2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Hiçbiri içime sinmedi cnm. Chicconun beğendiğim modelinde portbebe ve çanta vardı fazlaydı ve pahalıydı ondan vazgeçtim. GB pahalı. Joie araba bagajına sığmadı tekerleri çıkarmak zorunda kaldık vs. Beşiği yatağı kıyafetleri tmm. Dolap almayacağım koyacak yerim var. Pregonun ev tipi anakucağını alacam ateş ölçer medikalden alacam markasını hastaneden aldım. Şampuan krem vs hep burdaki konuşmaların beğenilenleri not aldım sadece alması kaldı ama iş bebek arabasına gelince karar veremedim. Bu gidişle almayacam. :işsiz:

Joie bende tavsiye ederim. Gelinimiz çok memnun.
Chicco'nun arabalarını önermiyorlar pek canım. Bir arkadaşımız almış söylenip duruyor, ismine güvenip aldık böyle kullanışsız bir şey görmedik diyorlar. Seninle kriterlerimiz aşağı yukarı aynı, ben araştırmalarım sonucu bir kaç marka/model not etmiştim. Paylaşayım sen de araştır fikir olur. Hiç birine fiziksel olarak bakmadım daha. Bunlara bakıp öyle karar vericem.

-Kraft oslo travel sistem
-Peg Perego Book Plus sportivo
-Prego Quattro Travel sistem
-Mamas Papas Sola 2
-Mamas Papas Armadillo Flip

Hastaneden slingle cikarabilirsin.ilk iki ay her yere giderken slingle gidebilirsin.genel olarak uyku halinde oldugu icin slingtede annesinin memesine (en sevdigi yere) yakin olacagi icin sling muhtesem oluyor:)
Ama benimki gibi dertlerin varsa mesela kv deye gidiyoduk slingle gidersem bebegi cikar cikar cikqr tutturuyolardi cikardigim an hop kucaktan kucaga basliyo alabilene ask olsun...sonra nasil agladigini bilmedigimiz bebek krize giriyodu.1 kez o hatayi yaptim sonra hep anakucagiyla gittik.iceri girmeden daha ayakkabiyi cikarirken aliyolardi anakucagini goturuyolardi ama bebek uyudugu icin kimse icinden alamiyo.uyaninca ben beslemek icin alip uyutup geri koyuyodum uzaktan seviyolardi kucaktan kucaga yapip bebegi deli edemiyolardi...ama boyle dertlerim yok akraba geezmiycez diyosan araba secene kadar sling gayet yeterli

Cnm ben sezeryan istiyorum Allahtan bir manilik olmazsa o yüzden ben slingi kullanamam. Eşimde slingi istemiyor biraz büyüsün kanguru ile gezdirecek :halay:bir de slingi çıkarıp takması zor mu.

Evet canim. Onumuzdeki hafta ufak ufak almaya baslamayi dusunuyorum. Bebek icin sadece yenidogan alcam 2 adet bide kendime lohusa takimlari alirim ama kiyafetleri ailem almak istiyo ben begencem onlar alir :) onun disinda orgu fln baslamayi dusunuyorum. Gelisimle ilgili kitaplar aldim onlari okuyacagim. Kalan zamani da boyle gecirmeyi dusunuyorum :)

Aldıklarını sağlıcakla giysin inşallah. Ben de pek kıyafet almadım zaten oğluşum kuzenin eskilerini giyecek:KK45:

Chicco'nun arabalarını önermiyorlar pek canım. Bir arkadaşımız almış söylenip duruyor, ismine güvenip aldık böyle kullanışsız bir şey görmedik diyorlar. Seninle kriterlerimiz aşağı yukarı aynı, ben araştırmalarım sonucu bir kaç marka/model not etmiştim. Paylaşayım sen de araştır fikir olur. Hiç birine fiziksel olarak bakmadım daha. Bunlara bakıp öyle karar vericem.

-Kraft oslo travel sistem
-Peg Perego Book Plus sportivo
-Prego Quattro Travel sistem
-Mamas Papas Sola 2
-Mamas Papas Armadillo Flip

Çok teşekkür ederim cnm. Sola 2 yağmur söylemişti onu listeme ekledim. Şimdi deiğerlerini de ekleyeyim.

Cnm ben sezeryan istiyorum Allahtan bir manilik olmazsa o yüzden ben slingi kullanamam. Eşimde slingi istemiyor biraz büyüsün kanguru ile gezdirecek :halay:bir de slingi çıkarıp takması zor mu.

