- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.681
Canım bizim de geç döllenmeymiş. Kalp atışını duycaz diye gittiğimizde kalp atışı yoktu o zaman öğrendik geç döllenme olduğunu. Ama tabi bize sor bide önce idrara sıkış gel dedi çıktık odadan 1,5lt su aldık onu içtim ama stresten ellerim tir tir titredi üşüdüm fln. Girdik yine yok. Meğer 6 hafta değil 5 haftalıkmış :)dr gecen cuma ıkı hafta sonra gelın dedı gec dolenme dedı bana gıdıcez cuma gunu cnm valla kafam karısık bu ara aklım akötu seyler gelıyor kalbı atmıyosa felnlar dusunuyorum oyle olsa vucudum bı tepkı verır dımı alllah korusun ıkı haftadada cok uzun gelıyor bana vesvese sardı resmen
Genelde olur canım tahim büyüyor ve karın içi basınç artıyor sebebi genelde budur fakat kasık ağrısı ilke beraber idrarda yanma ve kötü kokulu idrar olursa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bu duruma dikkat et bol sıvı tüketmekle de genel de düzelirumarım aydınlatmışımdır
rahat ol canım inşallah duyarsın haftaya, kötü bi durum olsa belli olurdu diye düşünüyorumGünaydın cnm inşallah güzel gecer haftamiz bende bi beslenme programı yaptım bulantim yok başından beri belki ondan rahattı sabah yumurta hasliyorum penir felan sutu laktozsuz içiyorum gaz yapmıyor bazen kefir orman meyveli içiyorum ara öğün ceviz badem akşamda meyve yiyorum çok acıkıyorum ama ekmek hamur işi yemiyorum zaten 65 kilolayla hamile kaldım iki gebeligimdede çok kilo almıştım bu gebeligim kilo olarak yüksek oldu ama dikkat edicem tek sıkıntı vesbeselerim rüyalar kalp atışını duyana kadar huzursuzum dr iki hafta sonra gel dedi ama zaman geçmiyor duan 7+5 haftaya umarim duyarız çok erken olduğundan kipirdadaginida hissetmeyince korkular sariyor beni cnm
İkili ve üçlü tarama testlerini güvenilir bulmuyorum o yüzden yaptırmayacağım. Zaten benim anlayışım tahliller teşhis ve tedavi için yapılır. İkili ve üçlü tarama sadece istatistiksel çalışmadır. Yani sizin yaşınızda sizin değerlerinizle aynı kaç kişinin bebeğinde down sendromu çıkmış onun risk istatistiği. Çok saçma bir test.. Eğer engelli bir bebek dünyaya getirmek istemiyorum diyorsanız 16-20 haftalar arasın amniosentez yaptırın sonuçlar %100 çıkıyor DNA analizi olduğundan. Ben Allahtan gelene razıyım tedavi anne karnında başlamadığından baktırıp hamilelik dönemini sıkıntı içinde geçirmekte istemiyorumherkesgibiyim meraba cnm 12. Haftadasın sanırım 2li test yaptırdınmı yada yaptıracakmısın ? Benimde zamanım geldi ama yaptırsammı yaptırmasammı kararsızım
.İkili ve üçlü tarama testlerini güvenilir bulmuyorum o yüzden yaptırmayacağım. Zaten benim anlayışım tahliller teşhis ve tedavi için yapılır. İkili ve üçlü tarama sadece istatistiksel çalışmadır. Yani sizin yaşınızda sizin değerlerinizle aynı kaç kişinin bebeğinde down sendromu çıkmış onun risk istatistiği. Çok saçma bir test.. Eğer engelli bir bebek dünyaya getirmek istemiyorum diyorsanız 16-20 haftalar arasın amniosentez yaptırın sonuçlar %100 çıkıyor DNA analizi olduğundan. Ben Allahtan gelene razıyım tedavi anne karnında başlamadığından baktırıp hamilelik dönemini sıkıntı içinde geçirmekte istemiyorumAllah sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepimize ayrıca 24-28 hafta arası ayrıntılı usg zaten bizi aydınlatacaktır
7 haftalık filan olsa gerek.. 6+3te 7.5 mm ydi benimki 7. Haftada 1cm olmuştur tahminiKızlar bebek 1 cm olduğunda kaç haftalık oluyor ? Bilen var mi
Canim benim tam tersi oldu. Kızımda hamileligim boyunca ne bulantı ne istifra yaşamadım ama Oğlumda ameliyat masasına yatana kadar nerdeyse her gün çıkardım. Şimdiki hamileligimde aynı oğlumdaki gibi kötü geçiyoMaşallah size ve evlatlarıniza , Peki cinsiyetleri Aynı mi? Merak ettim hep diyorlar ya erkekte bulantı olmuyor kızda oluyor diye , Biliyorum doğruluğu yok ama belki bünyede bünyeye farkediyordur, Çünkü ben oğlumda hiç bulanmadim şimdi de aynı yani bulantım yok denecek kadar seyrek
