- 8 Mart 2013
- 1.092
- 697
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.561
Guvenilir değil ilkinde benim cin takvimine gore kız olacakti sozde erkek olduCanım Çin takvimi güvenilir mi sence ? Bende çok merak ediyorum
Ya benim cevremde herkeste dogru cikmis.ama benim anlamadgm boyle bir genelleme nsl yapabiliyor.yani buna dair nasil bilimsel bir calisma yapti.teste degilde nasil hazirladigina dair merakim sozkonusu:)Guvenilir değil ilkinde benim cin takvimine gore kız olacakti sozde erkek oldu
Benim gecen gebelikte 6+3te duyulmadi ama 7. Haftada duyuldu. Bence bekle duyarsin insallah haftayaKızlar sat 5 haziran 6+2yim 7 haziranda btchg 1600 civariydi kalp atışını bugün duyamadik gec dollenme desem degerim iyi gibi benimle ayni gun olup duyan varmi
Bu aradAyni durum
Amerikaya yollanan normal tarama testi değil tarama testleri riskli cikanlara yapilan bi test down sendromu trizomi 18 trizomi 13 gibi anamoliler inceleniyor yuzde 99 kesin sonuç veriyor fakat maliyeti yukseken son 2000 tl civariydi fiyati.size neden daha risk faktoru yokken hemen amerikaya yollama karari almiski yaş faktörünüz muvar yani 35 in ustende mi yaşiniz normalde tarama testleri kötu cikanlara yapilir bu test
ne kadar güzel açıklamışsınız, sanırım sizde çok araştırdınız... insan bi nebze olsun rahat olmak istiyor bir kere üzülünce... evet doktorumun doğum ücreti çok pahalı hatta muayene ücretleride çok yüksek... artık eşim ve ben de çalıştığım için bi şekilde gözden çıkardık bu yola girerken bazı şeyleri... sizin kaçıncı haftanız? Bu arada 27 yaşındayım ama yinede artık risk yaşa bakmıyor sanırım...Evet bu tarz testler oldukca guvenilir ve hamileliginizin rahat gecmesini sağlar stres yasamazsiniz trizomi 4 gercekten herkez de olabilecek bi sey zaten yasama olasiligi da yok gebelik kesin dusukle sonuclanir onlarin bu testlerdeki asil amaci trizomi21 13 ve 18 i yakalamak cunku nadir de olsa bu anomalili bebekler hayata tutunuyor ve dunyaya gelebiliyor o yuzden anne karnindatesbit etmek istiyorlar.ben ilk gebeligimde amniyosentez olmustum buyuk ihtimalle yaş faktorumden dolayi bunda da olucam amniyosentez harmony testw gore bir tıķ daha kesin sonuc veriyor ama az da olsa düşük riski var tabi ve burda yine iş doktora düşüyor.sizin doktorunuzu da biliyorum gercekten iyibir hoca tabi doğum fiyatlari da çok yüksek diye duymustum.
Sirf merak ettiğinden soruyorum canım muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar oluyorBu arad
ne kadar güzel açıklamışsınız, sanırım sizde çok araştırdınız... insan bi nebze olsun rahat olmak istiyor bir kere üzülünce... evet doktorumun doğum ücreti çok pahalı hatta muayene ücretleride çok yüksek... artık eşim ve ben de çalıştığım için bi şekilde gözden çıkardık bu yola girerken bazı şeyleri... sizin kaçıncı haftanız? Bu arada 27 yaşındayım ama yinede artık risk yaşa bakmıyor sanırım...
Evet ilk gebeliğimde çok arastirmistim artı eşim de doktor oyuzden biraz daha kolay araştırma yapabiliyorum.ben eğer riskli bir gebelik gecirilmiyorsa ozellikle doguma okadar para verilmesi taraftari değilim her seyin bi orta yolu vardır evet gebelik cok riskliyse anne ve bebeğin hayatı söz konusuysa her seye değer ama risk yoksa ki cok para dökmek gereksiz benim nacizane fikrim bu.Bu arad
ne kadar güzel açıklamışsınız, sanırım sizde çok araştırdınız... insan bi nebze olsun rahat olmak istiyor bir kere üzülünce... evet doktorumun doğum ücreti çok pahalı hatta muayene ücretleride çok yüksek... artık eşim ve ben de çalıştığım için bi şekilde gözden çıkardık bu yola girerken bazı şeyleri... sizin kaçıncı haftanız? Bu arada 27 yaşındayım ama yinede artık risk yaşa bakmıyor sanırım...
