- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 35
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.221
Ama benim değerim okafar yoktur ki benim taaa geçen salı 95 ti hep iki kat artsa hepiki kat mi arttı cnm perşembe 2000 lerde çıkar :-(Tesekkur ederim.evet karindan gozuktu. Pazar aksami yapmistim en son 4147 cikmisti muhtemelen 8000 küsürdür bugun.
Sende belli ki çok uğraşmışsın. Bebeklerimiz tedavi görmeden olan bebeklerden daha kıymetli olacak gözümüzde. Çünkü çok zorluklara oldular. Inşallah Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip ederBizim tüp bebek canım çatlatma iğnesini yumurtalar çatlasın diye opudan 36 saat önce vuruldum taze transfer olmadı benim 1,5 ay döndürüldü rahim dinlendirme yapıldı adet oldum rahimi hazırlamak için ilaçlar kullandım bi sürü rahim duvarı bilirli bi kalınlığa gelince transfer kararı aldı doktorum ve onun en ince ayrıntılarına bile dikkat etmesi bize pozitif bi gebelik olarak geri döndü Allah ondan razı olsun
Senin gec dollenme olabilir. Carsamba acilden kan ver persembe ona gore gidersin canimAma benim değerim okafar yoktur ki benim taaa geçen salı 95 ti hep iki kat artsa hepiki kat mi arttı cnm perşembe 2000 lerde çıkar :-(
Senin gec dollenme olabilir. Carsamba acilden kan ver persembe ona gore gidersin canim
cnm iki gün izin almayım işten perşembe gideriz doktor beta falan isterse hemen yaptırırız, kesede inş görülür.Senin gec dollenme olabilir. Carsamba acilden kan ver persembe ona gore gidersin canim
geçen cuma 572 ise önce hiç baktırdınmı?8403BHC benim de dogum tarih 21 mart. Yarin tam 5 hafta olacak. Gecen cuma degerim 572 idi. Bu cuma gözükür diye tahmin ediyorum:)) Psikolojik_biri yolk sac var miydi boyut ne kadardi? Hayirli olsun hadi o kalp atisi icin gecsin 15 gun geçebilirse:/
Evet canım uğraştık hem maddi hem manevi yıprandık ama olsun sonunda bebeğimize kavuşmak var ya o duygu her şeyi unutturuyor gerçi ne zaman mutlu olsak bişey çıkıyor hamile olduğumu öğrendik ertesi gün iş yerine kağıt geldi eşimin maaşının bi kısmına el konulmuş çok eskiden birine kefil olmuştu o dava ona üzülüyorum çok yoksa kafama takmıyorum hiçbir şeyi allahım sınıyor bizi ne yapalımSende belli ki çok uğraşmışsın. Bebeklerimiz tedavi görmeden olan bebeklerden daha kıymetli olacak gözümüzde. Çünkü çok zorluklara oldular. Inşallah Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi amiiinEvet canım uğraştık hem maddi hem manevi yıprandık ama olsun sonunda bebeğimize kavuşmak var ya o duygu her şeyi unutturuyor gerçi ne zaman mutlu olsak bişey çıkıyor hamile olduğumu öğrendik ertesi gün iş yerine kağıt geldi eşimin maaşının bi kısmına el konulmuş çok eskiden birine kefil olmuştu o dava ona üzülüyorum çok yoksa kafama takmıyorum hiçbir şeyi allahım sınıyor bizi ne yapalım
Üzüldüm. Bende içim acıyarak ilaçlara yüklü miktarda ödemeler yaptım. Kayınvalidem her seferinde yarın çocuk olsun unutursun dedi bende he he derdim. Şimdi kurban olsun bütün param pulum ona diyorum. Gerçekten gözüm para pul görmüyor artık. Allah yardımcınız olsun inşallah. Bebek bereketi ile gelirEvet canım uğraştık hem maddi hem manevi yıprandık ama olsun sonunda bebeğimize kavuşmak var ya o duygu her şeyi unutturuyor gerçi ne zaman mutlu olsak bişey çıkıyor hamile olduğumu öğrendik ertesi gün iş yerine kağıt geldi eşimin maaşının bi kısmına el konulmuş çok eskiden birine kefil olmuştu o dava ona üzülüyorum çok yoksa kafama takmıyorum hiçbir şeyi allahım sınıyor bizi ne yapalım
Amin inşallah. Bir an önce cinsiyetini öğrenip alışverişe başlamak istiyorumİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi amiiin
Evet canim iki gunde bir iki katı biraz geckin arttigeçen cuma 572 ise önce hiç baktırdınmı?
hep iki katı mı arttı?eğer hep iki katı artıyorsa benim cuma günü 300 falanmıştır.
