2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Gobekten yaparken cirpiniyorum resmen dayanamiyorum uzun surmesine.kasli bolge kesinlikle daha fazla aciyor gobegimde yag olmadigi icin katlanamiyorum o aciya.bi sure sonra bacaga gectim daha az aci cekiyorum ve daha yavas verebiliyorum ilaci daha yağlı bolge oldugu icin.
Esim canimin acimasina katlanamiyor malesefki basindan beri kendim yapiyorum.haftalik depo ignemi mecbur o yapiyor .evde cok fazla clexane var suan uc dort kutu daha.bunlar bitsin hele:)

Bir tüyo vereyim iğneyi uygulamadan önce bi beş on dakika buz uygulayın hem ağrıyı daha az hissedersiniz hemde morarmaları az olur. Allah sabır versin yardım etsin

kesedeki sorun gecmis olabilir mi acaba. igneleri biraksam iyi mi olur kotu mu.
İnşallah geçmiştir ama iğneleri hemen bırakma mutlaka doktor kontrolünde bırak allah korusun hormonlar birden bırakılınca vücut farklı tepkiler verebilir. Çok ağrılı zor bir süreç biliyorum ama sabır ile gelecek güzelliği düşünerek tahammül seviyemizi arttıralım inşallah

Maşallah canim benim saglıklı da kucağına almak nasip olsun inşallah cok sevindim senin adinina bende gittim doktor 10 + bilmem kac dedi tam goremedim kaynanam gördu kalbini gosterdi dpktor ama doktor uc aylik diyo Onda bi karışıklık var cunku daha yeni 2 hafta once 8 haftalikti ahh cok karisik bi ay sonra gidicem bakalim nolucak

Benimde 11+4.
ben de 1 ay sonra gidicem inşallah o zaman cinsiyet belli olur.
bizimki de bacak bacak üstüne atmış yatıyordu hiç görünmedi. O zaman görünür diye umud ediyorum..

Benimde 11+4.
ben de 1 ay sonra gidicem inşallah o zaman cinsiyet belli olur.
bizimki de bacak bacak üstüne atmış yatıyordu hiç görünmedi. O zaman görünür diye umud ediyorum..
Oyyş Maşallah rabbim nazardan saklasın sizi benimkinin cinsiyeti belli olur mu bilmiyorum ama inşallah olur işin yoksa bi ay bekle

Oyyş Maşallah rabbim nazardan saklasın sizi benimkinin cinsiyeti belli olur mu bilmiyorum ama inşallah olur işin yoksa bi ay bekle

Aynen öyle geçmek bilmiyor. Bi de sürekli özlüyosun ben hemen günler geçse de görsem diyorum. Napıyor neediyor bu içerdee diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…