2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Kızlar etiketlerimiz geldi, hemen sosyete şekerlerimize yapıştırdım :KK48: çok güzel oldular ya bayıldım. Etiketler sanki yapışkanlı kart gibi, sertçeler, çok kalitelitmiş. Emira SY Emira SY le biz bayıldık :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Eklentiler

• Screenshot_20180809-155416_Gallery.jpg
    Screenshot_20180809-155416_Gallery.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_20180809-155416_Gallery.jpg
    Screenshot_20180809-155416_Gallery.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20180809-162746_Gallery.jpg
    Screenshot_20180809-162746_Gallery.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar etiketlerimiz geldi, hemen sosyete şekerlerimize yapıştırdım :KK48: çok güzel oldular ya bayıldım. Etiketler sanki yapışkanlı kart gibi, sertçeler, çok kalitelitmiş. Emira SY Emira SY le biz bayıldık :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Harikalar yaa :KK68: eline sağlık canimm

N
Harika olmuşlar mutlulukla dağıtın inşallah :KK36:
Mevlut yapacaksan daha iyi tabi hastane 1gunluk bisey herkes gelmez mevlut daha guzel olur. Ben mevlut yapmayi dusunmuyorum kimsemiz yok cunku bulundugumuz yerde hersey hastaneye kaldi anlayacagin gelen gelir gelmeyene de hediyesini gondercem yada geldiklerinde vercem
O zaman hastane daha mantıklı olsun canım yapmak uğraşmak önemli olan :anneadayı:

N

Harika olmuşlar mutlulukla dağıtın inşallah :KK36:

O zaman hastane daha mantıklı olsun canım yapmak uğraşmak önemli olan :anneadayı:
Teşekkürler canım :)
Ayy çok güzel görünüyorlar nerde yaptırdınız?
Dün yazmıştım canım buraya tasarimsensin com sitesinde kendimiz tasarlayıp bastırdık. Çok içime sindi gerçekten :)
ayy çok güzel canım bende bayıldım :KK200:
Teşekkür ederim canım :)

Ben çalışacağım için bir müddet sonra biberon vereceğim, belki emzik de . Merak ettiğim 1-2 biberon emzik için sterilizatore gerek var mı, kaynatmak yeterli olur mu? Kimi çok hayat kurtarıcı diyor, kimi gerek yok diyor. Çok kararsız kaldım. Parasında değilim de mutfağım küçük koca makineyi sonra nereye sokucam diye düşünüp duracağım :)
Ben 1 sene kendim bakicam bebegime ama olurda ise geri dönersem alicam. Cunku biberon kullanmam gerekcek ve hergun kaynatmaktansa atarim makineye temizlesin hem zararda görmez biberon. Ama ise baslamazsam almam yani o zaman gereksiz olur benim icin.

Etiket boyutleri sekere tam uymus olsa da yesek:dondurma: ikinizinde etiketleri ayri ayri guzel olmus gercekten gule gule dagitin :KK37:

Ben 1 sene kendim bakicam bebegime ama olurda ise geri dönersem alicam. Cunku biberon kullanmam gerekcek ve hergun kaynatmaktansa atarim makineye temizlesin hem zararda görmez biberon. Ama ise baslamazsam almam yani o zaman gereksiz olur benim icin.
Ay gerek yok kaynatmak iyi. Kızım mama yiyordu ona rağmen hiç demedim keşke sterilizatörüm olsaydı diye

X