Kızlaaar kontrolden cıktım. 2li test yapıldı.(11+4 te) burun ve ense kalınlığı ölçümü iyi çıktı. Kan verdim 3 gün sonra çıkacak. İdrar yolu enfeksiyonu için ikinci idrarı verdim. Tsh ı da tekrar yaptırıcam düşük olduğu için aile hekimliğinde. Bu arada cinsiyeti de öğrendik merakımızı giderdikikinci oğlum yoldaymış ailemden önce size söylüyorum bu arada
Hayirli ve saglikli bir evlat olsun canım. Aramızda 5 gun insallah bende kontrole gittigimde ogrenirim.Kızlaaar kontrolden cıktım. 2li test yapıldı.(11+4 te) burun ve ense kalınlığı ölçümü iyi çıktı. Kan verdim 3 gün sonra çıkacak. İdrar yolu enfeksiyonu için ikinci idrarı verdim. Tsh ı da tekrar yaptırıcam düşük olduğu için aile hekimliğinde. Bu arada cinsiyeti de öğrendik merakımızı giderdikikinci oğlum yoldaymış ailemden önce size söylüyorum bu arada
Erkek bebişler hızlı çıktı :) gözünaydın canım inşallah kan sonucunda güzel çıkarKızlaaar kontrolden cıktım. 2li test yapıldı.(11+4 te) burun ve ense kalınlığı ölçümü iyi çıktı. Kan verdim 3 gün sonra çıkacak. İdrar yolu enfeksiyonu için ikinci idrarı verdim. Tsh ı da tekrar yaptırıcam düşük olduğu için aile hekimliğinde. Bu arada cinsiyeti de öğrendik merakımızı giderdikikinci oğlum yoldaymış ailemden önce size söylüyorum bu arada
en yakın örneği benim sanırım 2li test 1.50 down çıktı ama fındık kurdum çok sağlam maşallah kesinlikle kötü çıkan olursa üzülmezsin bu test sadece para tuzağı bence.İkili ve üçlü tarama testlerini güvenilir bulmuyorum o yüzden yaptırmayacağım. Zaten benim anlayışım tahliller teşhis ve tedavi için yapılır. İkili ve üçlü tarama sadece istatistiksel çalışmadır. Yani sizin yaşınızda sizin değerlerinizle aynı kaç kişinin bebeğinde down sendromu çıkmış onun risk istatistiği. Çok saçma bir test.. Eğer engelli bir bebek dünyaya getirmek istemiyorum diyorsanız 16-20 haftalar arasın amniosentez yaptırın sonuçlar %100 çıkıyor DNA analizi olduğundan. Ben Allahtan gelene razıyım tedavi anne karnında başlamadığından baktırıp hamilelik dönemini sıkıntı içinde geçirmekte istemiyorumAllah sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepimize ayrıca 24-28 hafta arası ayrıntılı usg zaten bizi aydınlatacaktır
Canım bence en kısa zamanda doktor a gitGÜNAYDIN KIZLAR
7+5 GÜNÜMDEYİM SOL KASIK TARAFIMA DURMADAN BİR BIÇAK SAPLIYORLAR SANKİ BİR DE AŞIRI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM.RESMEN NEFESİM KESİLİYOR BİR SIKINTI YOKTUR DİMİ?
O zaman kızda bulanır diye bir şart yok demek :) Şuan hiç sıkıntım yok aynı oglumdaki gibi o yüzden bir erkek daha mi geliyor diyorum ? Önce sağlıkla hayırla gelsin tabi ama ne kadar farketmez desekte İnsan bir de kızı olsun istiyor :) hepimiz için hayırlısı olsun inşallahCanim benim tam tersi oldu. Kızımda hamileligim boyunca ne bulantı ne istifra yaşamadım ama Oğlumda ameliyat masasına yatana kadar nerdeyse her gün çıkardım. Şimdiki hamileligimde aynı oğlumdaki gibi kötü geçiyo
Aynı şeyler bende de var. Dr a söyledim bugün. Kanama olmadığı sürece sorun yok dedi bana...GÜNAYDIN KIZLAR
7+5 GÜNÜMDEYİM SOL KASIK TARAFIMA DURMADAN BİR BIÇAK SAPLIYORLAR SANKİ BİR DE AŞIRI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM.RESMEN NEFESİM KESİLİYOR BİR SIKINTI YOKTUR DİMİ?
7 hafta gibi olur ama net bir şey değildir bu genel 1-2 cm arası 7+ 1,2,3,4 diye giderKızlar bebek 1 cm olduğunda kaç haftalık oluyor ? Bilen var mi
Hayırlı oldun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlaaar kontrolden cıktım. 2li test yapıldı.(11+4 te) burun ve ense kalınlığı ölçümü iyi çıktı. Kan verdim 3 gün sonra çıkacak. İdrar yolu enfeksiyonu için ikinci idrarı verdim. Tsh ı da tekrar yaptırıcam düşük olduğu için aile hekimliğinde. Bu arada cinsiyeti de öğrendik merakımızı giderdikikinci oğlum yoldaymış ailemden önce size söylüyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?