- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
İyi sabırlı duruyosun valla bana kalsa bugün alıp koycamBakicaz artik ama benim el pahaliya gitmez yineesimle bakarim belki arabalara hic bilmiyorum hele az zaman gecsin de ne besik ne araba modeli belirlemedim gezmem lazim azcik
İyi sabırlı duruyosun valla bana kalsa bugün alıp koycamkızların dediği araba vardı e bebek te indirimde olan onlar gayet güzeller bence aksatma al hemen
O konuda haklısın bakIndirimler hep var yaa 5 aydir hep indirim goruyorum. Hic bitmiyo yani. Sabirliyimdir :) beklerim nolcak. Hepsini alip kenara koyunca da zaman gecmicek boyle bakinca daha heyecanli. Yani karnimdaki bebek olsam hemen dogmak kullanmak isterdim
O konuda haklısın bakçok zamanımız kalmadı ya eksik çok ben çok stres yapıyorum. Maddi anlamda da aynı şekilde
Teşekkürler canımBen onları sadece göbeği düşene kadar kullandım. Bir haftada filan düştü
Bende burdan havlu sipariş ettim bakalım nasıl gelecek? Bornozu büyüyünce giydiririz diye vazgeçtimBurası canım
Kararsız bi insan olduğumdan zaten sıkıntıdayim çıksamda alamamKiz daha zaman cok ne var ki ciksan 2 gunde alirsin herseyi. En temel seyleri al gerisini bebegi gorunce karar verirsin
Ben de senin gibiyim canım, neredeyse her şey bitti çok şükür. Bebişin kıyafetler tamam. Anne yanı beşik aldık pregodan. Dolabı da bellonadan aldık filan. Şimdi bebek arabası seçmem lazım, sırada o varsağolsun abim alacak, sadece modeli söyletir bana fiyatına bakma der ama 3binlik filan bir şey aldıracaksam mutlaka görmem ve iyice içime sinmesi lazım önce.
Dalinden köpük şampuan ve sıvı deterjan aldım. Normalde benim de alerjik bi bünyem olduğu için, hep yumuşatıcı olarak dalin konsantre kullanırım. O evde var o yüzden.
Ateş ölçeri weewellden, süt sağma makinesini krafttan aldık.
Alt açma bezini sleepyden 30luk paket aldık, ıslak havlu da unibabyden 24lü. Bezi son zamanlarda alırız diye düşündüm. Otri bebemizi aldık ama şimdiden. Aklıma şu an gelenler bunlar
Kısaca son olarak bebek arabası, sling, kendime alacağım lohusa pijama takımı, emzirme sütyeni vs ve doğumda vereceğimiz hediyeliklerin hazırlanması varhediyelikleri de bu ay bitiririm diye düşünüyorum inşallah yorulmadan, yavaş yavaş, seve seve yapar öyle oyalanırım
Ayy bugun esim annesine video filan gosterirken ben bi tane besik gondermistim esime onu gormus. Sonra kv tentene soyle istedigi besigi ve karacadan bebek nevresim seti begensin demis. Ben sokbende karacadaki nevresimler pahali onun yerine besik ve bebek arabasini alabilir dedim ne kadar butce dusunduklerini bilmedigim icin hic acmamistim konuyu kendi acmis. 2 sey pahali besik ve araba bosver nevresimi dedim. Sonra 3tekerlekli joie yi gosterdim resmini bana diyo ki bu ucuz degil mi biz amcasinin bebegine hamak bakarken cok once bi arabaya bakmistik 2bin tl civariydi bana onu hatirlatiyor. Dedim bosver uygunlara bakalim 2.000 verirsem o arabayi koynumda yatiririm bana bak guzel bisey begen dedi kizimda sende rahat olan bisey begen dedi. Dedim her pahali kullanisli olmaz. Ben kullanisliligina bakiyorum dedim cok israr ettin gidip bakayim karar veririm dedim
Nasıl olduğu hakkında hiç bi fikrim yok umarım güzel gelirBende burdan havlu sipariş ettim bakalım nasıl gelecek? Bornozu büyüyünce giydiririz diye vazgeçtim
Kararsız bi insan olduğumdan zaten sıkıntıdayim çıksamda alamam
Aayy maşallah senin bitmiş bir şey kalmamış cnm. Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Bebek arabasında çeşit çok fazla fiyat aralığı çok geniş. Valla ben çok zorlandım Allah sana kolaylık versindalilinin yumuşatıcısına hiç denk gelmemiştim cnm ben de bir deneyeyim. Bebişin için de mi onu kullanacaksın.
