- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.661
ıns canım progestron iğne ılk haftadan berı verdı dr bana cnm ilaçta ullanıyıorum bırde cor aspırın içmeye basladım dr verdı cok duygusal ve gergın oldum kafamda hep bebek cok ruyalar görüyorum sankı esım benden uzaklasmıs gıbı hıssedıyorum psıkolejım cok bozuldu ıns guzel habaerler alırımda huzura ererım sagol cnm sende dıkkat et kendıneYok canım hiç takma kafana ikimizin sat aynı ve gec döllenme olmuş benim carşamba günü kalp atışı duyuldu ama çok küçükmüş hesaplamalara göre 3hafta geride oyüzden dogumunda temmuz 10a falan denk geliyor ama sıkıntı yok dedi doktor bebişi ölçtü durumu şuan iyi dedi oluyormuş böyle şeyler progestan almıştım ya ben agrılarım var diye iyikide almışsın dedi yoksa düşük olurdu dedi doktor oda bana progestan iğnesi verdi haftada bi kez vurulacam öyle işte seninde kesin gittiginde bebiş iyice buyumuş olur doktor şuan hızla büyüyolar dedi banada haber ver aklım sende kaldı cnm inşallah sende bebişini görür kalp atışlarını sagsalim görürsün
senın tam kac haftalık canımıns canım progestron iğne ılk haftadan berı verdı dr bana cnm ilaçta ullanıyıorum bırde cor aspırın içmeye basladım dr verdı cok duygusal ve gergın oldum kafamda hep bebek cok ruyalar görüyorum sankı esım benden uzaklasmıs gıbı hıssedıyorum psıkolejım cok bozuldu ıns guzel habaerler alırımda huzura ererım sagol cnm sende dıkkat et kendıne
Bir iki haftaya tamamen biter inşallah canım 3 aylık olmuşsun
senın tam kac haftalık canım
Himm anladim canim benim saolÜçüncü ayın içindesin ya canım onun için üç aylık diyorlar
inş canım sagol allah buyukBen gecen carsamba gittigimde 5+6 günlüktü bebegi ölçtü doktor 2.51mm çıktı öyle işte sıkma canını kafana takma daha kötü olursun bende senin gibiydim boş yere sıkıntı yaşadım bak sende güzel haberlerle geleceksin bunu hissediyorum Allahın izniyle
bende aynı haftadayım sanırım adet dongusu korkma ama ıhmalde etme cnmGÜNAYDIN KIZLAR
7+5 GÜNÜMDEYİM SOL KASIK TARAFIMA DURMADAN BİR BIÇAK SAPLIYORLAR SANKİ BİR DE AŞIRI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM.RESMEN NEFESİM KESİLİYOR BİR SIKINTI YOKTUR DİMİ?
Zaten şuan adet dönemim canım şimdi dikkat ettim de ufak kahve leke gelmiş yine inşallah adet döngüsüdür.bende aynı haftadayım sanırım adet dongusu korkma ama ıhmalde etme cnm
Ağrın siddetliyse doktora görün bence. Geçen adet döneminde de böyle mi olmustun?GÜNAYDIN KIZLAR
7+5 GÜNÜMDEYİM SOL KASIK TARAFIMA DURMADAN BİR BIÇAK SAPLIYORLAR SANKİ BİR DE AŞIRI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM.RESMEN NEFESİM KESİLİYOR BİR SIKINTI YOKTUR DİMİ?
dr ara sor canım ıhmal etmeZaten şuan adet dönemim canım şimdi dikkat ettim de ufak kahve leke gelmiş yine inşallah adet döngüsüdür.
doktoruma şimdi yazdım haber bekliyorum canımdr ara sor canım ıhmal etme
Ağrın siddetliyse doktora görün bence. Geçen adet döneminde de böyle mi olmustun?
doktoruma şimdi yazdım haber bekliyorum canım
geçen adet döneminde kahve rengi leke geldi adet sancı geldi ama yerleşme kanaması dediler
Benim 2.adet donemimde de normalde hic kanamam yokken kan geldi o gun cok az.sonra depo igne vuruldum o gun.babanem her adet doneminde 9ay boyunca az az kanama gormus
Bende daha yeni yeni yemeye başladım canım inşallah senin de iştahın düzelir, yemek yemekten ziyade yiyebilmek gercekten bi lütuf..
İnşallah canım herşey bebeğim için sabredeceğiz
Amin canım inşallah.. 8-9 gibi olmuştu galiba.. 10. Haftada da kürtaj oldum maalesef.. Ama takma dediğim gibi.. İnşallah bir sorun olmayacak..Ins cnm allah razi olsun hepimiz guzel haberler alalim hep. Sen kac haftaliksin ilkinde kac haftalikken olmusdu
Geçmiş olsun istersen bunu doktorun ile konuş ödem için bol su iç canım inşallah sıkıntısız geçer gebeliğin yinede kiloya dikkat et diyabeti daha çok yükseltmesincanım zaten şeker hastasıyım ben diyet yapıyordum bıraktım hamile kalınca bence onun etkisi ve kanamam falan olduğu için hiç bir iş yapmıyordum ye iç yat oldu bende ve normalde de vücudum ödem yapardı bence aldığım kilo değildir diye düşünüyorum hepsinin yarısından çoğu ödemdir
dikkat ediyorum şeker ölçümleri iyi bana göre de işte illa açlık şekeri 100 altı olacakmış onun için uğraşıyorum şuanGeçmiş olsun istersen bunu doktorun ile konuş ödem için bol su iç canım inşallah sıkıntısız geçer gebeliğin yinede kiloya dikkat et diyabeti daha çok yükseltmesin
Genelde olur canım tahim büyüyor ve karın içi basınç artıyor sebebi genelde budur fakat kasık ağrısı ilke beraber idrarda yanma ve kötü kokulu idrar olursa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bu duruma dikkat et bol sıvı tüketmekle de genel de düzelirGÜNAYDIN KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?