- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 37
Bak buGelinimizde joie aldı cnm. Bende sürüyorum gerçekten araba kayıyorfiyat olarak süper pusetlisi bin lira civarında gel gelelim arabanın arkasına sığmıyor. Arka iki tekerleği çıkarıp öyle sığdırabiliyoruz. Bizim bagaj biraz küçük sanırım çünkü joie iri bir araba değil.
4000 lira mıııı :) arkadaşım biraz daha katsanız Şahin kartal falan araba alırsınız. Çok pahalıymış.GB maris di cnm benim beğendiğim.
Eki Görüntüle 2176474
Yuh yaa cok pahali. Resmen ustune az daha koysan 4 tekerlekli dusuk model bir araba alsirsin4.000e bebek arabasi mi olur... Dunde bnm kv demis bisey almayayim mi battaniye fln alsam demis. Dedim ev sicak belki bebekte sicagi sevmicek. Suan yorgani var alipta kullanamayabilir dedim. O kadar para vermesin ben ihtiyac neyse soyleyim onu alir dedim. Ama butcesini bilmiyorum hic hani bu konuda neler almak istiyor. Arkadasimda bebek arabasini soyle alsin en pahali o dediama kararsiz kaldim. Pahali bisey de isteyemem sanirim ay bilmiyorum. Doguma yakin bizde karar veririz heralde araba konusunda
3 tekerleklisi 3 e katlaniyo ona baktinmi canta kadar oluyo.bizimki 4 tekerleklide arkadasiminki 3 tekerkekli canta kadar katlayip on koltugun altina koyuyo :) bagaji hic acmiyo :) onunda varmis anakucagi
Bak bu
Ay kirilsada benden bundan alsam diyorum da yok ne kirilmasi ya tas gibiEki Görüntüle 2176579
4000 lira mıııı :) arkadaşım biraz daha katsanız Şahin kartal falan araba alırsınız. Çok pahalıymış.
Ay bigun nst oncesi kahvalti ediyoruz esimle hastanede camin onundee taksi durdu anne indi kucagibda bebekle taksici acti bagaji taba rengi deri bir bebek arabasi ustunu cikarmislar adam ugrasiyo arabayi acip takmak icin kadin tek eliyle yardim ediyo bakti olmuyo guvenlik kostu yardima 3 kisi arabayi 10dkda kurdu :) esim dalga geciyo bebekte yardim edecek simdi diye4000 lira mıııı :) arkadaşım biraz daha katsanız Şahin kartal falan araba alırsınız. Çok pahalıymış.
Yok canım ben onu hiç incelemeyeyim.sonuçta hepsinde yatıyor bebiş. Yada yatmıyor kucağı tercih edebiliyor falan.Bence de direk kayınvalidene kitle bebek arabasınıöyle de bir durum olur sen biraz pahalısını beğenirsin kayınvalide daha makulunu alır içinde kalır bu sefer.
Cnm zaten bu araç kullandığı. Gerçekten aşırı ergonomik. Parasını kesinlikle karşılıyor. Bebişimizde çok seviyor. Nasıl koyuyorsa öyle kalıyorhatta evde huysuzlandığında arabasına bindirip apartman koridorunda gezdiyor. Bizimkinde tık yok.
Doğru diyorsun valla cnm. Eşimde aynen böyle diyor. Benim de bir yanım böyle diyor zaten. Ama eğer dışarı çıkıp jokerden bakabilecek bir imkanın varsa bir incele derim.
