- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.601
Brnde beze pek olmadi da morarmistim bayagi sende bence enox a gec bende dedigim gibi 1 kere morardi sadece. Bir de ilactan degil de yapis seklinden kaynaklaniyir sende birini yaptir ki yavas yavas yapsin ben bazen esime hadi cijar igneyi aciyor diyorum ama yavas yaptigi icin iyi oluyor
Arkadaşlar bende bugün gittim dayanamadim ay sonuna kadar bebisimi gördüm teyzeleri
Aynen öyle canım sağ olGozunuzaydin cnim sevindim.sorun yok demisler ya sukur
Maşallah allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsinler inşallahArkadaşlar bende bugün gittim dayanamadim ay sonuna kadar bebisimi gördüm teyzeleri
Bir tüyo vereyim iğneyi uygulamadan önce bi beş on dakika buz uygulayın hem ağrıyı daha az hissedersiniz hemde morarmaları az olur. Allah sabır versin yardım etsinGobekten yaparken cirpiniyorum resmen dayanamiyorum uzun surmesine.kasli bolge kesinlikle daha fazla aciyor gobegimde yag olmadigi icin katlanamiyorum o aciya.bi sure sonra bacaga gectim daha az aci cekiyorum ve daha yavas verebiliyorum ilaci daha yağlı bolge oldugu icin.
Esim canimin acimasina katlanamiyor malesefki basindan beri kendim yapiyorum.haftalik depo ignemi mecbur o yapiyor .evde cok fazla clexane var suan uc dort kutu daha.bunlar bitsin hele:)
İnşallah geçmiştir ama iğneleri hemen bırakma mutlaka doktor kontrolünde bırak allah korusun hormonlar birden bırakılınca vücut farklı tepkiler verebilir. Çok ağrılı zor bir süreç biliyorum ama sabır ile gelecek güzelliği düşünerek tahammül seviyemizi arttıralım inşallahkesedeki sorun gecmis olabilir mi acaba. igneleri biraksam iyi mi olur kotu mu.
Doktor tahmin fln yapti mi ben erkege benzettimArkadaşlar bende bugün gittim dayanamadim ay sonuna kadar bebisimi gördüm teyzeleri
Maşallah canim benim saglıklı da kucağına almak nasip olsun inşallah cok sevindim senin adinina bende gittim doktor 10 + bilmem kac dedi tam goremedim kaynanam gördu kalbini gosterdi dpktor ama doktor uc aylik diyo Onda bi karışıklık var cunku daha yeni 2 hafta once 8 haftalikti ahh cok karisik bi ay sonra gidicem bakalim nolucakGünaydın hayırlı nurlu Cumalar
Dün çok şükür bebeğimizi gördük kıpır kıpır durmak bilmiyor yeğenim dans eden Bebek koydu adına. Eşim çok mutlu oldu görünce onun mutluluğu bi kat daha sevindirdi beni bacağının birini karnına çekmiş diğerini uzatmış aynı benim gibi yatıyor dedim herkesi bir gülme aldı.Allah tamamına erdirsin inşallah çok güzel bir duygu ayağını kıvırdığı için cinsiyet net görünmedi haftaya bir daha bakayım dedi doktorum heyecanla gideceğim cinsiyet çok önemli değil de onu izlemek için koşa koşa giderim
Maşallah canim benim saglıklı da kucağına almak nasip olsun inşallah cok sevindim senin adinina bende gittim doktor 10 + bilmem kac dedi tam goremedim kaynanam gördu kalbini gosterdi dpktor ama doktor uc aylik diyo Onda bi karışıklık var cunku daha yeni 2 hafta once 8 haftalikti ahh cok karisik bi ay sonra gidicem bakalim nolucak
Oyyş Maşallah rabbim nazardanBenimde 11+4.
ben de 1 ay sonra gidicem inşallah o zaman cinsiyet belli olur.
bizimki de bacak bacak üstüne atmış yatıyordu hiç görünmedi. O zaman görünür diye umud ediyorum..
Oyyş Maşallah rabbim nazardansaklasın sizi benimkinin cinsiyeti belli olur mu bilmiyorum ama inşallah olur işin yoksa bi ay bekle
Yok canım iki hafta sonra bklim:)Doktor tahmin fln yapti mi ben erkege benzettim
Himm saol canim11 ve 14 üncü haftalar arasında gideceksin yani 14. Haftayı geciktirmessen sıkıntı olmaz.
Ayy aynı duygularAynen öyle geçmek bilmiyor. Bi de sürekli özlüyosun ben hemen günler geçse de görsem diyorum. Napıyor neediyor bu içerdee diye..
Aynen öyle canım napalim. Geçecek bi şekilde. SabredicezAyy aynı duygularnapalim beklicez kader ortagimm benimmmmm
Inşallah saglikli bir sekilde kucagimiza alırız hepimizAynen öyle canım napalim. Geçecek bi şekilde. Sabredicez
Amin canimm inşallahInşallah saglikli bir sekilde kucagimiza alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?