2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Arkadaşlar hani şu iç zıbınlar var ya çıtçıtsız atlet olarak kullanılıyor onlardan 3 tane alsak iyi olur mu? Yoksa direk çıtçıtlı zı ınlardan mı giydirilir ilk ay?

Ben onları sadece göbeği düşene kadar kullandım. Bir haftada filan düştü

anladim canim burdadada oyle yerel magazalar pahali hep burdada sadece joker ve ebebek var jokerdede gb vardi istee bide silvercros vardi oda pahali geldi bize

Ben bir de ilçedeyim cnm. Burda sadece ebebek var. Gerisi yerel mağazalar. Antalyada Gb yi gördüm hayran kaldım şimdi başka bir marka beğenemiyorum. :işsiz:

Ben bir de ilçedeyim cnm. Burda sadece ebebek var. Gerisi yerel mağazalar. Antalyada Gb yi gördüm hayran kaldım şimdi başka bir marka beğenemiyorum. :işsiz:
bende oyelydim canim gb yi gordun akil gitti bende :) sonra ama en cok bebegendigim mamas papas oldu daha uygun diyr onu aldim :)

bende oyelydim canim gb yi gordun akil gitti bende :) sonra ama en cok bebegendigim mamas papas oldu daha uygun diyr onu aldim :)

Burda bir de botti var bugün oraya da baktık cnm mamas papas satıyormuş ama kalmamış 2 hafta sonra yeni arabalar gelecekmiş o zaman bakmaya gideceğim bende. Yaa aynen cnm akıl bırakmadı gb:halay:

Burda bir de botti var bugün oraya da baktık cnm mamas papas satıyormuş ama kalmamış 2 hafta sonra yeni arabalar gelecekmiş o zaman bakmaya gideceğim bende. Yaa aynen cnm akıl bırakmadı gb:halay:
sen hangi modelini begendin canim gb nin

sen hangi modelini begendin canim gb nin

GB maris di cnm benim beğendiğim.
8E1FF387-1BBF-4EA4-BE8E-E26190644C23.jpeg

aynen bende bunu begendum canim ama fiyati cok ucuk geldi bize bizim baktigimizda ana kucagi yoktu yaninda :)

Şubeden bana kampanya 31 temmuza kadar demişti internette hala devam ediyor. Ana kucaksız zaten çok daha ucuk gelir fiyat. Ya bir tarafım bu kadar pahalı araca ne gerek var diyor bir tarafım da ilk çocuğum neden para hesabı yapıyorsun diyor. Tabi bir de eş faktörü var :KK66:

Şubeden bana kampanya 31 temmuza kadar demişti internette hala devam ediyor. Ana kucaksız zaten çok daha ucuk gelir fiyat. Ya bir tarafım bu kadar pahalı araca ne gerek var diyor bir tarafım da ilk çocuğum neden para hesabı yapıyorsun diyor. Tabi bir de eş faktörü var :KK66:
durumun varsa al canim madem

Hamdolsun cnm durumum idar eder ama ben fiyat performans karşılaştırması ile karar vermeye çalışıuorum orda çıkmaza giriyorum. Hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek. İlgin için teşekkür ederim:KK15:

Kızlar selam önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama ben bir liste yaptım.. Sizinle de paylaşmak istedim ilave etmek yada önermek istediğiniz markalar varsa çok sevinirim..
1. Lohusa pijaması ve geceliği
2. Sütyen (Tamamen açılan)
3. Otribebe burun aspiratörü
4. Friendly =Çamaşır deterjanı- yumuşatıcı
5. Tırnak makası
6. Mamajo 5 işlevli mama ısıtıcı ve strelizasyon
7. Lansinoh süt saklama poşeti
8. Aven yada medela göğüs pompası
9. Ağız bezi
10. Banyo süngeri
11. Banyo küveti
12. Ateş ölçer-ALDIM
13. Pişik kremi
14. Islak mendil-Unibaby
15. Lansinoh-Göğüs ucu kremi
16. Lansinoh-Göğüs pedi
17. Lansinoh-Biberon
18. Baby&me-Temizleme pamuğu
19. Avent-Emzik
20. Mustela- Köpük Şampuan
21. Sudocream-Bebek bakım kremi
22. Muslin Örtü- ALDIM
Canim sen bilirsin ama Mamajoo 5 fonksiyonlunun e bebekteki yorumlarina bi bak istersen pek memnun degil insanlar sanki. Bende 3 fonksiyonlusunu almayi düsünüyorum hem daha uygun fiyatida

Kızlar jokerde satılan GB markalı bebek arabalarını bilen var mı veya kullanan satıcı pek bir övdüde.
Birde casual cadillac var o kadar çok görüyorum ki artık kullan veya alan var mı.
Casual cadillac için bir arkadaşım bebek için çok rahat çok sağlam hiç sarsıntı yapmıyor ama çok ağır bir araba, tek başına kapatıp açmak çok zor demişti.

