2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Bende bilmiyorum o yapistirmalar cikmiyosa denenebilir aslinda. Ikili krem duz model gormustum bi yerde ama tulum sade gormedim. Isim yapistiran var mi acaba burda
birisi ütüyle o taşlardan yapıştırmış hatta fotoğrafını atmıştı ama hatırlamıyorum kimdi. nick tutamıyorm ben aklımda yaa.. buraya yada diğer gruba atmıştı hatta

Burdaki kızlara soralım isimli takım aldilar mi takı yastığı yaptılar mi

Eklentiler

• Screenshot_20180815-095134.png
    233,1 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar yaa sabah sabah bunu cok begendim. Somon rengi dusunmustum. Fiyatinin 175tl oldugunu duyunca vazgectim. Dolar endeksli mi bu yaa yuh yaa ay suan cok uzuldum
hahahha bende rengini cok cok begenmiztim cunku mint yesilini cok begenirim ama pahali geldgeldi banafa :) ben 17.90 beyaz bi tulum aldim :) 15 lirayada kizimin isminin harflerini aldim 10 liraya falanda mor cicek aldim :) kendim yapicam ama hala bekliyor oylece :)

Bende bilmiyorum o yapistirmalar cikmiyosa denenebilir aslinda. Ikili krem duz model gormustum bi yerde ama tulum sade gormedim. Isim yapistiran var mi acaba burda

Ben internetten şu harfli taşları alıp anneme yaptırmıştım benim ütü buharlı da buharsiz ütü olması lazımdı galiba. Üstteki kral tacı düştü ama harfler hala duruyor gerçi bozulmasın diye sık kullanmadım bu battaniyeyi :)

Yesili bende begendim ama ben sari somon gibi renklere bakiyorum. Hos artik 175tl yi duyduktan sonra bakmiyorum isimleri yapistir da bi dene yahu bizde gorelim ona gore alalim

Salih taslardan daha dikkat cekici tombis senii bende kazanli da normalde iki utu de var denesem mi kii

allahım saçlara bak yaa, şampuan reklamlarında oynatmak lazım Salihi maşallah maşallah

Burdaki kızlara soralım isimli takım aldilar mi takı yastığı yaptılar mi
Takı yastığını kendi bebekliğimdeki takı yastığını kullanacam, o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum. İsimli takım ise fiyat olarak çok uçuk. Kardeşim sürekli sen beğen ben alayım diyor ama ona da kıyamıyorum, gereksiz geliyor açıkçası. İlerleyen zamanlarda fırsatım ve halim olursa beyaz bir tulum alıp sırtına melek kanadı ve ismini baskı yapabilirim. O da sırf foto çekerim hatıra olur diye. Yoksa minimum 100 lira verip de ismini yazdırmak bana fuzuli geliyor, yaptırana saygı duyarım tabi ki :)

Bana da begen alalim deniyor ama kendi parama kiyamazken baskasina aldirmam yaa. Bakalim sade takim bulursam denemeyi dusunuyorum

Guzel olmus canim gule gule kullansin. Bakayim kiyafet sade bulursam denemeyi dusunuyorum
bende çarşıdan beyaz hastane çıkışı bulursam üstüne işleme yaptırmayı düşünüyorum. yazık günah okadar paraya ya
Gitti o güzelim saçlar Yusuf da abisine çekerse onu oynatiriz artık
abisi genç adam olunca da oynar kökü onda maşallah :)
evet Yusufcukda bi alternatif tabi :))

Yesili bende begendim ama ben sari somon gibi renklere bakiyorum. Hos artik 175tl yi duyduktan sonra bakmiyorum isimleri yapistir da bi dene yahu bizde gorelim ona gore alalim
esimle yapicaz onunda keyfi gelmiyor yapmak icin her gun soyluyorum bahane uyduruyor:) bide yanlis yaparsamda laf soyler moralim bozulur sonra ama bugun diretim bakim yapcakmi :)

Çok para kazikcilik takı yastığı konusunda bende tereddütteyim gelin asın der gibi mi ayıp mi olur ben cok kararsız kaldim ama anı defteri suslicem hastaneye eve gelenler yazsınlar kizcemle ilgili ona hatıra olur

esimle yapicaz onunda keyfi gelmiyor yapmak icin her gun soyluyorum bahane uyduruyor:) bide yanlis yaparsamda laf soyler moralim bozulur sonra ama bugun diretim bakim yapcakmi :)

Yapsin yapsin bekliyoz haberlerini

Oyle valla o kadar para verilir mi hic yazik gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…