2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ıns canım progestron iğne ılk haftadan berı verdı dr bana cnm ilaçta ullanıyıorum bırde cor aspırın içmeye basladım dr verdı cok duygusal ve gergın oldum kafamda hep bebek cok ruyalar görüyorum sankı esım benden uzaklasmıs gıbı hıssedıyorum psıkolejım cok bozuldu ıns guzel habaerler alırımda huzura ererım sagol cnm sende dıkkat et kendıne

senın tam kac haftalık canım

senın tam kac haftalık canım

Ben gecen carsamba gittigimde 5+6 günlüktü bebegi ölçtü doktor 2.51mm çıktı öyle işte sıkma canını kafana takma daha kötü olursun bende senin gibiydim boş yere sıkıntı yaşadım bak sende güzel haberlerle geleceksin bunu hissediyorum Allahın izniyle

GÜNAYDIN KIZLAR
7+5 GÜNÜMDEYİM SOL KASIK TARAFIMA DURMADAN BİR BIÇAK SAPLIYORLAR SANKİ BİR DE AŞIRI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM.RESMEN NEFESİM KESİLİYOR BİR SIKINTI YOKTUR DİMİ?

inş canım sagol allah buyuk

doktoruma şimdi yazdım haber bekliyorum canım

geçen adet döneminde kahve rengi leke geldi adet sancı geldi ama yerleşme kanaması dediler

Benim 2.adet donemimde de normalde hic kanamam yokken kan geldi o gun cok az.sonra depo igne vuruldum o gun.babanem her adet doneminde 9ay boyunca az az kanama gormus

Benim 2.adet donemimde de normalde hic kanamam yokken kan geldi o gun cok az.sonra depo igne vuruldum o gun.babanem her adet doneminde 9ay boyunca az az kanama gormus

hım bende ayın 3de hem kan uyuşmazlık iğnesi oldum hem progestan iğnesi oldum sonra o günden beri fitilini kullanıyorum. ayın 11de tekrar progestanın iğnesinden oldum bakalım doktorum ne diyecek aslında geçen hafta kontrolde senin doğuma kadar böyle leke olabilir demişti bazı gebeliklerde böyle oluyor demişti. ama gel de bana anlat ilk gebeliğim olduğundan korkuyorum.

Geçmiş olsun istersen bunu doktorun ile konuş ödem için bol su iç canım inşallah sıkıntısız geçer gebeliğin yinede kiloya dikkat et diyabeti daha çok yükseltmesin

Geçmiş olsun istersen bunu doktorun ile konuş ödem için bol su iç canım inşallah sıkıntısız geçer gebeliğin yinede kiloya dikkat et diyabeti daha çok yükseltmesin
dikkat ediyorum şeker ölçümleri iyi bana göre de işte illa açlık şekeri 100 altı olacakmış onun için uğraşıyorum şuan

GÜNAYDIN KIZLAR
7+5 GÜNÜMDEYİM SOL KASIK TARAFIMA DURMADAN BİR BIÇAK SAPLIYORLAR SANKİ BİR DE AŞIRI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM.RESMEN NEFESİM KESİLİYOR BİR SIKINTI YOKTUR DİMİ?
Genelde olur canım tahim büyüyor ve karın içi basınç artıyor sebebi genelde budur fakat kasık ağrısı ilke beraber idrarda yanma ve kötü kokulu idrar olursa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bu duruma dikkat et bol sıvı tüketmekle de genel de düzelir umarım aydınlatmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…