Aynen bende 4.5 sene önce joie nin kini 650 ye falan almıştım. Kızım 4.5 yaşında hala biniyor hiçbişey olmadı sapasağlam. 3800 ü de tek başına açmak zormuş zaten boşver seneAy bigun nst oncesi kahvalti ediyoruz esimle hastanede camin onundee taksi durdu anne indi kucagibda bebekle taksici acti bagaji taba rengi deri bir bebek arabasi ustunu cikarmislar adam ugrasiyo arabayi acip takmak icin kadin tek eliyle yardim ediyo bakti olmuyo guvenlik kostu yardima 3 kisi arabayi 10dkda kurdu :) esim dalga geciyo bebekte yardim edecek simdi diyesonra gorduk o arabayi 3800 mus paranla rezil olmak bu herhalde bilmiyorum ya biz travel sistm arabamizi 650 ye almistik hic acimadan kullaniyoruz.he sobra 100 tlye birde baston aldik o daha bile guzel.parka onla gidiyorum kenara koyuyorum daha arabaya donup bakmiyorum bile hic calinir kirilir endisem yok 4bin versem arabayi kapida bile birakamam alarm filan taktirmak gerekir sanirim
Ay bigun nst oncesi kahvalti ediyoruz esimle hastanede camin onundee taksi durdu anne indi kucagibda bebekle taksici acti bagaji taba rengi deri bir bebek arabasi ustunu cikarmislar adam ugrasiyo arabayi acip takmak icin kadin tek eliyle yardim ediyo bakti olmuyo guvenlik kostu yardima 3 kisi arabayi 10dkda kurdu :) esim dalga geciyo bebekte yardim edecek simdi diyesonra gorduk o arabayi 3800 mus paranla rezil olmak bu herhalde bilmiyorum ya biz travel sistm arabamizi 650 ye almistik hic acimadan kullaniyoruz.he sobra 100 tlye birde baston aldik o daha bile guzel.parka onla gidiyorum kenara koyuyorum daha arabaya donup bakmiyorum bile hic calinir kirilir endisem yok 4bin versem arabayi kapida bile birakamam alarm filan taktirmak gerekir sanirim
Kayın validen o arabayı falan söyleme bence yazık kadının kalbine iner.Bence de direk kayınvalidene kitle bebek arabasınıöyle de bir durum olur sen biraz pahalısını beğenirsin kayınvalide daha makulunu alır içinde kalır bu sefer.
Cnm zaten bu araç kullandığı. Gerçekten aşırı ergonomik. Parasını kesinlikle karşılıyor. Bebişimizde çok seviyor. Nasıl koyuyorsa öyle kalıyorhatta evde huysuzlandığında arabasına bindirip apartman koridorunda gezdiyor. Bizimkinde tık yok.
Doğru diyorsun valla cnm. Eşimde aynen böyle diyor. Benim de bir yanım böyle diyor zaten. Ama eğer dışarı çıkıp jokerden bakabilecek bir imkanın varsa bir incele derim.
Bak bu
Ay kirilsada benden bundan alsam diyorum da yok ne kirilmasi ya tas gibiEki Görüntüle 2176579
Bence de direk kayınvalidene kitle bebek arabasınıöyle de bir durum olur sen biraz pahalısını beğenirsin kayınvalide daha makulunu alır içinde kalır bu sefer.
Ay bigun nst oncesi kahvalti ediyoruz esimle hastanede camin onundee taksi durdu anne indi kucagibda bebekle taksici acti bagaji taba rengi deri bir bebek arabasi ustunu cikarmislar adam ugrasiyo arabayi acip takmak icin kadin tek eliyle yardim ediyo bakti olmuyo guvenlik kostu yardima 3 kisi arabayi 10dkda kurdu :) esim dalga geciyo bebekte yardim edecek simdi diyesonra gorduk o arabayi 3800 mus paranla rezil olmak bu herhalde bilmiyorum ya biz travel sistm arabamizi 650 ye almistik hic acimadan kullaniyoruz.he sobra 100 tlye birde baston aldik o daha bile guzel.parka onla gidiyorum kenara koyuyorum daha arabaya donup bakmiyorum bile hic calinir kirilir endisem yok 4bin versem arabayi kapida bile birakamam alarm filan taktirmak gerekir sanirim
Kayın validen o arabayı falan söyleme bence yazık kadının kalbine iner.