Aldıklarını sağlıcakla giysin inşallah. Ben de pek kıyafet almadım zaten oğluşum kuzenin eskilerini giyecek:KK45:

Çok teşekkür ederim cnm. Sola 2 yağmur söylemişti onu listeme ekledim. Şimdi deiğerlerini de ekleyeyim.
Yok canim bende sezeryanla dogurdum hastaneden kiz kucagimda yuruyerek ciktim.2 de dogum yaptim ertesi gun 10 da ciktik 24 saat dolmadan:KK70: kullanirsin yani sorun yok:super:
Sling icin video izlerken bu ne be diyosun ilk takarken bidaha takamam diyosun ikinci kez takarken oo usta slingci oluyosun:halay: cok keyifli hemde bebegin memende durdukca oksitoksn salhliyosun sutun fiskiriyo:halay:

Hiçbiri içime sinmedi cnm. Chicconun beğendiğim modelinde portbebe ve çanta vardı fazlaydı ve pahalıydı ondan vazgeçtim. GB pahalı. Joie araba bagajına sığmadı tekerleri çıkarmak zorunda kaldık vs. Beşiği yatağı kıyafetleri tmm. Dolap almayacağım koyacak yerim var. Pregonun ev tipi anakucağını alacam ateş ölçer medikalden alacam markasını hastaneden aldım. Şampuan krem vs hep burdaki konuşmaların beğenilenleri not aldım sadece alması kaldı ama iş bebek arabasına gelince karar veremedim. Bu gidişle almayacam. :işsiz:

Joie bende tavsiye ederim. Gelinimiz çok memnun.
Ben de senin gibiyim canım, neredeyse her şey bitti çok şükür. Bebişin kıyafetler tamam. Anne yanı beşik aldık pregodan. Dolabı da bellonadan aldık filan. Şimdi bebek arabası seçmem lazım, sırada o var :KK48: sağolsun abim alacak, sadece modeli söyletir bana fiyatına bakma der ama 3binlik filan bir şey aldıracaksam mutlaka görmem ve iyice içime sinmesi lazım önce.

Dalinden köpük şampuan ve sıvı deterjan aldım. Normalde benim de alerjik bi bünyem olduğu için, hep yumuşatıcı olarak dalin konsantre kullanırım. O evde var o yüzden.

Ateş ölçeri weewellden, süt sağma makinesini krafttan aldık.

Alt açma bezini sleepyden 30luk paket aldık, ıslak havlu da unibabyden 24lü. Bezi son zamanlarda alırız diye düşündüm. Otri bebemizi aldık ama şimdiden. Aklıma şu an gelenler bunlar :KK48:

Kısaca son olarak bebek arabası, sling, kendime alacağım lohusa pijama takımı, emzirme sütyeni vs ve doğumda vereceğimiz hediyeliklerin hazırlanması var :KK200: hediyelikleri de bu ay bitiririm diye düşünüyorum inşallah yorulmadan, yavaş yavaş, seve seve yapar öyle oyalanırım :KK36::KK36:

kızlar bunu yaptım kızıma

Eklentiler

• IMG_20180804_134548.jpg
    IMG_20180804_134548.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20180804_134541.jpg
    IMG_20180804_134541.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar göğüs pompası alacağım çok pahalı birşey olmasın baby me alayım diyorum. Ve bu arada göğüs kalkanı ve koruyucu arasında ki fark nedir ? Göğüs kalkanı avent var ve Dr browns var neye göre almalıyım

Ayy bugun esim annesine video filan gosterirken ben bi tane besik gondermistim esime onu gormus. Sonra kv tentene soyle istedigi besigi ve karacadan bebek nevresim seti begensin demis. Ben sok:oha: bende karacadaki nevresimler pahali onun yerine besik ve bebek arabasini alabilir dedim :KK70: ne kadar butce dusunduklerini bilmedigim icin hic acmamistim konuyu kendi acmis. 2 sey pahali besik ve araba bosver nevresimi dedim. Sonra 3tekerlekli joie yi gosterdim resmini bana diyo ki bu ucuz degil mi :KK70: biz amcasinin bebegine hamak bakarken cok once bi arabaya bakmistik 2bin tl civariydi bana onu hatirlatiyor. Dedim bosver uygunlara bakalim 2.000 verirsem o arabayi koynumda yatiririm:KK70: bana bak guzel bisey begen dedi kizimda sende rahat olan bisey begen dedi. Dedim her pahali kullanisli olmaz. Ben kullanisliligina bakiyorum dedim cok israr ettin gidip bakayim karar veririm dedim :KK70:

Son düzenleme:
Ayy bugun esim annesine video filan gosterirken ben bi tane besik gondermistim esime onu gormus. Sonra kv tentene soyle istedigi besigi ve karacadan bebek nevresim seti begensin demis. Ben sok:oha: bende karacadaki nevresimler pahali onun yerine besik ve bebek arabasini alabilir dedim :KK70: ne kadar butce dusunduklerini bilmedigim icin hic acmamistim konuyu kendi acmis. 2 sey pahali besik ve araba bosver nevresimi dedim. Sonra 3tekerlekli joie yi gosterdim resmini bana diyo ki bu ucuz degil mi :KK70: biz amcasinin bebegine hamak bakarken cok once bi arabaya bakmistik 2bin tl civariydi bana onu hatirlatiyor. Dedim bosver uygunlara bakalim 2.000 verirsem o arabayi koynumda yatiririm:KK70: bana bak guzel bisey begen dedi kizimda sende rahat olan bisey begen dedi. Dedim her pahali kullanisli olmaz. Ben kullanisliligina bakiyorum dedim cok israr ettin gidip bakayim karar veririm dedim :KK70:
Valla helal olsun fırsat bu fırsat:KK70:

X