2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

hamilelikte hergün mutlaka alınması gereken bazı gıdalar var yumurta, 1 bardak süt, 2 porsiyon meyve (aklımda 2 kalmış ama de olabilir ), kuruyemişler, hafta 1-2 kez balık, her gün olmasa da 2 günde bir kırmızı et, yeşillikler mevsim sebzeleri bunları düzenli olarak tüksetirsek bebek de anne de sağlıklı olur.. tabi ambalajlı ürün, şekerli gıdalardan da kendimizi uzak tutmamız lazım olabildiğince.. ilk hamileliğimde aynen bu şekilde yaptım oğlum 3,75 kilo doğmuştu bense 15 kilo almıştım bu sefer de dikkat edeceğim hedef 10 kilo almak bu sefer :)

.
İlk 3 ay folik asit harici vitamin v.b. kullanmayı tavsiye etmiyorlarmis canim.Sağlık ocagindaki ebe bana Decavit verdi.Doktorum 4 aydan sonra kullandiriyoruz dedi içmedim..

Canim ben her sabah kusuyorum su gibi sari renk afedrlersiniz midedeki sularla ilgili endise etme bir sey yemedigin icin oyle su gibi cikariyorsun

Ben hic doğru düzgün beslenemiyorum mide bulantisindan bir ümit gecince insallah daha dikkat ederim artik napayim ama yiyebilenelere ne mutlu

.
İlk 3 ay folik asit harici vitamin v.b. kullanmayı tavsiye etmiyorlarmis canim.Sağlık ocagindaki ebe bana Decavit verdi.Doktorum 4 aydan sonra kullandiriyoruz dedi içmedim..

benim doktorum hamilelik sonuna kadar dolik asit kullanacaksın dedi. Sanırım kişiden kişiye değişiyor bu durum, başka vitaminler ilerde olacak mı onun yanında şu an için bilmiyorum

Ilk uc ayda cok zor uygulamak.ama zaten bebek gerekeni aliyor.annelik ne zor yaaa

Anladim cnm.2li tarama bumu oluyor yani??burun kemigi olusmus demesi ne demek??yani risk yok demek mi bu?ins iyidir sonuclarin ogrendinmi?

dua edin bu sekılde gecsın atakları cok kotu ya kaburglarım kırılmış gıbı acıyor

şükürler olsun iyiym işteyken bir şey yok eve gidince ev kötü kokuyor gibi geliyor yemek yapıyorum o arada bulantım oluyor sonra yaptğım yemeği de yiyemiyorum akşamları açım iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum canım da istemiyor[/QUOTE]

ilk aylarda pek mümkün olmuyor güzel beslenme. ben 5 aylıktan sonra düzenli beslenmeye başlamıştım 3400 doğdu kızım depolarımda sağlammış demekki .ben de bu kez az kilo almak istiyorum hamur ve tatlıdan uzak durmam lazım :)
[/QUOTE]
ilkinde yemek yerine serumla beslenen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum eşim bile korkuyor o günlere dönmek istemiyor 20 haftaya kadar sürmüştü kusmalarım buna çok dua ettim inşallah rahat geçer diye her gebelik farklıymış gerçekten sizde bir an önce atlatırsınız umarım geçmiş olsun

Bende dogru duzgun beslenemiyorum yumurta sevmiyorum bi sut ice biliyorum zaten kiloda vermişim ama benim kusmak degil problemim hic iştahım yok bide kansızlığım var Buda bebege gecer doyen korkuyorum dogrusu

Ben de şeker hastasıyım. Drlar insanı germekten başka bir şey yapmıyor. Robot var sanki karşısında! Tokluk 180-200 olsun en fazla dedi doktorum. Sanki sadece yediğimiz içtiğimizle alakalı bu süründürücü hastalık. Buluttan nem kapıyor. Strese hiç gelmiyor. Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a havale et. Yükselince de kendini üzüp daha da yükseltme. Ben bir sürü dr gezdim. Hangisi rahatsa ona gidiyorum. Şu anda da devlette drum.

180-200 mü ciddi misin banada açlıklarım 100'ün altı toklukta 140'ı geçmesin dedi aslında normal bir şeker hastasına göre normalmiş değerlerim fakat hamile olduğum için böyle olması gerekiyormuş çok sinir bozucu yaa

Ben artık he deyip geçiyorum. Değerlerin için hiç ıkma canını. Daha önceki drum doçentti. 180i geçmesin dedi. Bu da öyle. Normal değerler hamileyken 70 ve stüymüş ama ben 70te düşük hissediyorum. Elim ayağım titremeye başlıyor. Allah'ın izniyle sağlıklı mı sağlıklı bir kızım oldu. Zaten asker gibi yaşıyoruz ömrümüz boyunca biraz daha rahat olalım. Ben 200 görünce çok üzülmüyorum artık. Tabii elimden geleni yapıyorum ama bu hastalıkta 2.2=4 olmuyor.

aynen maalesef bakalım bana ne diyecekler bir hafta ölçüm yapıp ona göre dereceyi yükselticekler takmıyorum aslında kafama ama dr böyle diyince de moralim bozuluyor kardeşimde şeker hastası erken doğum yaptı o çok kötü geçirdi bende öyle olmak istemiyorum tansiyon çıktı protein kaçağı çıktı falan filan ben de ister istemez korkuyorum korkmamak lazım aslında dediğin gibi ne kadar rahat o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…