2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Çok para kazikcilik takı yastığı konusunda bende tereddütteyim gelin asın der gibi mi ayıp mi olur ben cok kararsız kaldim ama anı defteri suslicem hastaneye eve gelenler yazsınlar kizcemle ilgili ona hatıra olur

Taki takilcaksa cok gelen giden olcaksa mantikli yaptirman yada sana imada bulunuyolarsa taki takariz fln o zaman dusunebilirsin. Altin aldi basini gidiyo taki takmayip para da verebilirler. Ama yoksa para verip yaptirma derim. Basucuna ilistirilebilir yada sana verebilirler. Bikac taki icin 50 100 tl yastiga para verme

Çok para kazikcilik takı yastığı konusunda bende tereddütteyim gelin asın der gibi mi ayıp mi olur ben cok kararsız kaldim ama anı defteri suslicem hastaneye eve gelenler yazsınlar kizcemle ilgili ona hatıra olur

Benim şimdiye kadar hastaneye gittiğim iki arkadaşın takı yastığı yoktu ben de birinde bebeğin yatağının tülüne taktım birinde bebeğin tulumuna taktim takacak olan bir şekilde takar yani. Salih'e teyzesi takı yastığı yapmıştı onun üzerine ek süsleme yapıp tekrar kullanabilirim.
Anı defterini ben de istiyorum yapabilirsem sert kapaklı defteri keceyle kaplayıp süsleyecegim inşallah :)

Yapsin yapsin bekliyoz haberlerini :KK70:

Oyle valla o kadar para verilir mi hic yazik gercekten
ona okadar pra vermektense, hatta bu dağıtılacak süsü püsü bile kendim yapmayı düşünüyorum. onlara okadar para vereceğime maddi durum herkesin ortada 3 5 bebeğe başka şeyler alırım.
hatta çarşıdan öyle düz bulursam yazarım burdan sana da

ben begendigim icin isimli taki yastigi yaptirmistim daha dogrusu kendim yaptim :) zaten benim ailemden herkes biseyler takicak onun disinda takan olurmu bilmrm blmaz herhalde kvler bebek arabasi aldiklari icin bana kunye alicaklardi vazgevtiler :) diger gelen olursada bisry beklemiyorum zaten altin fiyatlari ucukkenkimsr bisry takmaz sanirim :) fotografcilar bile fiyat arttirmisken millet gelip altin takmaz sanirim:)

gecen bende bebek zıyaretıne gıttım bebekte yoktu annenın yastıgına takmıslardı evet aılemden takan ınsanlar olucak ama ayıp mı olur dıye bılemedım yok yok para vermıcem yaparsam kendım yapıcam zaten you tube de ızledım yapılısı cok basıt

ona okadar pra vermektense, hatta bu dağıtılacak süsü püsü bile kendim yapmayı düşünüyorum. onlara okadar para vereceğime maddi durum herkesin ortada 3 5 bebeğe başka şeyler alırım.
hatta çarşıdan öyle düz bulursam yazarım burdan sana da
carsi kapinda diye bi siteden aldim ben istanbulda eminonunde dukkanlari var sanirim canim:)

gecen bende bebek zıyaretıne gıttım bebekte yoktu annenın yastıgına takmıslardı evet aılemden takan ınsanlar olucak ama ayıp mı olur dıye bılemedım yok yok para vermıcem yaparsam kendım yapıcam zaten you tube de ızledım yapılısı cok basıt
IMG_20180726_093414.jpg
bak bu bizim taki yastigimiz canim canim kendimiz yaptik ama maliyeti ne kadar oldu bilmiyorum:)

Aynı düşüncedeyim. Kardeşim bebek arabasını da aldı mesela, o alacak diye uçmadım. Kendim ne alacaksam onu aldırdım. Çok mu merhametliyiz ne :KK53:

Para kolay kazanilmiyo diyelim bence ben oyle dusunuyorum en azindan. Bide uzun sure kullanmayacagi seylere servet harcamak mantiksiz geliyor

Evet canım. Fiyat olarak da çok uçuk değil ama kendim keçeden denemek istiyorum kanatları da ismi de. Bakalım becerebilecek miyim :bicak:

Sepetin içerisine benim bebekliğimden kalan Beyaz battaniye ve onun takım yastığını koyacam. Aile büyükleri mutlaka altın takacak, kendileri de söylüyorlar zaten takacaz diye. E hal böyle olunca da bi yastık koymak lazım diye düşünüyorum. Bir de kayınaile tarafına subliminal mesaj verecem takı yastığı ve üstündeki altınlar ile :KK45:

Evet canım. Fiyat olarak da çok uçuk değil ama kendim keçeden denemek istiyorum kanatları da ismi de. Bakalım becerebilecek miyim :bicak:

Sepetin içerisine benim bebekliğimden kalan Beyaz battaniye ve onun takım yastığını koyacam. Aile büyükleri mutlaka altın takacak, kendileri de söylüyorlar zaten takacaz diye. E hal böyle olunca da bi yastık koymak lazım diye düşünüyorum. Bir de kayınaile tarafına subliminal mesaj verecem takı yastığı ve üstündeki altınlar ile :KK45:
bu iyiymiş :KK70:

Cnm aynı kararsızlık bende de olduğu için bu kadar araştırdım hala alamadım :halay:travel sistemler genelde 10 kilo ve üzeri oluyor o yüzden baston şart diyorlar. Portbebe yerine ben puset kullanırım diyorum cnm. Hastaneden ondan çıkarırım. O yüzden port bebe bana gereksiz geldi. Ama travel almayıp baston artı portbebe gayet mantıklı cnm.
Modeller hakkında bilgim yok cnm. Ama ben chicco lite wayin travel sistemine baktım bastonun üzerine puset yerleştiriliyor. Çok güvenlikli gelmedi bana. Sallanıyordu. Baston hafif olduğu için rüzgar esse düşürecek gibi geldi. O yüzden ağır almasının avntajı var.
Bana herkes bebek evde sıkılacak çıkacaksın diyor. O yüzden ihtiyac olup olmamasını zaman gösterecek.

Cnm ben en başta chicconun trio love alacaktım çok beğenmiştim kapanışı kolay sürüşü çok iyi tipi güzeldi ama içinde portbebe ve çantası var onlar gereksiz geldi. Bir de fiyatı yüksekti ve şartlarımız değişti. Mamas papas chiccoya göre daha iri bir araba.
Benimkinin kampanyasinda port bebe yoktu canta ve hastane cıkisi vardi hastane cikisinida alnadim 200 tl inmis oldu..yani seti almak zorunda degilsin

Kampanyaları varmış indirimde onlu takımlar ama beyaz renk

Eklentiler

• F802E260-74C7-4139-9CF5-01527D3FF40E.jpeg
    F802E260-74C7-4139-9CF5-01527D3FF40E.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 72
X