Kızlar bu lolly şekerlerin linkini buraya da ekliyimde belki gözden kaçıran olmuştur yada tekrar bakmak isteyen olursa burdan daha kolay bulunur sayfalar hızlı ilerlemiyo diye
http://sekersepetim.com/desenli-akide
Ne biliyim sanki bebek dogunca hic biseye yetisemeyecekmisim gibi geliyorAy gerek yok kaynatmak iyi. Kızım mama yiyordu ona rağmen hiç demedim keşke sterilizatörüm olsaydı diye
Ufak paketlere konulur canım bak o sitede parmak poşet var. 5tane de üst üste dizip kurdelelemişler.Bu sekerleri nasil kaba koycaz peki?
merak etme herşeyi yetişiyorsun. Benim bir kızım daha var ben en çok onu ihmal etmekten korkuyorumNe biliyim sanki bebek dogunca hic biseye yetisemeyecekmisim gibi geliyor
Ufak paketlere konulur canım bak o sitede parmak poşet var. 5tane de üst üste dizip kurdelelemişler.
pullubiber de minnak kavanozlara koyucak
https://www.haciserif.com.tr/erkek-...MI8-qxqbTi3AIVVOJ3Ch16MgFlEAQYASABEgL_bfD_BwEYeni gordum. Ay bilemedim seker mi cikolata miaz daha zaman gecsinde kesinlestireyim
kaç adet yaptırmayı düşünüyosun ki canım ?Bu şekilde paketli 3 TL tanesi ama şekeri kilo işi alırsan 10 lira kilosu hangisi mantıklı ya
Bunlar güzel oluyor canım, bir sunum kutusu ve dökme çikolata alınırsa daha uyguna geliyor. Bunlar çokça dağıtılabildiği için de güzel oluyor misafire :)https://www.haciserif.com.tr/erkek-...MI8-qxqbTi3AIVVOJ3Ch16MgFlEAQYASABEgL_bfD_BwE
bunlar uygun hastanede dağıtmaya canım tadı da güzel denedim test ettim.
o şekerleride evde dağıtıcam ben. ama sen evde yapmıycaktın dimi mevlüt falan yanlış hatırlamıyosam. o zaman sen lolly şekerlerden yap daha iyi
https://www.haciserif.com.tr/erkek-...MI8-qxqbTi3AIVVOJ3Ch16MgFlEAQYASABEgL_bfD_BwE
bunlar uygun hastanede dağıtmaya canım tadı da güzel denedim test ettim.
o şekerleride evde dağıtıcam ben. ama sen evde yapmıycaktın dimi mevlüt falan yanlış hatırlamıyosam. o zaman sen lolly şekerlerden yap daha iyi
bunların kendi kutulusu olanlardan da vardı canım bulamadım şimdi onlarda güzel aynı çikolata markasının. gerçekten iyi oluyo :)Bunlar güzel oluyor canım, bir sunum kutusu ve dökme çikolata alınırsa daha uyguna geliyor. Bunlar çokça dağıtılabildiği için de güzel oluyor misafire :)
Evet evet canım bi 10lira farkla özel kutu da alınabiliyor. Sitesinde de var. Gayet güzel ve kullanışlı. Hacı sayit çikolatalarının tadı da çok güzel :)bunların kendi kutulusu olanlardan da vardı canım bulamadım şimdi onlarda güzel aynı çikolata markasının. gerçekten iyi oluyo :)
o güzel olmaz mı canımm :) ama bu bile iyi yani yenmiycek gibi değil gayet hoş güzel tadı inşallah dağıtmak yemek nasip olur :))Evet evet canım bi 10lira farkla özel kutu da alınabiliyor. Sitesinde de var. Gayet güzel ve kullanışlı. Hacı sayit çikolatalarının tadı da çok güzel :)
Bence korkma sana ikinci evladi veren Allah ikisinede bakma gücünü verecektir :) benben kendi tecrubesizliklerimden korkuyorum tek basimayim bi de kocama zor yetiyorum daha bakalim hayirlisi :)merak etme herşeyi yetişiyorsun. Benim bir kızım daha var ben en çok onu ihmal etmekten korkuyorum
Aslinda butun pasta malzemesi satan yerlerde ufak posetler satiliyo,seker hamuru kurabiyeleri posetliyolar ya o yuzden ucuz yani cok satan yer var.ben boyle yapcmBu sekerleri nasil kaba koycaz peki?
