- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.601
Bakarlar ama sonucu ertesi gune cikar. Burdakiler oyle. bulundugun yerde frkli olur mu bilmem cnim. Ilk deger kactiKızlar birkaç gün sonra sağlık ocağına aile doktorumüza gebelik bildirimi için gidicem de gitmişken betahcg yede baktırsam ne kadar yukselmis diye bakarlar mi sağlık ocağında
Geçen cuma 69du bidaha baktırmadim ama merak ediyorumBakarlar ama sonucu ertesi gune cikar. Burdakiler oyle. bulundugun yerde frkli olur mu bilmem cnim. Ilk deger kacti
Insallah artmıştır canim. Ama sonucu beklemek zor bir gun sonraya verceklerse heleGeçen cuma 69du bidaha baktırmadim ama merak ediyorum
Oyy çok pahalı yaa benm Dr un muayenesi 220 normal doğum 4. 5 o bile bana çokk geliyor ama kızımın doğumunda da onunlaydim Dr bana güven veriyor ama acıyorum da bi yandan bu paraya400₺ muayene ücreti doğum 8 bin sanırım...
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ilk gebeliğim de sabah akşam 1 kullanmıştım ama sizi en iyi Dr unuz yonlendirirMerhaba arkadaslar.Allah nasip ederse inşallah bende mart annesi olacağım.ama su an endiseliyim.8. Yaşında bir oglum var.ona düşünüyoruz.gecen şubat ayında 6 hafta 3 gunluk ken kurtaj oldum.15 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadım.evde test yaptım pozitif çıktı.kan testi de yaptırdım.sonuç:288.7 cikti.dr ilk söylediği düşük yapıyorsun korkma dedi.bir hafta sonra bir daha gelbakalim dedi.neyse ben kürtaj old.dr aradım.o da hemen progestan icmemi ve folikasit kullanma mi istedi.persembe günü tekrar kan ver dedi.degerine bakalim dedi.simdi yanima gelsende birsey yapamam dedi.haftaya salı veya carsamba gel yanima dedi.progestan kac defa kullanmam gerektigini sormayı unuttum.bende 1er tane sabah akşam atmaya basladim.insallah değerim arttmistir.insallah bu kez sorunsuz geçer hamileligim.sat bu arada 20 haziran
Memnunsan sıkıntı yok ilk bebekmiZiya çetin kayinvaldemin doktoru ameliyat oldu onda iyi bi doktor teyzemin gelini kac sene sonra onun tedavisiyle hamile kaldi ama ben ona gitmiyorum doruk ta Senem hanıma gittim canim
Memnunum canim ilk bebek değil 3. Olacak 2 oğlum var 15-13 yaşlarında yıllar sonra tekrar bi bebek istedik çok şükür bekletmeden olduMemnunsan sıkıntı yok ilk bebekmi
Teşekkür ederim sağ olunBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ilk gebeliğim de sabah akşam 1 kullanmıştım ama sizi en iyi Dr unuz yonlendirir
Bakıyorlar canım, ben sabah 9da verdim kanı ama yetişmedi diye sonucu ertesi güne attılarKızlar birkaç gün sonra sağlık ocağına aile doktorumüza gebelik bildirimi için gidicem de gitmişken betahcg yede baktırsam ne kadar yukselmis diye bakarlar mi sağlık ocağında
Bebişin hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah canım, progestanı kullanmadıgımdan bilemiyorum ama en doğru kullanım için dr.unu tekrar arasan?Merhaba arkadaslar.Allah nasip ederse inşallah bende mart annesi olacağım.ama su an endiseliyim.8. Yaşında bir oglum var.ona düşünüyoruz.gecen şubat ayında 6 hafta 3 gunluk ken kurtaj oldum.15 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadım.evde test yaptım pozitif çıktı.kan testi de yaptırdım.sonuç:288.7 cikti.dr ilk söylediği düşük yapıyorsun korkma dedi.bir hafta sonra bir daha gelbakalim dedi.neyse ben kürtaj old.dr aradım.o da hemen progestan icmemi ve folikasit kullanma mi istedi.persembe günü tekrar kan ver dedi.degerine bakalim dedi.simdi yanima gelsende birsey yapamam dedi.haftaya salı veya carsamba gel yanima dedi.progestan kac defa kullanmam gerektigini sormayı unuttum.bende 1er tane sabah akşam atmaya basladim.insallah değerim arttmistir.insallah bu kez sorunsuz geçer hamileligim.sat bu arada 20 haziran
İnşallah canım ama benim ilk degerim bu öğrendiğim de daha yeniydi inş artmistirInsallah artmıştır canim. Ama sonucu beklemek zor bir gun sonraya verceklerse hele
İnş ertesi gune kalmaz beklemek ne kadar zorBakıyorlar canım, ben sabah 9da verdim kanı ama yetişmedi diye sonucu ertesi güne attılar
Hayır olsun insallahgünaydın kızlar bugun rüyamda bildiğiniz sezeryanımı izledim ve bir oğlum oldu pipisine kadarda gördm ne demek acaba
Hayır olsun insallah
Evet canım zor ama inşallah hayırlı haberler alırsınİnş ertesi gune kalmaz beklemek ne kadar zor
Canımcım hayrolsun inşallah. Erkek çocuğun olduğunu görmek murattır derler burda. İyi birşeydir. Kız çocugun olduğu ise sıkıntı yada laf söz denir. Bildiğim bu :)günaydın kızlar bugun rüyamda bildiğiniz sezeryanımı izledim ve bir oğlum oldu pipisine kadarda gördm ne demek acaba