- 7 Nisan 2009
- 2.579
- 1.836
Evet mevsimide tutuyosa super olur :) kiyafetlere verilen paraya yazik gercekten..
Mevsim hiç tutmuyor aslında, onlar haziran bebeğiydi ama kısa kollu çıtçıtlılar , penye altlar filan uyar diye düşünüyorum.
Benim de şansıma hem yegenimden hem eşimin yegeninden o kadar çok elbise ayakkabı geldi ki Salih'e neredeyse hiç birşey almadım. Hala daha gelen hediyeleri filan kullanıyoruz. Yusuf da abisi gibi masrafsız büyüyecek muhtemelen :) sen de en güzelini yapmışsın. Çocukların yediği helal giydiği haram diye bir söz duymuştum komik ama doğru :) o kadar hızlı büyüyorlar ki hiç oyle ikinci el filan diye düşünmemek lazim zaten ilk giydiren de 5 kere giydirmeden büyüdüğü için hepsi de sapasaglamdir.
Aynen öyle canım. Hepsi sapasağlam, tertemiz mis gibi, neden ikinci el diye düşüneyim ki can parçam yeğenimin kıyafetlerini oğluma giydirmekten aksine mutluluk duyarım. Arkadaşlarımdan, ablamdan bir sürü hamile kıyafeti de aldım, her gün işe geliyorum değişe değişe de giyiyorum her gün. Onlar da kısacık süre giyiliyor, ne gerek var büyük paralar vermeye.