30 tane falankaç adet yaptırmayı düşünüyosun ki canım ?
Şahsen ben hergün dışarı çıkan biri de olsam 4000 lira bebek arabasına vermezdim. Ha çok zengin olsam belki. Öyle düşünme evladın büyüdükçe kardeş isteyecektir. Ozaman gücüm bukadar ona yeter diyemiyorsun. Ve ikinci bebekte ilk bebeğin den kalan kullanışlı şeylerde senin için büyük kolaylık oluyor.Malum dolar 6 lirayı geçerken bugün beni bir telaş aldı. Bebek arabası konusunda. Eşim inglesina city trilogy diyordu ilk günden beri (4.000 tl). ben daha uygun bişeyler bakmıştım casual (1800tl). Yarın bir gün etiketlere yansır kur farkı. İlerisi nolur bilemesem de benim maddi manevi gücüm tek çocuğa yeter. Yani ilerde kardeşine kullanırız düşüncesiyle almıyorum birşeyleri.
Özel sağlık sigortamda doğum teminatım vardı zaten gittiğim hastanede oldukça ucuz hiç para vermeden çıkacağım. Aslında benim bebeğe masrafım da bir dolap(1.500) bir de toplu kıyafet, ateş ölçer vs. Alışverişim (800) tuttu. Doğru dürüst bir harcamam olmayacak bundan sonra da. Bebek arabasını saymazsak belki en fazla 2 bin lira daha harcarız.
Özetle; sizce inglesina mı alayım yoksa 2bin civarında daha uygun fiyatlı bir şey mi alayım?
Asansörümüz dar, arabamız hatchback, ailelerimiz başka şehirde, seyahatlerimiz uçakla olur, uçak beleş gibi bir şey o yüzden sık sık memleketime giderim, üşengeçiz dışarıda yürüşe çıkmayı sevmeyiz. Böyle bir aile olsanız neyi tercih edersiniz?
Çok uzun oldu. Özür dilerim.
Canım sanki arabayı çok kullanmayacaksınız gibi anlatmışsın. O yüzden eğer uygun fiyatlı olan içine sindiyse aslında onu alman daha mantıklı duruyor. Fakat devamlı kullanacak olsan ve peşine de kardeş düşünüyor olsaydın "acıma daha kaliteli ve kullanışlı olan hangisiyse onu al" derdim.Malum dolar 6 lirayı geçerken bugün beni bir telaş aldı. Bebek arabası konusunda. Eşim inglesina city trilogy diyordu ilk günden beri (4.000 tl). ben daha uygun bişeyler bakmıştım casual (1800tl). Yarın bir gün etiketlere yansır kur farkı. İlerisi nolur bilemesem de benim maddi manevi gücüm tek çocuğa yeter. Yani ilerde kardeşine kullanırız düşüncesiyle almıyorum birşeyleri.
Özel sağlık sigortamda doğum teminatım vardı zaten gittiğim hastanede oldukça ucuz hiç para vermeden çıkacağım. Aslında benim bebeğe masrafım da bir dolap(1.500) bir de toplu kıyafet, ateş ölçer vs. Alışverişim (800) tuttu. Doğru dürüst bir harcamam olmayacak bundan sonra da. Bebek arabasını saymazsak belki en fazla 2 bin lira daha harcarız.
Özetle; sizce inglesina mı alayım yoksa 2bin civarında daha uygun fiyatlı bir şey mi alayım?
Asansörümüz dar, arabamız hatchback, ailelerimiz başka şehirde, seyahatlerimiz uçakla olur, uçak beleş gibi bir şey o yüzden sık sık memleketime giderim, üşengeçiz dışarıda yürüşe çıkmayı sevmeyiz. Böyle bir aile olsanız neyi tercih edersiniz?
Acikcasi ben 650 tlye joie trawel sistem aldim simdi 2.bebegede onu kullanicaz...Malum dolar 6 lirayı geçerken bugün beni bir telaş aldı. Bebek arabası konusunda. Eşim inglesina city trilogy diyordu ilk günden beri (4.000 tl). ben daha uygun bişeyler bakmıştım casual (1800tl). Yarın bir gün etiketlere yansır kur farkı. İlerisi nolur bilemesem de benim maddi manevi gücüm tek çocuğa yeter. Yani ilerde kardeşine kullanırız düşüncesiyle almıyorum birşeyleri.