2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gittikce azalacagina gittikce artan bir bulanti içindeyim.gece gece kalkip
Sabah da cikarmistim ne zaman azalacak Allahimm 40.gunden beri bir basladi son gaz devam

Bu saatte tıkındım rahatladım azıcık acıktığım zaman uyku uyuyamıyorum midem alt üst oluyor sürekli bişey yeme ihtiyacı hissediyorum oğlum da tam tersiydim içimde bi oburiks var galiba bi daha akşamdan sandviçler hazırlayıp yanıma koycam şimdi uyu bakalım uyuyabilirsen

iste devletteki dr um sorun yok birak dedi. ozeldeki drum ise kullan diyo. ondan dolayi aklim karisti baya bi. insalah canim. insanin icini isitan guzel cumlelerin icin Allah razi olsun senden.

haklisin canim.amin insallah. bebegimin saglikli olduguni duymak buyuk mutluluk ama iste ilk gebelik oldugu icin her konuda tecrubesizim. ozeldeki dr uma daha bi guveniyorum. hafta ici ya 3. bi dr a daniscm ya da kendi dr uma gidip emin olcm. Allah hepimizin gebeligini saglikla gecirmeyi nasip etsin.

Bende acıkınca uyku uyuyamiyorum. Ama malesef yemek yiyemiyorum bugüne kadar canım bisey bile istemedi ne güzel sen yiyebiliyorsun

Evet 11 haftam ama bildiğin duba yolunda gidiyorum maalesef durduramıyorum kendimi 85 le hamile kaldım şuan 92.5 kilo oldum
Tiroit sorunun var mı canım? Bende haşimato da var. Hormon ilaçları aldığım için ben de kendimi bıraksam hızlı kilo alırım ama şu an 1 kgye yakın aldım. Bu kiloları vermek bizim gibi hastalar için çok zor oluyor. O yüzden kendimi hep frenliyorum. Hatta bu 1 kg bile fazla. Son 3 ay istemesen de o kadar kg alıyor ki insan. Şeker düşüşlerinden sonra da çok yemek yeniyor. Eğer düşüyorsa dikkatli ol canım.
Gittikce azalacagina gittikce artan bir bulanti içindeyim.gece gece kalkip
Sabah da cikarmistim ne zaman azalacak Allahimm 40.gunden beri bir basladi son gaz devam
Kızımda 14. haftada bitmişti. Genelde o zaman bitiyor. İnşallah seninki de biter de rahatlarsın.
Afiyet olsun. Ara öğün yapıyor musun? Aralarda hurma, seviyorsan avokado, kayısı, incir, muz ,ceviz, fındık vb yiyince de epey tok tutuyor. Belki de bu sefer bebişin kızdır diyeceğim ama sanki erkeklerde acıkmanın daha çok olduğunu duymuştum.

Amin canım inşallah salıya az kalmış kullan o zaman ilaçları için rahat eder en azından ama fazla doktor aklını karıştırmaz mı kızıma down dediği an ben 7 yıllık doktorumuzu bırakmıştım çünkü beni kasiyordu devlet Hastanesi'ne gitmeye başlamıştım o daha çok güven vermişti bana.

Üçüncü ayın içindesin ya canım onun için üç aylık diyorlar

Canım sen duymadınmı halen kalp atışlarını
dr gecen cuma ıkı hafta sonra gelın dedı gec dolenme dedı bana gıdıcez cuma gunu cnm valla kafam karısık bu ara aklım akötu seyler gelıyor kalbı atmıyosa felnlar dusunuyorum oyle olsa vucudum bı tepkı verır dımı alllah korusun ıkı haftadada cok uzun gelıyor bana vesvese sardı resmen

günaydın yok canım tiroit falan bütün testlerim yapıldı hamile kalmadan önce diyetteydim birden bırakınca sanırım onların dönüşü oldu bana

Verilen multivitamin içinde eser miktarda folic asit oluyor zaten sağlık ocakları dağıtıyor

canım zaten şeker hastasıyım ben diyet yapıyordum bıraktım hamile kalınca bence onun etkisi ve kanamam falan olduğu için hiç bir iş yapmıyordum ye iç yat oldu bende ve normalde de vücudum ödem yapardı bence aldığım kilo değildir diye düşünüyorum hepsinin yarısından çoğu ödemdir

iste devletteki dr um sorun yok birak dedi. ozeldeki drum ise kullan diyo. ondan dolayi aklim karisti baya bi. insalah canim. insanin icini isitan guzel cumlelerin icin Allah razi olsun senden.
En güvendiğin doktoru dinle canım kafan rahat olur bende de bir problem kalmamış fakat doktorum hemen bırakmayalım dozu azaltarak iki hafta sonra bırakalım dedi çok mantıklı

Bende acıkınca uyku uyuyamiyorum. Ama malesef yemek yiyemiyorum bugüne kadar canım bisey bile istemedi ne güzel sen yiyebiliyorsun
Bende daha yeni yeni yemeye başladım canım inşallah senin de iştahın düzelir, yemek yemekten ziyade yiyebilmek gercekten bi lütuf..
ara öğün yapmıyorum canım belki de bu yüzden çabuk acıkıyorum aslında ayarlamam lazım ama kuruyemiş filan görünce tiksinme geliyo, oğlum da ne acıkır ne susar ne de doğru düzgün yemek yerdim çocuk doğdu 4 yaşında hala yemek problemimiz var, yemek görünce kaçıyor, inşallah ikinci öyle olmaz derken bu da şimdiden beni sömürmeye başladı :) inşallah kızdır ama önce sağlıklısı :)

Günaydın güzel anneler hayırlı, bereketli, eğlenceli, ağrısız, sızısız, bulantısız haftasonları diliyorum hepinize
Günaydın cnm inşallah güzel gecer haftamiz bende bi beslenme programı yaptım bulantim yok başından beri belki ondan rahattı sabah yumurta hasliyorum penir felan sutu laktozsuz içiyorum gaz yapmıyor bazen kefir orman meyveli içiyorum ara öğün ceviz badem akşamda meyve yiyorum çok acıkıyorum ama ekmek hamur işi yemiyorum zaten 65 kilolayla hamile kaldım iki gebeligimdede çok kilo almıştım bu gebeligim kilo olarak yüksek oldu ama dikkat edicem tek sıkıntı vesbeselerim rüyalar kalp atışını duyana kadar huzursuzum dr iki hafta sonra gel dedi ama zaman geçmiyor duan 7+5 haftaya umarim duyarız çok erken olduğundan kipirdadaginida hissetmeyince korkular sariyor beni cnm

Yok canım hiç takma kafana ikimizin sat aynı ve gec döllenme olmuş benim carşamba günü kalp atışı duyuldu ama çok küçükmüş hesaplamalara göre 3hafta geride oyüzden dogumunda temmuz 10a falan denk geliyor ama sıkıntı yok dedi doktor bebişi ölçtü durumu şuan iyi dedi oluyormuş böyle şeyler progestan almıştım ya ben agrılarım var diye iyikide almışsın dedi yoksa düşük olurdu dedi doktor oda bana progestan iğnesi verdi haftada bi kez vurulacam öyle işte seninde kesin gittiginde bebiş iyice buyumuş olur doktor şuan hızla büyüyolar dedi banada haber ver aklım sende kaldı cnm inşallah sende bebişini görür kalp atışlarını sagsalim görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…