2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kan sonuçları mi aldim kızlar bu gün sat 20 haziran sonuclarim yüksek çıkmış 2167,1 sizce neden bu kadar yüksek yirmi daha yeni öğrendim hamile oldugum u haftasına gore çok yüksek gibi

Ben de yarin gidicem kalp atışları icin tam 8 haftamiz doluyor

Kan sonuçları mi aldim kızlar bu gün sat 20 haziran sonuclarim yüksek çıkmış 2167,1 sizce neden bu kadar yüksek yirmi daha yeni öğrendim hamile oldugum u haftasına gore çok yüksek gibi
İkiz gebelik ihtimali yada dış gebelik ihtimali olabilir yada erken döllenme . Bence en iyisi mutlaka bir doktora git

Günaydın kızlar o kadar uykum var ki anlatamam nerdeyse her yerde uyabiliyorum. Dün doktorda
büyük kızım"doktor bey sinirli olması normal mi ? " doktor" evet normal sizede suyuna gitmek düşüyor " dedi
Küçük kızım " peki sürekli acıkması normal mi"
doktor " evet bu dönemlerde böyle ama dikkatli gıdalar tüketsin"
ve eşim " peki birden uyuması Ve nerdeyse sadece uyuması normal mi?"dedi
doktor" evet buda gayet normal hepsi yavaş yavaş geçecek " dddi
Bende " ne kadar çok derdiniz varmış sanki ben değil siz hamilesiniz " dedim
Şaka bir yana evet ilk bebek , ikinci bebek hepsi güzel ama çocuklar büyüpte 3. Bebeği doğurmaya karar verdiğinizde bambaşka bir hamilelik geçiriyorsunuz , heyecanı, muhabbeti , alışverişi ... v.s. Hepsi bi başka oluyor .
Belki çok erken gelebilir bu söylediğim size ama üçüncü bir çocuk doğurun mutlaka çünkü kalabalık olmaları çok güzel oluyor Ve çocuklar çok hızlı büyüyor.
İki sene sonra büyük kızım nasipse üniversiteye başlayacak peşinden zaten küçük kızım geliyor benim için ufaklık tam bir arkadaş olacak inşallah

Arkadaşlar merhaba.hepinize günaydın.daha önce yazdım ama gören olmadı.18 temmuzda kan verdim:sonucum 288.7 çıkmıştı.20 temmuzda tekrar kan verdim sonucum 757.6 çıktıbu arada sat 20 haziran.sizce deger artidim iyi mi?kac haftalık olmus oluyor simdi.

mrb canım 11 haftalik düşük neden kaynaklı olmuştu ? Rabbim halkımızda hayırlısıni nasip eylesin
meraba canım. kürtaj sonrası rutin parça incelemesinde bir sorun çıkmamıştı. ileri tetkikler de yapılıyormuş genetik olarak filan ama bizim hastane öyle bir hastane değildi onları yaptırmadık. doktor da öldüyse sağlıklı olmadığından ölmüştür dedi. şimdi bebişlerimiz sağlıkla tutunsunlar inşallah. çalışıyorum da mesajların hepsine yetişemedim kusura bakma soruyorum ama senin de mi düşüğün oldu öncesinde

Bende öyle ya, sevdiğim yiyeceklerden uzaklaştım sevmediğim şeyleri yer oldum. Eşim garip garip bakıyor :))

Günaydın canım, canım 48 saatte 2ye katlaması gerekiyormuş hcgnin ama değer aralıkları o kadar geniş ki. Bir de ben ölçümü sadece ilk kan verdiğimde yaptırdım sadece bi daha baktırmadım, o yüzden çok bilgim yok.

sorma normalde yumurta hafta içi yemem bende haftasonu evdeyken bazen yerim ama şimdi her sabah kaynamış yumurta yiyorum bende yarın gideceğim alacağım meyvelerden sebzelerden seninde ikinci miydi canım çocuk

sorma normalde yumurta hafta içi yemem bende haftasonu evdeyken bazen yerim ama şimdi her sabah kaynamış yumurta yiyorum bende yarın gideceğim alacağım meyvelerden sebzelerden seninde ikinci miydi canım çocuk

evet 2. olacak inşallah ,ben bulantıyı geçtim de halsizlik tavanda normade evde yerimde oturmam işten gelince hep ayaktayımdır 1 haftadır kendimi eve ve yatağa atıyorum bir an önce

evet 2. olacak inşallah ,ben bulantıyı geçtim de halsizlik tavanda normade evde yerimde oturmam işten gelince hep ayaktayımdır 1 haftadır kendimi eve ve yatağa atıyorum bir an önce
bende de var o çok ya bende bulantıda var ara ara geçer gibi oluyor biraz acıkmaya başlasam bulantıda başlıyor.sağlıklı olsunlarda katlanacağız bunlara da benimde ikinci bir tane oğlum var 7 yaşında Allah bağışlasın hepimizin çocuklarını

benim 9 yaşına girdi oğlum ,amin inşallah cnm cümlemizin yavrularını

Ay bende sabah işe gelirken nektari aldım üç tane canım çekti ama benim dünden beri ağzımın tadı tuzu hiç yok böyle kuflenmis bişey yemişim gibi bir tat var yemek sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…