2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sata göre 4 hafta 3 günlük hamilesiniz ve değerler normal geldi bana.

evet canım benim de 2 düşük oldu biri kimyasal diğeri rahim ağzına yerleştiği için kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi 8 haftalik hamileyim . insan korkuyor ister istemez düşükleri tekrar duyunca senin de düşük 11. hafta olmuş baya büyükmus yani nedenini merak ettim o yüzden Rabbim inşallah bu sefer yüzümüze bakar . hayırlısı ..

Aynı şeyleri bende yaşıyorum benimde 3. Bu ayrı bu heyecan çocuklAr büyüğün ce bebek özlemi basliyo çocuklar benden daha heyecanlı lar küçük oğlum gün sayıyı ne zaman doğacak diye eve neşe gelecek bebekle birlikte

Canım çok sağ ol.az önce dr konuştum.bak degerin artmış ne güzel dedi.cuma günü gel yanıma dedi.sanırım o zamana kadar da degerim yükselir. Bayagı
Benim bildiğim iki günde bir katlaması gerekiyor en az ve sende de olmuş bu o yüzden sıkıntı yapma kendine. Bu arada ben kendi değerlerim nedir ne değildir hiç bilmiyorum kafam rahat :)

Son düzenleme:

Benimde 10 gun önce gittigimde duyulmuştu. Insallah bi sıkıntı çıkmaz.
Bana ağustosun 11-15 arasinda gel dedi.

Amiin canım inşallah ben de 8. haftanın içindeyim. Zaman da hiç geçmiyor sanki, hamilelik takviminde de 220 küsür gün var filan yazıyor :)

Amiin canım inşallah ben de 8. haftanın içindeyim. Zaman da hiç geçmiyor sanki, hamilelik takviminde de 220 küsür gün var filan yazıyor :)
İlk mi sizin? Benim ilk de zaman geçmek bilmedi resmen, ikinci de nasıl geçti anlamadım araları fazla değildi ondandır. Şimdi de ortası diyebilirim :)

Benimde 10 gun önce gittigimde duyulmuştu. Insallah bi sıkıntı çıkmaz.
Bana ağustosun 11-15 arasinda gel dedi.

Merhabalar bende 10 gün önce kalp atışlarını duymuştum. Dediğiniz gibi biz de Ağustos'un 10-15 i arası gideceğiz. Çok şükür benim hiç bulantım vs yok. Unutuyorum bazen hamile olduğumu. Benim 2. Hamileliğim. 4,5 yaşında bir de kızım var. Gün içinde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.

Merhaba kızlar aranızda kayseri den olan var mı dr tavsiyesi alacaktım
Yarın evlılık yıldönümümüz kalbını de dinlesek güzel olur diye düşünmüştüm de

Ben de 7+0 da kalp atışlarını duymuştum cok küçük oldugu için biraz zor duyuldu 31 temmuzda takip randevum var o zaman daha iyi duyulur dedi Dr 2. Hamileliğim 1,5yaşinda oğlum var insallah ikisini de idare edebilirim..

haftaya dr gidicem nasipse. of kac tup kan verdiniz arkadaşlar beni geren de o :) çıkışta da sağlık ocağına gitmem lazım gebeliği bildirmemiz gerekiyor ya bide tetanos aşıları devam edecek herhalde (2. gebeliğim)

Ayyyy çok sevindim senin adına benim haftaya randevum 6. Haftada kalbi attı ama senin dediğin kadar gelişti mi şu an bilmiyorum seninle benim tarihlerimiz aynı inşallah benimkide aynıdır
İnşallah canım çok çabuk gelişiyorlar senin bebiş de büyümüştür eminim:) ben aslında hiç bakamıyorum kendime bu kadarı beni şaşırttı sevindirdi gece gündüz kusuyorum hiçbirşey yiyemiyorum 24 saat midem bulanıyor benim dün de sabaha kadar serum yedim benim kadar kötü olan yok sanırım grupta

Canım saglık ocağında benden 4 tüp kan aldılar. Tetenos aşısından bahsetti hemşire ama ne zaman başlayacağını söylemedi benim ilk gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…