2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayy hep stres yaaaa pazartesi günü randevum var zaman geçmiyor en sonra kahvengı akıntım olmuştu progestan kullanıyorum haftada bir de iğne oluyorum . inşallah bir sıkıntı yoktur diye dua ediyorum . bi de benim geceleri kasık ağrım oluyor galiba bebisler geceleri büyüyor daha çok

Diyelim yukarı çıkmadı ne olurmuş sordun mu? Benim aklıma gelmedi sormak..ağustos 11 15 arası tarama testi yaptirir sin hem..
Ben düşük riski daha fazla mi oluyor diye sordum,evet dedi. Kanama olursa gel, olmazsa 11 15 ağustos arası gel dedi. Evet tarama testi yaptiririm belki cinsiyetide belli olur

Ben düşük riski daha fazla mi oluyor diye sordum,evet dedi. Kanama olursa gel, olmazsa 11 15 ağustos arası gel dedi. Evet tarama testi yaptiririm belki cinsiyetide belli olur
Güzel düşünelim canım. .bende de kanama olursa gel olmazsa 2 hafta sonra gel dedi.yukarı çıkmış mi bakalim dedi..

Ay ne guzel sabahtan beri 3 kere çıkardim. Ilki de mi böyle rahat geçmişti. Ayni tarihte doğum yapicaz heralde. 4 martta beklemeye başla dedi dr.

Çarpıntı sorunu bende başladı off. Anksiyete ve panik vardı zaten ama baya yenmiştim çarpıntıyı. Şimdi tekrar başa sardık. Sizlerde de var mı yoksa bu durum psikolojime mi bağlı acaba..

Kaçıncı haftadan sonra cinsiyet belli oluyor biliyor musunuz? Çok erken haftalar duyuyorum bazen. Benim ilk de 15. Haftadaydı galiba bakmıştı erkek demişti ama emin değilim dedi 20. Haftada kız dedi ve kız oldu. İkinci de 20. Haftada bakmışlardı erkek dediler ultrason resmî de duruyor hala çok açık belliydi.

Çarpıntı sorunu bende başladı off. Anksiyete ve panik vardı zaten ama baya yenmiştim çarpıntıyı. Şimdi tekrar başa sardık. Sizlerde de var mı yoksa bu durum psikolojime mi bağlı acaba..
Benim arkadasimda da panik atak vardi hamilelikte artti carpintisi, bu yuzden ilaç kullanıyor.7 aylık hamile ama. Dr.a sor ama psikolojik degildir. Tansiyon durumlari degisiyor hamilelikte. Benimde bi ara burnum kaniyordu

12.haftada biliyor bazı dr.lar. 20.hafta kesinlesiyor o zaman

Benim de
Kan sonuçları mi aldim kızlar bu gün sat 20 haziran sonuclarim yüksek çıkmış 2167,1 sizce neden bu kadar yüksek yirmi daha yeni öğrendim hamile oldugum u haftasına gore çok yüksek gibi
İkiz gebelik ihtimali yada dış gebelik ihtimali olabilir yada erken döllenme . Bence en iyisi mutlaka bir doktora git
Dis gebelikte az artar dedi doktorum

benim 11. hafta da büyük ihtimal kız dedi doktorum. 12. hafta da kuzenime gitmeye başladım kız demişti öyle de oldu.

• Ay ne guzel sabahtan beri 3 kere çıkardim. Ilki de mi böyle rahat geçmişti. Ayni tarihte doğum yapicaz heralde. 4 martta beklemeye başla dedi dr.

Evet ilkinde de hiç bulantım olmamıştı. Benim doktorum da 12 şubat 2 mart arası Doğum gerçekleşir dedi. Kızım 40 haftayı doldurmuştu. Bakalım bu nasıl olacak. Sizin bulantılarda kısa sürede geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…