Valla benim de tam tedaviye baslayacakken oldu canim tam iki yil bekledim. Zorlukla olunca insan hamilelik haberi alinca bile kafasi rahatlamiyor hep bi sorun cikacak da kaybedecekmisim gbi bebisimiSende belli ki çok uğraşmışsın. Bebeklerimiz tedavi görmeden olan bebeklerden daha kıymetli olacak gözümüzde. Çünkü çok zorluklara oldular. Inşallah Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder
Ayy hayırlı olsun canim ben hatirliyorum senin ismini. Eşinde bi sikinti var miydi? Benimkinin morfolojisi düşüktü korkuyorum bos gebelikse veya kalbi atmazsa diyeKızlar küçücük bi kese gördüm
Ayy hayırlı olsun canim ben hatirliyorum senin ismini. Eşinde bi sikinti var miydi? Benimkinin morfolojisi düşüktü korkuyorum bos gebelikse veya kalbi atmazsa diye
Tam kontrolum bitti sorularimi soracaktim ki bi kadin ciglik cigliga odaya girdi dogruyorum diye bagiriyordu. Inanilmaz korktum doktor apar topar gitti zaten.8403BHC benim de dogum tarih 21 mart. Yarin tam 5 hafta olacak. Gecen cuma degerim 572 idi. Bu cuma gözükür diye tahmin ediyorum:)) Psikolojik_biri yolk sac var miydi boyut ne kadardi? Hayirli olsun hadi o kalp atisi icin gecsin 15 gun geçebilirse:/
Kendi doktoruna gittim bu sabah canım kanama alanı gözüküyor biraz ve kese assa doğru kaymış dedi kalp atışına bakmaya çalıştı hafiften kalp atışı war gibi c.tesi tekrardan gel yatıp diblen progestan akşamları iki tane fitil gibi alttan kullan dediGeçmiş olsun canım, şuan durumunda bir değişiklik var mı? İnşallah bir an önce atlatırsın
Ben ilkinde de acı ve ekşi yedim 6 ay boyunca, bunda da başladım, herşeye acı katasım geliyor :) dr.um hiç sorun olacağını söylemedi, abartıya kaçmadığım sürece herşeyden yedim. Yalnız acıyı cin biberlerden kullanıyorum, kurutulmuş toz olanı ya da tazesi farketmiyor. Pul biber ileriki dönemde de reflü gibi mide sorunlarını daha fazla tetikliyor
Bende öyle cagarmisti canım söylemiştim sana ama bugün kendi Dr uma gittim hafif kalp atışları var gibi c.tesi tekrardan gel anca o zamana duyulur dedi kanama alanı gözüküyor ve kesen biraz başarıya kaymış yatıp dinleneceksin dediErken olabilir benimde tarihim 12.03 beni 22 temmuzda cagirdi doktorum
İnşalah Bitanem sağlıkla gelsinler deÜzüldüm. Bende içim acıyarak ilaçlara yüklü miktarda ödemeler yaptım. Kayınvalidem her seferinde yarın çocuk olsun unutursun dedi bende he he derdim. Şimdi kurban olsun bütün param pulum ona diyorum. Gerçekten gözüm para pul görmüyor artık. Allah yardımcınız olsun inşallah. Bebek bereketi ile gelir
Evet canım ama sarı takımlar alabilirsin hem kız hem erkek giyebilir bir de sarılık açısından sarı giyiliyor doğduğunda ben hamilelik bile bakıyorum pusetler vs çok zevkli oluyor bir de alması nasıl mutlu eder beni düşünemiyorum bileAmin inşallah. Bir an önce cinsiyetini öğrenip alışverişe başlamak istiyorum