarla çoğu kişi kavuşmuş yavrusuna.
sen zaten epidural alıcaktın dimi camım , endişelenme bebek riske girmediği sürece bekler doktorun suni sancıda açılman olmasa bile, hemen sezeryana almaz diye düşünüyorum
İnşallah kolayca olur açılman kendiliğinden de gerek kalmaz hiçbirine...

Daha önce açıklık olmadan suni ile doğum yapan annelerin hikayelerüni okuduğum kadarıyla işe yarıyor canım.
Açıklık olmasa da fitille başlıyorlar rahim ağzı açılsın diye sonra damardan veya senin doktorunun dediği gibi , ağızdan alınan suni sancılarla çoğu kişi kavuşmuş yavrusuna.
sen zaten epidural alıcaktın dimi camım , endişelenme bebek riske girmediği sürece bekler doktorun suni sancıda açılman olmasa bile, hemen sezeryana almaz diye düşünüyorum
İnşallah kolayca olur açılman kendiliğinden de gerek kalmaz hiçbirine...
Hmmm inşallah canm ya inşallah bugün çok umutlanmştm yine aha geliyo diye ama yine gitti kaslmalar belimede baya ağrı vurmştu.hurmadan mıdır nedir.

Hmmm inşallah canm ya inşallah bugün çok umutlanmştm yine aha geliyo diye ama yine gitti kaslmalar belimede baya ağrı vurmştu.hurmadan mıdır nedir.
Aynen bugün bende abarttım sanırım hurmayı , belime ağrı girdi bende geliyor dedim ama geri gitti seninki gibi.
Yine var arada ağrım ama zannetmiyorum artsın. Bendeki sızı gibi belimin ortasında oluyor sonra bi bakmışın geçmiş :)

X