Süt sağma makinesi almayı şimdilik düşünmüyorum ben cnm. Acil bir durum olursa hastane ile ebebek yanyana sayılır. Ateş ölçer için de hastanede kan takviyesi yapıldığınde kullanılan ateş ölçeri almayı düşünüyorum. Şuan tam adı aklımda değil medilife gibi birşeydi. Tekrar kan alacağım için şimdilik almıyorum onu tam öğrenip alacam.
Lcwden bir tane lohusa takımı söyledim ama beğenmedim. M aldım ama üst sanki xxl. Sling konusunda kararsızım. Hediyelik de sanırım safdece çikolata alacağım. Bir de osmanlı şerbeti.
Biraz öncede pregonun ev tipi anakucağını aldık. Allahım sağlıklıcakla evladımı içinde görmeyi nasip et yarabbim
Bir de ne kadar geçe bırakırsak o kadar zamlanacak. Piyasa çok dengesiz. Dolar euro uçtu. Fiyatlara yansımadan halletmek lazım. Mesela beşiğimizi ilk baktığımız zaman ile aldığımız zaman arasında 70 lira fark vardı. 3 haftada 70 lira zam yedik
Helal olsun valla kayınvalidene cnm takdir ettim. Almasa bile bence böyle söylemesi çok hoş.
Bebek arabası ile karaca nevresim fiyatları ne kadar yakın olabilir ki cnm. Ben ikeadan 160 aldım nevresim takımını mesela. Karacanın ki ne kadar.
Siz de güzel günlerde kullanın canımAayy maşallah senin bitmiş bir şey kalmamış cnm. Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Bebek arabasında çeşit çok fazla fiyat aralığı çok geniş. Valla ben çok zorlandım Allah sana kolaylık versindalilinin yumuşatıcısına hiç denk gelmemiştim cnm ben de bir deneyeyim. Bebişin için de mi onu kullanacaksın.
Süt sağma makinesi almayı şimdilik düşünmüyorum ben cnm. Acil bir durum olursa hastane ile ebebek yanyana sayılır. Ateş ölçer için de hastanede kan takviyesi yapıldığınde kullanılan ateş ölçeri almayı düşünüyorum. Şuan tam adı aklımda değil medilife gibi birşeydi. Tekrar kan alacağım için şimdilik almıyorum onu tam öğrenip alacam.
Lcwden bir tane lohusa takımı söyledim ama beğenmedim. M aldım ama üst sanki xxl. Sling konusunda kararsızım. Hediyelik de sanırım safdece çikolata alacağım. Bir de osmanlı şerbeti.
Biraz öncede pregonun ev tipi anakucağını aldık. Allahım sağlıklıcakla evladımı içinde görmeyi nasip et yarabbim
Bir de ne kadar geçe bırakırsak o kadar zamlanacak. Piyasa çok dengesiz. Dolar euro uçtu. Fiyatlara yansımadan halletmek lazım. Mesela beşiğimizi ilk baktığımız zaman ile aldığımız zaman arasında 70 lira fark vardı. 3 haftada 70 lira zam yedik
Helal olsun valla kayınvalidene cnm takdir ettim. Almasa bile bence böyle söylemesi çok hoş.
Bebek arabası ile karaca nevresim fiyatları ne kadar yakın olabilir ki cnm. Ben ikeadan 160 aldım nevresim takımını mesela. Karacanın ki ne kadar.
Aminnnn inşallah çok zor gerçekten. Allah yardımcimiz olsun inşallahBizde de maddi konular biraz onemli. Kredi filan oduyoz para olsa da hadi hemen harcayayim diyemiyorum. Ya saglikla bebekle ilgili acil bisey olursa diye kenara illaki bir miktar ayiriyorum hep. Borc insanin elini kolunu bagliyo gercekten. Insallah gecer bu gunleriniz
Aynen canim dusunmesi benim icin yeter kendisine de tesekkur ettim ince dusuncesi icin. Esim manyak bana kurban olurum ben sana diyovalla karacanin begendigim nevresim seti 400tl sekerim. 250den basliyo genelde karacadakiler 450ye kadar aralik uzaniyor. Guzel mi evet kesinlikle guzel ama o kadar etmez. Besik kenarligi fln oluyo herseyi takim seklinde. Ama bizim evde gerek yok iste ev hem sicak hemde nevresimi yorgani var suan kizimin. 400 ona verene kadar bir 400 daha koyup araba almak daha onemli bir ihtiyac
Siz de güzel günlerde kullanın canım
Evet canım ya dolar uçuşta, her şey devamlı zamlanıyor. İyi ki erkenden aldık diyorum ben de. Biz de pregodan santa maria anne yanı almıştık Haziranda. 425e aldık o zaman indirimdeydi. Şimdi 600lira. %20ekstra indirime girmiş hepsiburada birkaç günlüğüne ama indirimli hali bile 480lira...
