guzelmiss canim :)Ay bunlarin desenlerine bayildim ya fiyat sordumda daha yazmadilarEki Görüntüle 2174388
İnşallah canım hep güzel günlerimiz olsun, sağlık sıhhatle kullanalım inşallahMaşallah güle güle giysin prensesim
olsun canım seninkinide allah içine sindirdin.Ah keşke bilseydim ondan alırdım
265 tlymis simdi cevap geldi alt tarafi nevresim takimi ya şaşırmışlar iyiceguzelmiss canim :)
Cok guzel mis kuzum gule gule giysin Betüş :)Önce lcwden aldıklarım
Bunlar 3-6 aylık kıyafetler. Battaniyemiz penye ve banyo havlumuz. Kısa çoraplarımız da 0-6 aylık.
Eki Görüntüle 2174398 Eki Görüntüle 2174399
Takımlar 0-1 aylıkiç zıbınların da ikisi 0-3 ikisi 3-6
Eki Görüntüle 2174400 Eki Görüntüle 2174401
ohaaa diyorum baya pahaliymis yaa niye oyleumiski yani ozellimleri neymiss :) az once lcw dekilerw pahali dedim ciktim yaa :) onlar daha uygunmus vallahi265 tlymis simdi cevap geldi alt tarafi nevresim takimi ya şaşırmışlar iyice
Nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum 9472827 tane uyku tulumu almis biri olarak mikropolar ,pelus , sweet , dolgulu ,dolgusuz cesitlerin tamamini deneyip uyku tulumu isine servet yatirdiktan sonra woolnat miydi neydi o markanin yün uyku tulumlarini kesfettim.incecik bisey fakat üsutmuyor ve terletmiyor :)Kizlar bende e bebekten sipariş verdim ama henez gelmedi. Birde benim ev ne yaparsam yapayım serin oluyor o yüzden uyku tulumu gibi bişey düşünüyorum bunlar kullanilabilirmi uyku tulumu olarak bilginiz varmı
Aman zaten uyku tulumuyla yatiyolar yatagin icine bile sokmadim ben bi pike alip sersem yetiyo guzel gorunmus oluyo :) iste hala heves...ohaaa diyorum baya pahaliymis yaa niye oyleumiski yani ozellimleri neymiss :) az once lcw dekilerw pahali dedim ciktim yaa :) onlar daha uygunmus vallahi
Aaaa çok teşekkür ederim , hiç bilgim olmadığı için merak ettim bir araştırıp bakayım. Geçen yıl eşim bi çocuğu bununla görmüş dışarıda çok beğenmiş almak istiyoruz zaten ama uyku tulumu niyetine de kullanılabilir mi acaba ? Normalde giydiririm Gündüz zaten . Söylediğiniz markayada hemen BakiyimNacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum 9472827 tane uyku tulumu almis biri olarak mikropolar ,pelus , sweet , dolgulu ,dolgusuz cesitlerin tamamini deneyip uyku tulumu isine servet yatirdiktan sonra woolnat miydi neydi o markanin yün uyku tulumlarini kesfettim.incecik bisey fakat üsutmuyor ve terletmiyor :)
Benim kardesimim astimi vardi ona senelerce yun atlet giydirdik o yuzden yin tulum oldugunu gorunce aradigimi buldum dedim gercektende hakli ciktim.kocam gordu bune incecik donar bunla dedi adamin ici rahat etmedi gece 386363 kez kontrol etti ama sabah kizi yataktan o aldi tulumdan cikardi ay firindan yeni cikmis ekmek gibi dedi :)
Diger tulumlar gece terletiyo boylece kiyafeti islaniyo islak islak icinde kaliyo ayy deli ettiler beni hepsinden var disari cikarken giydirdim istersen hepsini sana gonderiym bosa para sacma ben herkese yetecek kadar sactim.
Hemen o sayfayi bulup ekliyorum fotoEki Görüntüle 2174416
Ne kadara almıştın peki?olsun canım seninkinide allah içine sindirdin.
Uyku tulumu olanlar disarda giyilcek gibibdegil ya baya uykuda rahatlik icin tasarlanmis ayaklar uzun boylece cekiyosun ayaklarda tulumun icinde kaliyo baya fermuarli cadir gibi.ama senin fotografini attiklarini disarda giydirebilirsin cok guzel oluyo heleki bizimkiler kis bebegi hic usumuyolar onlarin icinde :)Aaaa çok teşekkür ederim , hiç bilgim olmadığı için merak ettim bir araştırıp bakayım. Geçen yıl eşim bi çocuğu bununla görmüş dışarıda çok beğenmiş almak istiyoruz zaten ama uyku tulumu niyetine de kullanılabilir mi acaba ? Normalde giydiririm Gündüz zaten . Söylediğiniz markayada hemen Bakiyim
Onları daha önce almıştım canım hmden. Havlu çorapları yenidoğan olarak aldım büyük olmasınlar diye, 3lü. Yerim ben o minnoş ayaklarıCok guzel mis kuzum gule gule giysin Betüş :)
Bide boyle onden citcitli yenidogan zibin ve yenidogan havlu corap al lcw den.yenidogan coraplari bile yaza kadar giyer :) 0-6 aylari anca 1 yasindan sonra giyer kizlarin ayagi minicik oluyo :) Eki Görüntüle 2174409
Kiz bu tosbaglara ayakkabi almak bile dert 19 aylik oldu 19 numara buyuk geliyo halaOnları daha önce almıştım canım hmden. Havlu çorapları yenidoğan olarak aldım büyük olmasınlar diye, 3lü. Yerim ben o minnoş ayakları
Çok teşekkür ederiz teyzesi
Dimi haklısın iyice bakıp öyle alayım çok teşekkür ederimUyku tulumu olanlar disarda giyilcek gibibdegil ya baya uykuda rahatlik icin tasarlanmis ayaklar uzun boylece cekiyosun ayaklarda tulumun icinde kaliyo baya fermuarli cadir gibi.ama senin fotografini attiklarini disarda giydirebilirsin cok guzel oluyo heleki bizimkiler kis bebegi hic usumuyolar onlarin icinde :)
110 tl idi sanırım.Ne kadara almıştın peki?
Evet bildigin banyo lifinin muslini.havali isim sadeceArkadaşlar müslin banyo silgi ne demek? Silgi ne oluyor ? Bildiğimiz banyo bezi değil mi
Olsun canım iki numara kız olur belki ona kullanırsınYaaa kız giysileri neden bu kadar güzel ben daha giysi almadım halası almış babanesi örüyor, kızım olsaydı annem benim eski giysilerini çıkarmıştı dolaptan elbiselerim şapkalarım yeleklerim ahhhh içimde patladı hepsi
Oy minnoş yaKiz bu tosbaglara ayakkabi almak bile dert 19 aylik oldu 19 numara buyuk geliyo halaarkadasimin oglu 15 aylik 21 giyiyo her markada var 21