Chicco'nun arabalarını önermiyorlar pek canım. Bir arkadaşımız almış söylenip duruyor, ismine güvenip aldık böyle kullanışsız bir şey görmedik diyorlar. Seninle kriterlerimiz aşağı yukarı aynı, ben araştırmalarım sonucu bir kaç marka/model not etmiştim. Paylaşayım sen de araştır fikir olur. Hiç birine fiziksel olarak bakmadım daha. Bunlara bakıp öyle karar vericem.Hiçbiri içime sinmedi cnm. Chicconun beğendiğim modelinde portbebe ve çanta vardı fazlaydı ve pahalıydı ondan vazgeçtim. GB pahalı. Joie araba bagajına sığmadı tekerleri çıkarmak zorunda kaldık vs. Beşiği yatağı kıyafetleri tmm. Dolap almayacağım koyacak yerim var. Pregonun ev tipi anakucağını alacam ateş ölçer medikalden alacam markasını hastaneden aldım. Şampuan krem vs hep burdaki konuşmaların beğenilenleri not aldım sadece alması kaldı ama iş bebek arabasına gelince karar veremedim. Bu gidişle almayacam.
Joie bende tavsiye ederim. Gelinimiz çok memnun.
Hastaneden slingle cikarabilirsin.ilk iki ay her yere giderken slingle gidebilirsin.genel olarak uyku halinde oldugu icin slingtede annesinin memesine (en sevdigi yere) yakin olacagi icin sling muhtesem oluyor:)
Ama benimki gibi dertlerin varsa mesela kv deye gidiyoduk slingle gidersem bebegi cikar cikar cikqr tutturuyolardi cikardigim an hop kucaktan kucaga basliyo alabilene ask olsun...sonra nasil agladigini bilmedigimiz bebek krize giriyodu.1 kez o hatayi yaptim sonra hep anakucagiyla gittik.iceri girmeden daha ayakkabiyi cikarirken aliyolardi anakucagini goturuyolardi ama bebek uyudugu icin kimse icinden alamiyo.uyaninca ben beslemek icin alip uyutup geri koyuyodum uzaktan seviyolardi kucaktan kucaga yapip bebegi deli edemiyolardi...ama boyle dertlerim yok akraba geezmiycez diyosan araba secene kadar sling gayet yeterli
Evet canim. Onumuzdeki hafta ufak ufak almaya baslamayi dusunuyorum. Bebek icin sadece yenidogan alcam 2 adet bide kendime lohusa takimlari alirim ama kiyafetleri ailem almak istiyo ben begencem onlar alir :) onun disinda orgu fln baslamayi dusunuyorum. Gelisimle ilgili kitaplar aldim onlari okuyacagim. Kalan zamani da boyle gecirmeyi dusunuyorum :)
Chicco'nun arabalarını önermiyorlar pek canım. Bir arkadaşımız almış söylenip duruyor, ismine güvenip aldık böyle kullanışsız bir şey görmedik diyorlar. Seninle kriterlerimiz aşağı yukarı aynı, ben araştırmalarım sonucu bir kaç marka/model not etmiştim. Paylaşayım sen de araştır fikir olur. Hiç birine fiziksel olarak bakmadım daha. Bunlara bakıp öyle karar vericem.
-Kraft oslo travel sistem
-Peg Perego Book Plus sportivo
-Prego Quattro Travel sistem
-Mamas Papas Sola 2
-Mamas Papas Armadillo Flip
Yok canim bende sezeryanla dogurdum hastaneden kiz kucagimda yuruyerek ciktim.2 de dogum yaptim ertesi gun 10 da ciktik 24 saat dolmadanCnm ben sezeryan istiyorum Allahtan bir manilik olmazsa o yüzden ben slingi kullanamam. Eşimde slingi istemiyor biraz büyüsün kanguru ile gezdirecekbir de slingi çıkarıp takması zor mu.
Aldıklarını sağlıcakla giysin inşallah. Ben de pek kıyafet almadım zaten oğluşum kuzenin eskilerini giyecek
Çok teşekkür ederim cnm. Sola 2 yağmur söylemişti onu listeme ekledim. Şimdi deiğerlerini de ekleyeyim.
Ben de senin gibiyim canım, neredeyse her şey bitti çok şükür. Bebişin kıyafetler tamam. Anne yanı beşik aldık pregodan. Dolabı da bellonadan aldık filan. Şimdi bebek arabası seçmem lazım, sırada o varHiçbiri içime sinmedi cnm. Chicconun beğendiğim modelinde portbebe ve çanta vardı fazlaydı ve pahalıydı ondan vazgeçtim. GB pahalı. Joie araba bagajına sığmadı tekerleri çıkarmak zorunda kaldık vs. Beşiği yatağı kıyafetleri tmm. Dolap almayacağım koyacak yerim var. Pregonun ev tipi anakucağını alacam ateş ölçer medikalden alacam markasını hastaneden aldım. Şampuan krem vs hep burdaki konuşmaların beğenilenleri not aldım sadece alması kaldı ama iş bebek arabasına gelince karar veremedim. Bu gidişle almayacam.
Joie bende tavsiye ederim. Gelinimiz çok memnun.
Ellerine sağlık canım, güzel günlerde kullanın, çok güzel olmuşkızlar bunu yaptım kızıma
teşekkür ederim canımmmmEllerine sağlık canım, güzel günlerde kullanın, çok güzel olmuş
Cok begendim gule gule eskitinkızlar bunu yaptım kızıma
aminn canım teşekkür ederizCok begendim gule gule eskitin
Ben ikisinide aldık takım olarak .kızlar bornoz takımı gereklımı yoksa su basını gecırmelı havlular yeterlı mı?
Ben ikisinide aldık takım olarak .
Aldıktan sonra daha uygun bi yer buldum atarım istersen canım[/QUOTE
Olur cnm
Bornozu büyüyünce anca giydirebiliriz diye düşünüyorum. Ben şimdilik sadece o şapkalı havlulardan aldım ben canım. Lcwhomeda uyguna geldi.kızlar bornoz takımı gereklımı yoksa su basını gecırmelı havlular yeterlı mı?
Iste bende orda tereddütte kaldim o yüzden sizin fikrinizi aliyim dedimBornozu büyüyünce anca giydirebiliriz diye düşünüyorum. Ben şimdilik sadece o şapkalı havlulardan aldım ben canım. Lcwhomeda uyguna geldi.
Valla helal olsun fırsat bu fırsatAyy bugun esim annesine video filan gosterirken ben bi tane besik gondermistim esime onu gormus. Sonra kv tentene soyle istedigi besigi ve karacadan bebek nevresim seti begensin demis. Ben sokbende karacadaki nevresimler pahali onun yerine besik ve bebek arabasini alabilir dedim ne kadar butce dusunduklerini bilmedigim icin hic acmamistim konuyu kendi acmis. 2 sey pahali besik ve araba bosver nevresimi dedim. Sonra 3tekerlekli joie yi gosterdim resmini bana diyo ki bu ucuz degil mi biz amcasinin bebegine hamak bakarken cok once bi arabaya bakmistik 2bin tl civariydi bana onu hatirlatiyor. Dedim bosver uygunlara bakalim 2.000 verirsem o arabayi koynumda yatiririm bana bak guzel bisey begen dedi kizimda sende rahat olan bisey begen dedi. Dedim her pahali kullanisli olmaz. Ben kullanisliligina bakiyorum dedim cok israr ettin gidip bakayim karar veririm dedim
Valla helal olsun fırsat bu fırsat