Benim boyle seyler cok icimde kalmaz kuzu. Yani onu da kocacigim tasiyacagi icin hiic dert degil :) ama yazik kadina da pahali bisey aldirmak istemem. Uygun butceli seylere bakmak tercihim. Arabamiz yok cunku dolmuslarda indi bindi cok olacagi icin pahali bisey alip o sekilde harcamak istemem
joie cok hafif bi araba canim chrome modelini cok begenmistim ama ondan once mamas papas begendigin icin fikrimi degistiremedim yoksa joie alirdim alirdim yani esimde sonra bunu aldirdib bunu alcaktim deme mamas papas al gitsin dedi zaten bizim burda otobuslere bebek arabasida alinmiyor ben mecbur kendim arabami jullanicam icin begendigim olsun demistimYaa fiyatida cok uygunmus bunun dusunebilirim o zaman bunu nasil hafif mi peki??
Hafif ya joieler hafif zaten benimkini kiz kucagimdayken tek elimle kapatip bagaja atiyorumYaa fiyatida cok uygunmus bunun dusunebilirim o zaman bunu nasil hafif mi peki??
Cnm bilmiyorum hiç bebek arabası araştırması yaptın mı ama skala çok geniş. Dur gidip bir bebek arabası alayım da geleyim diyemiyorsun. Nerdeyse 4.aydan beri bebek arabası araştırması yapıyorum. Sanki herşeyimi almış bir o kalmış gibi. En pahalı alınacak bebek malzemesi o benim alacaklarım arasında.
Valla soran olsa bile bende diyemem cnm sen bebek arabasını al diye. Eşin taşıyacaksa da hafif ağır hesabı yapmana bile gerek kalmz.
Hic gidip magazaya daha kontrol etmedim ama cabuk karar verecegimi dusunuyorum. Neden bu kadar kararsiz kaldin? Cok fazla model mi begendin hangisini alsam diye mi arada kaldin? Evet esya konusunda besik ve arabayi aldin mi herseyi hallettim gozuyla bakiyo insan. Daha beni telas sarmadijoieye bakarim heralde 3 tekerliler hep hosuma gitmistir bide canli gorunce bakalm karar veririm heralde yaa
Hiçbiri içime sinmedi cnm. Chicconun beğendiğim modelinde portbebe ve çanta vardı fazlaydı ve pahalıydı ondan vazgeçtim. GB pahalı. Joie araba bagajına sığmadı tekerleri çıkarmak zorunda kaldık vs. Beşiği yatağı kıyafetleri tmm. Dolap almayacağım koyacak yerim var. Pregonun ev tipi anakucağını alacam ateş ölçer medikalden alacam markasını hastaneden aldım. Şampuan krem vs hep burdaki konuşmaların beğenilenleri not aldım sadece alması kaldı ama iş bebek arabasına gelince karar veremedim. Bu gidişle almayacam.
Joie bende tavsiye ederim. Gelinimiz çok memnun.
O kadar bakip icine sinmemesi kotu olmus gercekten. Bulursun insallah hem uygun hemde kullanisli bir araba. Gebelik okulunda bashekim geldi iste bu araba puset konusunj anlatti. Kendisinin ikizleri varmis ve diyo cok iyi bi araba aldik eminim 10bin vardir fiyati 1 kez binmemisler. Her cocuk araba sevecek diye bisey yok acele etmeyin dogduktan sonra karar vermek daha mantikli dedi. Hepiniz heyecanlisiniz herseyi tam olsun istiyorsunuz ama bebeginde tercihleri oluyor dedi. Cok mantikliydi acele etme. Olmadi dogumdan sonra bakarsiniz arabaya ilk bir ayda halledersin
Hastaneden slingle cikarabilirsin.ilk iki ay her yere giderken slingle gidebilirsin.genel olarak uyku halinde oldugu icin slingtede annesinin memesine (en sevdigi yere) yakin olacagi icin sling muhtesem oluyor:)Sağol cnm inşallah. Onu da düşündüm almayayım doğduktan sonra alayım. Ama hastaneden çıkarken pusette çıkartırım diye düşündüm. Başka neyle çıkartabilirim ki kucak dışında.
Cnm sen sınavdan sonra başlayacaktın demi alışverişe.
Sağol cnm inşallah. Onu da düşündüm almayayım doğduktan sonra alayım. Ama hastaneden çıkarken pusette çıkartırım diye düşündüm. Başka neyle çıkartabilirim ki kucak dışında.
Cnm sen sınavdan sonra başlayacaktın demi alışverişe.