Yumuşatıcı ilk günlerde kullanmam bebişin kıyafetlerine büyük ihtimalle ama zaten yarım kapak filan koyarım makine doluyken bile. Dalin Konsantre Yumuşatıcı Bahar Ninnisi olanın kokusuna bayılıyorum, hem çok hafif hem bebek pudrası gibi tatlı bir kokusu var ve alerji yapmıyor. Tavsiye ederim canım eğer yumuşatıcı düşünüyorsan
Sizin araba tavsiyelerinizi de bakmak için not aldım canım, çok teşekkür ederim
Lcwden ben de lohusa takımı beğenmiştim ama ben alana kadar tükenmiş o modelbir de şimdilik kilo almadım ama son günlerde kaç kilo alırım hangi beden olurum bilmediğim için son zamanlara bıraktım kendime alacaklarımı
Hediyeliklerimize de başladım, dün magnet için keçeden kuşlarımın temelini hazırlamayla, 50 çift kuş bedeni hazır. Bugün de yavaştan dikmeye başlıyorum. Hadi bismillah
Evet canım. Ben de bir tane daha zarif bir tane de rahat iki takım almayı düşünüyorum. Gecelik bir tane lcwden yine aldım hamilelikte de giyiyorum, bir tane daha alabilirim. Emzirmeye pek müsait değil benim pijamalarım filan çünkü. Çok terlermişiz lohusalıkta, yedeklerimiz olsunOo sağlam pahalıymış maşallah :) aynen cnm önceliklere bakmak lazım. Varsa eğer neden ikinci nevresime 400 lira veresin ki.
Sağol cnmyumuşatıcıyı not aldım cnm bir deneyeyim bende. Bizde haftaya bebek arabasını artık alalım diyoruz. Kur artışları fiyatlara yansımadan.
Lcwdaki takımlar fena değil cnm normal takım istediğim için ben fiyatları da uygun arada girip bakıyorum yeni birşeyler gelmiş mi diye.
Sen kendin yapıyorsun ne güzel cnm. Ellerine sağlık. Hemencecik bitiverir inşallah
Çok güzellermiş canım, güzel günlerde kullanınTeyzeler h&m'den oğluma aşağıdakileri sipariş verdim. Çok bayıldım hepsine
Eki Görüntüle 2177028 Eki Görüntüle 2177029 Eki Görüntüle 2177030
Evet canım. Ben de bir tane daha zarif bir tane de rahat iki takım almayı düşünüyorum. Gecelik bir tane lcwden yine aldım hamilelikte de giyiyorum, bir tane daha alabilirim. Emzirmeye pek müsait değil benim pijamalarım filan çünkü. Çok terlermişiz lohusalıkta, yedeklerimiz olsun
Ben de bu haftasonu Altunizadeye gideceğim eski doktoruma, orada kocaman bir joker baby var. Hazır gitmişken oraya uğrayıp bakabiliriz araba modellerine. Kur farkı yansımadan almak lazım çok haklısın. Siz haftasonu alırsanız yaz mutlaka, olur mu canım
Hediyeliklerimiz daha anlamlı olur el emeği olursa diye düşünüyorum. Çok da seviyorum yapmayıyeğenim Salih'e de yapmıştım, şimdi ablam Emira SY in ikinci oğluna da kendi kızıma da ben hazırlamak istiyorum şimdilik hediyelik olarak magnetler ve sosyete şekerlerine başladım. Resmini de atayım 
Şekerlerin arka yüzünde etiket olacak pembelerde Hoşgeldin Betül, mavilerde Hoşgeldin Yusuf
Kızımın magnetleri ve kapı süsü kuş temalı (bu resimdeki magnet), yeğeniminkiler de yusufçuk temalı olacak inşallah