Canim normalde yapsan sezeryanda odaya ilk geldiginde pijama giyemezsin.altin acik oluyo kilot olmuyo buyuk haata bezi veya ped koyuyolar zaten belden asagini hisetmiyosun bi sure.hasta bezi bile taksa yanlarini baglamiyo 1 2 saatte bir hemsire gelip pedini degistiriyo doktorun geliyo pedini kontrol ediyo kanamana bakiyo normal dogumsa altta dikislerin olabiloyo hemsire gelip onlari temizliyo sık sık yani ilk ayaga kalkip seni yurutene kadar altin hep acik oluyo pedin oluyo ustunu ortuyolar tamam.pijamada alsan ayaga kalktiginda altini giydircekler o yuzden ilk gun icin gecelik daha kullanisli.sen ayaga kalkip bir iki tur atinca pijama giyersin yineBen normalde gecelik çok sevmediğim için gecelik almayacağım. Düşününce de kalk otur derken hep toplacacak mantıklı dğil bence.
Hepsi muhteşem cnm sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allah
Güle güle kullansın. Fiyatları ne kadar canım
Mavi takim 19 a dusmus 10 lu set 79 ama baykuslu gorunce dayanamadim aldim :)Güle güle kullansın. Fiyatları ne kadar canım
Canim normalde yapsan sezeryanda odaya ilk geldiginde pijama giyemezsin.altin acik oluyo kilot olmuyo buyuk haata bezi veya ped koyuyolar zaten belden asagini hisetmiyosun bi sure.hasta bezi bile taksa yanlarini baglamiyo 1 2 saatte bir hemsire gelip pedini degistiriyo doktorun geliyo pedini kontrol ediyo kanamana bakiyo normal dogumsa altta dikislerin olabiloyo hemsire gelip onlari temizliyo sık sık yani ilk ayaga kalkip seni yurutene kadar altin hep acik oluyo pedin oluyo ustunu ortuyolar tamam.pijamada alsan ayaga kalktiginda altini giydircekler o yuzden ilk gun icin gecelik daha kullanisli.sen ayaga kalkip bir iki tur atinca pijama giyersin yine
Güzel günlerde kullanın canım
Normal doğum sonrasında da mı alttan kontrol yapılıyor canım ben de pijama almaya doğru kaymıştım ama öyle bir durum varsa gecelik bakmak daha mantıklıCanim normalde yapsan sezeryanda odaya ilk geldiginde pijama giyemezsin.altin acik oluyo kilot olmuyo buyuk haata bezi veya ped koyuyolar zaten belden asagini hisetmiyosun bi sure.hasta bezi bile taksa yanlarini baglamiyo 1 2 saatte bir hemsire gelip pedini degistiriyo doktorun geliyo pedini kontrol ediyo kanamana bakiyo normal dogumsa altta dikislerin olabiloyo hemsire gelip onlari temizliyo sık sık yani ilk ayaga kalkip seni yurutene kadar altin hep acik oluyo pedin oluyo ustunu ortuyolar tamam.pijamada alsan ayaga kalktiginda altini giydircekler o yuzden ilk gun icin gecelik daha kullanisli.sen ayaga kalkip bir iki tur atinca pijama giyersin yine
Ilk kizimda 5 aralik dogumlu oldugu icin (tabi izmir icin konusuyorum) ondan kalan tecrubemi paylasym nacizane ama her bebek farkli olacaktir mutlaka ve anne de :) uzun kollu zibinlari hic giydiremedim kisa kollu zibin ustune tulum veya alt ust takim giydi hep.uzun kollu zibin giyecekse izmir icin evet ustunede bir penye yelek yeterli derim.ama ayaklar farkli yenidoganlarin kan deverani yeterli olmadigi icin o ayaklar isinmiyo.tulumun altina havlu kalin corap giyiyodu zaten ayakli tulum hatta bazen patik bile giydiriyodum ustune...hevesle ordugum 94647383 tane yelegin sadece birini hastanede ilk gun giydirdim gerisini hediye ettim hic giydiremedim.Kızlar şimdi bizim bebisler kasımda gelecek ya hani. Evlerde doğalgaz soba sonuna kadar yakılacak malum bebislere ne giydirilir ki. Ben aslında çoğu şeyi aldım ama emin olamıyorum alt üst uzun zibinlar aldım şimdi onun üzerine alt üst takım giydirmeye gerek olur mu yoksa patik yelek tarzı şeyler yeter mi bir akıl verin bana hele
