2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Marketten aldığımız herhangi bir elma sirkesi mi? Peki makineye zararı var mı?
Yok kusum hicbir zarari yok aksine sirke hem deterjan kalintisini hem kireci temizliyo.migrosun sirkesi 1.5tl ben onu kullaniyorum.arastir internetten gorursun.

Bulasik makinasi icin parlatici olarak beyaz sirke kullananda cok var deterjan kalintisi olmasin diye bulasiklarda ama valla ben beceremedim onu hep su lekesi oldu.

Kalbim10da kızlar tavsiye edermisiniz ona göre bende sipariş edeyim şimdiden başlangıç yapayım. fiyatı uygunmuş daha ben bişey almadım bari o tarz şeylere başlıyayım
kuzum brn aldim hatta alirkende dalga gectim allah cok cok kullanmayi nasip etmezin diye evde kendimize denedik iyiydi yani cok para vermeyi dusunmuyordum zaten boyle seylere aldim gittim :)

kuzum brn aldim hatta alirkende dalga gectim allah cok cok kullanmayi nasip etmezin diye evde kendimize denedik iyiydi yani cok para vermeyi dusunmuyordum zaten boyle seylere aldim gittim :)
ablam diyo biz kol altı ölçenden aldık 2dk durmuyo bile böyle şeylere para serme diye.
zaten şansıma bi başlayamadım alışverişe dün babam aradı nakite çok sıkıştım yardım et diye. hayırda diyemedm adama akşam görüşücez bakalım ne kadar ne isticek. ben bu haftada erteliycem alışverişi mecbur

Ateş ölçer aldığımız birçok şeyden daha önemli birşey. Öyle kol altından ölçen dijitallere uyduruk markaları tercih etmeyeceksin. İlk kızım hastalanmış ateşi 38 di hastaneye giderken ateşli havale geçirdi. Hastanede ıslak çarşafla sarmaları a rağmen ölçünce 39.7 di. Belki bizimki yanlış ölçtü. Oyüzden çok çok önemli

evet işte bu yüzden kesin olarak şunu böyle alıyım diyemiyorum tecrübeye ihtiyacım var

sen peki daha sonra aldınmı ateşölçer, yada eskisi nasıldı ona göre temkinli bakıyım bende

Arzumun temassız ölçeriydi eskisi. Yanlış ölçen. Tabii bu olaydan sonra yenisini aldık. Ben medikalden aldım canım 100_110 lira civarıydı.
aa bak bunu demen iyi oldu, bende oralardan bakıyım hatta medikal ürün satan biri var ona danışayım. öyle çok ta uçuk değilmiş fiyatı. braununkine falan baktımda baya uçukları var

çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…