Hamdolsun cnm durumum idar eder ama ben fiyat performans karşılaştırması ile karar vermeye çalışıuorum orda çıkmaza giriyorum. Hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek. İlgin için teşekkür ederim:KK15:
eğer durumun varsa ve o fiyat seviyelerine çıkmayı düşünüyorsun herkesin tavsiyesi inglesina trilogy. Kullanan herkes çok memnun, hem çok hafif hem sağlam diyorlar. Sonrasında baston puset almaya gerek kalmıyormuş. Ama ana kucağıyla beravbr 3900 filan fiyat gördüğüm kadarıyla. Ben de çok kararsızım, değer mi değmez mi diye. Devam ediyorum araştırmaya.

Valla fiyat performans degerlendirmesinde joie en ust surada.alipta memnun degilim diyen 1 kisi gormedim.tas gibi cikti oyle hor kullandikki anlatamam.gecen oglana alisverise e bebege giderken esim suruyodu arabayi diyoki şu arabaya verdigimiz paraya helal olsun dersenki kirildi yenisi alalim hic uzulmem zaten parasini 40 kere cikardi ne begeniyosan al derim :)
Kocam bile memnun arabadan

Casual cadillac için bir arkadaşım bebek için çok rahat çok sağlam hiç sarsıntı yapmıyor ama çok ağır bir araba, tek başına kapatıp açmak çok zor demişti.

eğer durumun varsa ve o fiyat seviyelerine çıkmayı düşünüyorsun herkesin tavsiyesi inglesina trilogy. Kullanan herkes çok memnun, hem çok hafif hem sağlam diyorlar. Sonrasında baston puset almaya gerek kalmıyormuş. Ama ana kucağıyla beravbr 3900 filan fiyat gördüğüm kadarıyla. Ben de çok kararsızım, değer mi değmez mi diye. Devam ediyorum araştırmaya.

Casual kullanan çok fazla kişi var çevrede gördüğüm cnm. Tip olarak da beğenmiştim. Ağırsa zaten hiç benlik değil.

Onu da listeme ekleyeyim cnm araştırmak için. Benim istediğim kolay açıp kapayabileceğim sürüşü kolay elbette bebeğim için rahat ve güvenlikli olması. Arabanın bagajına sığabilmesi ve puseti araba koltuğu olarak kullanabilmek. Bunlara en uygun orta segment tercihim ama bulamazsam üst segment almayı düşünüyorum. Önerin için teşekkür ederim. Dediğin gibi araştırmaya devam :KK66:

Valla fiyat performans degerlendirmesinde joie en ust surada.alipta memnun degilim diyen 1 kisi gormedim.tas gibi cikti oyle hor kullandikki anlatamam.gecen oglana alisverise e bebege giderken esim suruyodu arabayi diyoki şu arabaya verdigimiz paraya helal olsun dersenki kirildi yenisi alalim hic uzulmem zaten parasini 40 kere cikardi ne begeniyosan al derim :)
Kocam bile memnun arabadan

Gelinimizde joie aldı cnm. Bende sürüyorum gerçekten araba kayıyor:KK48: fiyat olarak süper pusetlisi bin lira civarında gel gelelim arabanın arkasına sığmıyor. Arka iki tekerleği çıkarıp öyle sığdırabiliyoruz. Bizim bagaj biraz küçük sanırım çünkü joie iri bir araba değil.

Yuh yaa cok pahali. Resmen ustune az daha koysan 4 tekerlekli dusuk model bir araba alsirsin4.000e bebek arabasi mi olur... Dunde bnm kv demis bisey almayayim mi battaniye fln alsam demis. Dedim ev sicak belki bebekte sicagi sevmicek. Suan yorgani var alipta kullanamayabilir dedim. O kadar para vermesin ben ihtiyac neyse soyleyim onu alir dedim. Ama butcesini bilmiyorum hic hani bu konuda neler almak istiyor. Arkadasimda bebek arabasini soyle alsin en pahali o dedi :KK71: ama kararsiz kaldim. Pahali bisey de isteyemem sanirim ay bilmiyorum. Doguma yakin bizde karar veririz heralde araba konusunda :işsiz:

Son düzenleme:
Gelinimizde joie aldı cnm. Bende sürüyorum gerçekten araba kayıyor:KK48: fiyat olarak süper pusetlisi bin lira civarında gel gelelim arabanın arkasına sığmıyor. Arka iki tekerleği çıkarıp öyle sığdırabiliyoruz. Bizim bagaj biraz küçük sanırım çünkü joie iri bir araba değil.
3 tekerleklisi 3 e katlaniyo ona baktinmi canta kadar oluyo.bizimki 4 tekerleklide arkadasiminki 3 tekerkekli canta kadar katlayip on koltugun altina koyuyo :) bagaji hic acmiyo :) onunda varmis anakucagi

X