Ben tecrubemi yazdim herkes farkli seyler yasiyo muhakkak.3 gun arayla kuzenimle dogum yaptim ben sezeryanliydim epiduralden 3 saat belden asagimi hissetmedim altima gazli beze benzer bir ped koyup bacaklarimin arasina dogru sikistiriyodu 3 4 kez degistirdiler pedimi doktorumda iki kez gelip pedimi kontrol etti kanamama bakti karnima bastirip cikan kana bakti sonra ayaga kalkinca kilot giydirdiler normal ped taktilar.Normal doğum sonrasında da mı alttan kontrol yapılıyor canım ben de pijama almaya doğru kaymıştım ama öyle bir durum varsa gecelik bakmak daha mantıklı
Cok guzel cıvıl cıvıl :) guzel gunlerde giyilsin
Hepsi çok güzelmiş canım, güzel günlerde kullanın inşallah :)
Tulum ve hırka aldım ama 2ser tane. çorap, patikler ve yelek aldım uzun zibinlarin üzerine o şekilde denerim olmazsa alt üst takıma yönelirim o zaman ne yapalım:)Ilk kizimda 5 aralik dogumlu oldugu icin (tabi izmir icin konusuyorum) ondan kalan tecrubemi paylasym nacizane ama her bebek farkli olacaktir mutlaka ve anne de :) uzun kollu zibinlari hic giydiremedim kisa kollu zibin ustune tulum veya alt ust takim giydi hep.uzun kollu zibin giyecekse izmir icin evet ustunede bir penye yelek yeterli derim.ama ayaklar farkli yenidoganlarin kan deverani yeterli olmadigi icin o ayaklar isinmiyo.tulumun altina havlu kalin corap giyiyodu zaten ayakli tulum hatta bazen patik bile giydiriyodum ustune...hevesle ordugum 94647383 tane yelegin sadece birini hastanede ilk gun giydirdim gerisini hediye ettim hic giydiremedim.
Enn ama en cok kullandigim sey disina giydirdigim kalin pelus tulum oldu.ilk sene astranot almadim zaten yagmurda islanma ihtimali yoktu o yuzden kalin pelus tulum yetti tepe tepe kullandim oyle eskitmisizki 2.ye yenisini alcam :)
Yaa bunlar çok tatlı amaaa sağlıcakla giydirin ınşallah
Zaten nacizane tavsiyem bebegin dogmadan cok ama cok az kiyafet al.cunku bazi bebeklerin gelisimi %50 persentilde gidiyor ayina gore ne alsan oluyor ayakli tulum giyebiloyor bazisi %70 in ustunde oluyor ne ayakli tulum oluyo ne ayi tutuyo 1. Ayda 3-6 aya gecmen gerekiyo...o yuzden bebeginin gelisimini gordukten sonra daha akillica alisveris yaparsin.seni ilk ay odare etse aldiklarin yeter.indirim desen aralik ayinda her yer kis indiriminde oluyo zaten...bebekle cikilmaz desen oyle bisey zaten yok tabiki cikicaksim cocuk hep evdemi durcak zaten ilk ay aşı kilo kontrol o bu derken bi ayagin hastanede kaliyo mecbur cikiyosun yaniTulum ve hırka aldım ama 2ser tane. çorap, patikler ve yelek aldım uzun zibinlarin üzerine o şekilde denerim olmazsa alt üst takıma yönelirim o zaman ne yapalım:)
Haklısın ben de öyle düşünüyorum duruma göre bakarım artık:)Zaten nacizane tavsiyem bebegin dogmadan cok ama cok az kiyafet al.cunku bazi bebeklerin gelisimi %50 persentilde gidiyor ayina gore ne alsan oluyor ayakli tulum giyebiloyor bazisi %70 in ustunde oluyor ne ayakli tulum oluyo ne ayi tutuyo 1. Ayda 3-6 aya gecmen gerekiyo...o yuzden bebeginin gelisimini gordukten sonra daha akillica alisveris yaparsin.seni ilk ay odare etse aldiklarin yeter.indirim desen aralik ayinda her yer kis indiriminde oluyo zaten...bebekle cikilmaz desen oyle bisey zaten yok tabiki cikicaksim cocuk hep evdemi durcak zaten ilk ay aşı kilo kontrol o bu derken bi ayagin hastanede kaliyo mecbur cikiyosun yani