2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Cok guzel mis kuzum gule gule giysin Betüş :)
Bide boyle onden citcitli yenidogan zibin ve yenidogan havlu corap al lcw den.yenidogan coraplari bile yaza kadar giyer :) 0-6 aylari anca 1 yasindan sonra giyer kizlarin ayagi minicik oluyo :)

Kizlar bende e bebekten sipariş verdim ama henez gelmedi. Birde benim ev ne yaparsam yapayım serin oluyor o yüzden uyku tulumu gibi bişey düşünüyorum bunlar kullanilabilirmi uyku tulumu olarak bilginiz varmı

Eklentiler

• Screenshot_20180731-214339.png
    86,7 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20180731-214055.png
    67,9 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar bende e bebekten sipariş verdim ama henez gelmedi. Birde benim ev ne yaparsam yapayım serin oluyor o yüzden uyku tulumu gibi bişey düşünüyorum bunlar kullanilabilirmi uyku tulumu olarak bilginiz varmı
Nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum 9472827 tane uyku tulumu almis biri olarak mikropolar ,pelus , sweet , dolgulu ,dolgusuz cesitlerin tamamini deneyip uyku tulumu isine servet yatirdiktan sonra woolnat miydi neydi o markanin yün uyku tulumlarini kesfettim.incecik bisey fakat üsutmuyor ve terletmiyor :)
Benim kardesimim astimi vardi ona senelerce yun atlet giydirdik o yuzden yin tulum oldugunu gorunce aradigimi buldum dedim gercektende hakli ciktim.kocam gordu bune incecik donar bunla dedi adamin ici rahat etmedi gece 386363 kez kontrol etti ama sabah kizi yataktan o aldi tulumdan cikardi ay firindan yeni cikmis ekmek gibi dedi :)
Diger tulumlar gece terletiyo boylece kiyafeti islaniyo islak islak icinde kaliyo ayy deli ettiler beni hepsinden var disari cikarken giydirdim istersen hepsini sana gonderiym bosa para sacma ben herkese yetecek kadar sactim.
Hemen o sayfayi bulup ekliyorum foto

Aaaa çok teşekkür ederim , hiç bilgim olmadığı için merak ettim bir araştırıp bakayım. Geçen yıl eşim bi çocuğu bununla görmüş dışarıda çok beğenmiş almak istiyoruz zaten ama uyku tulumu niyetine de kullanılabilir mi acaba ? Normalde giydiririm Gündüz zaten . Söylediğiniz markayada hemen Bakiyim

Uyku tulumu olanlar disarda giyilcek gibibdegil ya baya uykuda rahatlik icin tasarlanmis ayaklar uzun boylece cekiyosun ayaklarda tulumun icinde kaliyo baya fermuarli cadir gibi.ama senin fotografini attiklarini disarda giydirebilirsin cok guzel oluyo heleki bizimkiler kis bebegi hic usumuyolar onlarin icinde :)

Onları daha önce almıştım canım hmden. Havlu çorapları yenidoğan olarak aldım büyük olmasınlar diye, 3lü. Yerim ben o minnoş ayakları

Çok teşekkür ederiz teyzesi

Onları daha önce almıştım canım hmden. Havlu çorapları yenidoğan olarak aldım büyük olmasınlar diye, 3lü. Yerim ben o minnoş ayakları

Çok teşekkür ederiz teyzesi
Kiz bu tosbaglara ayakkabi almak bile dert 19 aylik oldu 19 numara buyuk geliyo hala arkadasimin oglu 15 aylik 21 giyiyo her markada var 21

Dimi haklısın iyice bakıp öyle alayım çok teşekkür ederim

Arkadaşlar müslin banyo silgi ne demek? Silgi ne oluyor ? Bildiğimiz banyo bezi değil mi

Olsun canım iki numara kız olur belki ona kullanırsın bu arada ben de erkek kıyafetlerine bayılıyorum

Kiz bu tosbaglara ayakkabi almak bile dert 19 aylik oldu 19 numara buyuk geliyo hala arkadasimin oglu 15 aylik 21 giyiyo her markada var 21
Oy minnoş ya ilerde daha şanslı olacaklar ama istedikleri ayakkabıya numara bulurlar. Büyük numarada topuklu ayakkabı filan çok bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…