Bende sana katılıyorum canim ...Evet ilk gebeliğimde çok arastirmistim artı eşim de doktor oyuzden biraz daha kolay araştırma yapabiliyorum.ben eğer riskli bir gebelik gecirilmiyorsa ozellikle doguma okadar para verilmesi taraftari değilim her seyin bi orta yolu vardır evet gebelik cok riskliyse anne ve bebeğin hayatı söz konusuysa her seye değer ama risk yoksa ki cok para dökmek gereksiz benim nacizane fikrim bu.
400₺ muayene ücreti doğum 8 bin sanırım...Sirf merak ettiğinden soruyorum canım muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar oluyor
Tabi herkesin kendi tercihi ve maddi durumu... sonuçta devlete gidende var, özele gidende... kim nerde rahat ediyorsa bence :)) dediğim gibi doktora güven çok önemli, ben doktordan çıktığımda aklımda hiçbir soru işareti ve tedirginlik kalmıyor...Evet ilk gebeliğimde çok arastirmistim artı eşim de doktor oyuzden biraz daha kolay araştırma yapabiliyorum.ben eğer riskli bir gebelik gecirilmiyorsa ozellikle doguma okadar para verilmesi taraftari değilim her seyin bi orta yolu vardır evet gebelik cok riskliyse anne ve bebeğin hayatı söz konusuysa her seye değer ama risk yoksa ki cok para dökmek gereksiz benim nacizane fikrim bu.
Doğumdan sonra keşke o paraları bebeğime doķseydim diye düsunuyor insan benim ilk doğumum 3000 tl ye mal olmustuki bi cok ozel hastanede 1000 1500 tl civarı ben ona bile uzulmustumBende sana katılıyorum canim ...
Sağol canm insallah allah hayirlisini nasıl etsin sagolasinCanım
benim arkadaşım 9. Haftada duydu panik yapma olabilir sabret duyacaksın Allah'ın izniyle bebeğinin pıtpıtlarını:)
Karından bakti bide iki gün önce çok hafif kahverengi akintim olmuştu daha önce de kirmizi leke vardı ama kendilinden geçmişti normaldir gozukmemesi sanırım neyse hayirlusi neyse o olsun seninde ins duyulur canimBenimde sat 5 haziran cuma günü 6+4 te kalp atışı için gidicem duyarız diye düşünüyodum sizin karından mı alttan mı baktı dr?
Ben de melek hanima gidiyorum canım. .Çok sevecen ve güler yüzlü. .mesleki bilgisi de çok iyi deniyor..ben kese görmeye bir de kalp atisi için gittim..randevu m salı günü benim..bebek birax asagidaymis gel bakalım çıkmış mi dedi..Selam herkese, benim ikinci hamileliğim 2013 şubat doğumlu bir oğlum var. Pazartesi randevum var heyecanla bekliyorum ilk kontrolüm olacak. Su hastanesi Melek Hnm. a gitmeye karar verdim. Başka giden var mı aranızda? Kalp atışı için doppler ultrason olmalı diye yazılmış umarım vardır.
Tabi nasibi varsa duyarız sagol canimBenim gecen gebelikte 6+3te duyulmadi ama 7. Haftada duyuldu. Bence bekle duyarsin insallah haftaya
Zaten yazliktayim en yakın devlet hastanesi var ona gittim başka bir ilçedeki ozel E gideyim baribu haftasonu ...bu şeyden poliyannacilik yaparsam psikolojik olarak bulantim bitti:)Doktorunun ultrason aletinin dopler özellikli olması gerekiyor canım ben 6+5 de karından gördük ama dediğim gibi daha geç duyanlarda var ama bence tamamen dr un cihazıyla alakalı birşey
Kesinlikle şuan bir çocuğu kaliteli büyütmek cok para o yuzden bende çocuğum icin harcama taraftariyim..Doğumdan sonra keşke o paraları bebeğime doķseydim diye düsunuyor insan benim ilk doğumum 3000 tl ye mal olmustuki bi cok ozel hastanede 1000 1500 tl civarı ben ona bile uzulmustum
Ben de doğru cikmadiYa benim cevremde herkeste dogru cikmis.ama benim anlamadgm boyle bir genelleme nsl yapabiliyor.yani buna dair nasil bilimsel bir calisma yapti.teste degilde nasil hazirladigina dair merakim sozkonusu:)
Guvenilir değil ilkinde benim cin takvimine gore kız olacakti sozde erkek oldu