2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım benim arkadaşımdan bildiğim bir durum var, hcgsi 10luk ve 20lik değerlerdeydi ama artmadı hiç. Herhangi bir extra kanama da yaşamadı adetin gecikmesinin 10.cu günü sanırım kanaması başladı 9 gün sürdü. Normal adetinden biraz yogun geçti. Ben öyle bişi yaşadığını düşünüyorum. Sonrasında tedavilerine devam etmişti yine. Senin durumunda buna benzer bişey ama doktoru ona ne söyledi ne yaptı onları bilmiyorum

Herhalde benim de öyle olacak. Bikaç gün sonra başlar heralde kanama:'(

merhaba arkadaslar.benim de mide bulantilarim tavan yapmis durumda bu saat oldu bir kac leblebi disinda birsey yemedim.2 gun onceki kanama korkusundan iyice istahim gitti.duzensiz beslenme kabizlik yapti fena haldeyim düşük tehlikesi yüzünden ıkınmaknda yasak.kabizlik icin kullandiginiz birseyler var mi

Hayır adetim zaten geçti bir hafta.. Ama düşük oluyor ya hani, kanama olmadan düşük nasıl oluyor onu anlamadım.. Düşük kanaması başlamadı daha ama bhcg düşüyor?
Beta . Yukselmesinin baska nedenkeride oluyormus bi dr.a git ne oldugunu ogrenirsin belki progestan verir.

Valla bilmiyorum cnm inş gecer diye umut ediyorum ama ilerleyen donemlerde mideye baskı yaptıkça refluyu daha cok tetikliyormus yine de olsun bebeğimiz saglıklı olsun da gerisi hiç önemli değil katlanırım
İnş canım çok kötü olmadan atlatiriz bu dönemi reflu ve gastrit çok sıkıntı veriyor çünkü çok çektim ondan

Canim yatmaya yakın kayısı ye üstüne şu iç,sabah aç karnına incir ye bide zaytinyaginda patlamış mısır yap tuzsuz yada az tuzlu yine üstüne şu iç bunu bana bir eczacı söylemişti hem belki mısır bulantinada iyi gelir

Patlamış mısır mide yanmasına çok iyi geliyor kızlar ama mümkün olduğunca az yağlı az tuzlu yapmaya çalışın

Bende yarın gideceğim insaAllah sata göre 7 hafta 4 günlük ama doktora göre 6 hafta 4 günlük...bakalim kalp atışları olacakmı nasıl geçecek benim icimdede korku var

Kızlar ben şu an 5+6 yım. 5+0 deyken 10 gün sonra kalp atışı için bakalım dedi doktorum.Ben de gerginim acaba daha mı geç gitsem diyorum.Şimdi duyulmazsa erken diye moralimi bozmayayım diye.Zaten inanılmaz bir ruh hali içindeyim bu dünyada bir başıma kalmışım gibi.Saçma sapan filmlere ağlıyorum,evde bir şeye elim gitmiyor.Eşim sağolsun her işe o koşuyor.Sonra bir de onun için ağlıyorum çok yoruluyorsun diye :)) bu haftalarda depresyon hali normal demişti doktorum.Hiç memnun değilim kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…