- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 35
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.201
oh ne güsel rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inş.Kızlaaar çok şükür Allah'a kesemiz göründü 5+2
Hayirli olsun insallah, Allah kucagimiza aldigimiz gunleri de gosterir insallahMerhaba Mart anneleri ben de yeni katıldım aranıza insallah bebeklerimizi saglıklıca kucağımıza alırız.
KIZINMI OLACAKKİ BABADA HAMİLLİK YAŞIYOR:)))bu sabahta bulantım oldu. ama yinede yemeye çalıştım bişeyler. geçecek yani.geçmekten başka çaresi yok. ya hava soğuk ondan mı acaba diyorm. sabah eşim diyorki benimde midem bulanıyor :)) ay dedim sen eksik kal bi yerden :)))
Bizim tüp bebek canım çatlatma iğnesini yumurtalar çatlasın diye opudan 36 saat önce vuruldum taze transfer olmadı benim 1,5 ay döndürüldü rahim dinlendirme yapıldı adet oldum rahimi hazırlamak için ilaçlar kullandım bi sürü rahim duvarı bilirli bi kalınlığa gelince transfer kararı aldı doktorum ve onun en ince ayrıntılarına bile dikkat etmesi bize pozitif bi gebelik olarak geri döndü Allah ondan razı olsunTedavi de hangi ilaçları kullandın ve çatlatma iğnesi vuruldun mu cnm
Anladım Can'ım içebilirsin korkma ilerleyen zamanlarda buna kan ilacı da eklenecekSağol canm. Doktor Elevit iç demiş folik asit konusunda bişey dememiş ondan şaşırdım
Bende cok oluyor bir yandan sigarayi biraktim bir yandan da hormonlarla mucadele derken cok gerginim. Sonra uzuluyorum cevremdekilere sert davraniyorum diye agliyorumHerkese gunaydin, kizlar uzerinizde bazen gereksiz gerginlik oluyor mu, ben bazen istem disi cok sinirli olabiliyorum yaaa :/
Evet bendede oluyo canmözellikle midem bulandigi sabahiHerkese gunaydin, kizlar uzerinizde bazen gereksiz gerginlik oluyor mu, ben bazen istem disi cok sinirli olabiliyorum yaaa :/
:))dimi ah bu kocalarbu sabahta bulantım oldu. ama yinede yemeye çalıştım bişeyler. geçecek yani.geçmekten başka çaresi yok. ya hava soğuk ondan mı acaba diyorm. sabah eşim diyorki benimde midem bulanıyor :)) ay dedim sen eksik kal bi yerden :)))
Ayy canım sevincini ta burdan hissettim allah tamamına erdirsin ins; )Kızlaaar çok şükür Allah'a kesemiz göründü 5+2
Benim ilk gebelimde hamilelikten bir ay öncesine kadar folik asit kullanmıştık daha sonra hamile kalınca folik asit kesip decavit verdi elevitten ziyade decavit daha iyi bu arada onun icindede folik asit var deyip benim icimdede hep bi şüphe kalmıştı çünkü etrafımdaki herkes folik asit kullanıyordu şükür gayet sağlıklı bir kizim var yani doktora gene de sorarsin canmGünaydın arkadaşlar. Doktorumla konuştum Elevit iç dedi. Ben folic acid içmeye başlamıştım önceden. Şimdi ikisini birden mi kullanayım yoksa sadece Elevit yeterli mi. Randevum pazartesi daha
neeee bizim aynıydı göründümü? inş bizimde görülür perşembe çok heyecanlandım.Gunaydin kizlaarrr. Bugun keseyi gorduk cok sukur15 gun sonra da kalp atisi icin cagirdi
Insallah canim. Ayniyiz gozukur seninki de. Cok korkarak girdim ama sukur gozuktu 5 haftalik dedi doktor.neeee bizim aynıydı göründümü? inş bizimde görülür perşembe çok heyecanlandım.
Gozun aydin canim karindan mi gordunuz acaba hcg degerini olctu mu doktorun kac ciktiGunaydin kizlaarrr. Bugun keseyi gorduk cok sukur15 gun sonra da kalp atisi icin cagirdi
benim 5+1 olucak perşembe inş görürüz cnm :)Insallah canim. Ayniyiz gozukur seninki de. Cok korkarak girdim ama sukur gozuktu 5 haftalik dedi doktor.
Tesekkur ederim.evet karindan gozuktu. Pazar aksami yapmistim en son 4147 cikmisti muhtemelen 8000 küsürdür bugun.Gozun aydin canim karindan mi gordunuz acaba hcg degerini olctu mu doktorun kac cikti
Insallah tatlimbenim 5+1 olucak perşembe inş görürüz cnm :)
Gün içinde zaten halsiz ve uykulu oluyorum, kılımı kıpırdatamıyorum, gece de böyle huzursuz olunca temelli sersemleşiyorum yaBende aynı durumdayım
Benim de oluyor canım, birden patlıyorum en ufak bişeyeHerkese gunaydin, kizlar uzerinizde bazen gereksiz gerginlik oluyor mu, ben bazen istem disi cok sinirli olabiliyorum yaaa :/